Медитация – КОЛОНА ОТ СВЕТЛИНА или СВЕТЛИНЕН СТЪЛБ

Сподели

Подробна информация и обяснения за колоната от светлина или централния енергиен канал (стълб) има в първата книга на стр. 35. Тук описвам една от техниките за АКТИВИРАНЕ НА ЦЕНТРАЛНИЯ СВЕТЛИНЕН СТЪЛБ

Визуализираме бавното уголемяване на тази колона от светлина, която достига до размери с диаметъра на нашата глава. Отправяме молба за продължението й в посока над главата и центъра на Земята.

Визуализираме как сме стъпили здраво на Земята и как краката ни се вкореняват в нея. В този момент светлинната колона се удължава и достига до центъра на Земята, и се свързва със сърдечната й чакра.

След това визуализираме удължаването на тази светлинна колона над главата ни, докато достигне небесното царство и се свърже с центъра на Цялото, Източника на Разумната Енергия – Тангра.

Продължаваме да дишаме със същия бавен ритъм, като едновременно чувстваме вливането на жизнена енергия през върха на главата и през краката. Тези два енергийни потока сe сливат в сърдечната ни чакра, балансират, хармонизират и унифицират в една единствена енергия.

Чувстваме как тази енергия се разпростира в целия ни организъм, всички канали и органи, мускули, кости и клетки. Разпростираме тази унифицирана енергия във всичките ни енергийни тела , които ни обкръжават и проникват във  физическото тяло.

Веднъж стабилизиран енергийния поток, вече не е необходимо да отделяме внимание на дишането, което протича  със същата бавна скораст. Наслаждаваме се на спокойствието и хармонията и чувстваме как енергията Сейким ни обгръща с безкрайна Любов.

Откъс от книгата Сейким. Енергия на живата светлина на Елисавета Александрова-Зангелми