Духовна академија „МАДАРА“

Творец на Духовна академија на мистериите „Мадара“ е Мастер Елисавета Александрова-Зангелми. Елисавета Александрова е меѓународен учител / Мастер за различни енергетски лековити системи и холистички терапевт.

Духовната академија на мистериите „Мадара“

 


(още…)

0 Коментара

Филијала на Духовната Академија на Мистериите „Мадара“ во Македонија

Филијала на Духовната Академија на Мистериите „Мадара“ во Македонија

Радосната вест, која сакаме да ја споделиме со вас е тоа што на 12 Мај 2012 година во градот Охрид-Македонија,  беше формиран филијала на Духовна Академија на Мистериите „Мадара“!

(още…)

0 Коментара