Мечтите са дипломите в университета „Живот”

Сподели

В памет на Теди – Ангел на Любовта. Посмъртно.

Каква е приликата между мечтите и дипломите ли?

Задаваме на живота нашата мечта-  цел, която искаме да постигнем, а той ни дава план-конспект с подточки, през които трябва да минем.

Да научим някой друг урок на теория, а после и на практика.

Ще ни изпрати контролна комисия да ни проверят дали сме научили теорията и практиката, как усвояваме материала и след няколко изпита ни се показва дали и до колкото сме си заслужили мечтата според това колкото добре сме усвоили материала от теорията и практиката.

Но има и още нещо – >

В зависимост от това как сме се представили на изпитите мечтата може да се сбъдне наполовина или не нацяло. Ако не сме минали изпитите успешно може да ни дадат друг план-конспект и да ни покажат, че не се справяме напълно като живота ни предостави нагледно как нашата мечта се сбъдва на друг.

Така, че много добре трябва да внимаваме какво си желаем, защото не всяка специалност в университета може да ни се отдаде, така и мечтата може да се окаже прекалено висока летва.

Пожелавам ви, успех, мир и светлина! С много любов, Теди!

 

Сбогом мила Теди – Ангел на Любовта!

Днес е изключително тежък ден за всички, които познаваха и някога са се докосвали до нежната, крехката и изпълнена с любов Теди.

Нека Ангелите на небесата и Вселена те посрещнат, защото ти си един от тях!

Обичаме те мила Теди, намери мястото си във Всемира, защото ти така си пожелала!

Мир, Хармония и Светлина да те следват по вечният ти път!

С любов и много тъга те целуваме!

Обичаме те!

Каквото и да кажем за нашата обична Теди няма да е достатъчно. Тя ще е винаги  в сърцата ни. Ще си спомняме, нейните думи изпълнени с любов и мъдрост .

Споделяме с вас това, което тя написа за вас читателите на вестник „Хармония и Светлина” , с много любов, усмивка, ведро приятелско чувство …

http://www.ezoterikabg.com/tyalo-i-dusha/prikazki-za-porasnali-detza/istinski-istorii/item/347-bolestta-kato-pat-kam-bozhestvenoto