Какво да правим с причинителите на Тъмнината – зов за действие

Сподели

През живота си досега, в различна степен, аз като други чувствителни хора, съм усещала колективния страх, болката и страданията, изпитвани от хората, животните и природата на планетата.

Всички хора, животни, всички растения, всички дървета. Има толкова много болка, толкова много страдание, толкова много насилие. Чувствам всичко. Чувам всичко. Във всяка минута на всеки ден. Никога не спира. Не мога да го понасям. И през цялото време се усилва, тъй като елитът използва всичките си оръдия, за да го увеличи.

Хората, които работят в кланиците, които изсичат джунглите, пускат сонди за петрол и унищожават околната ни среда, създателите на войни. Тези мъже и жени, които измъчват и убиват милиони хора, животни и дървета всеки ден. Тези, които мислят, че животните и дърветата не чувстват болка, страх и ужас или се наслаждават на мисълта, че предизвикват тези чувства у другите. Тези, които изпращат мисловни и физически атаки към другите.

Преди години, имах немска овчарка, която беше захванала лапата си в една метална врата отстрани на къщата. Докато се върна, кучето вече изпитваше много голяма болка. Докато се мъчеше да се освободи, се опитваше да ухапе всеки, които се приближаваше до него,

Приближих се и го хванах здраво, но за да освободя лапата му, трябваше да си сложа ръката между лицето му и вратата. Докато правех това, той ме ухапа дълбоко по лявата ръка – аз дръпнах и освободих лапата, от което го заболя още повече.
След като вече беше свободен, той все още изпитваше силна болка и се опита да ме ухапе отново. Държах муцуната му затворена и го бутнах към земята силно, казвайки му по този начин (на кучешки език), че това е нежелателно. Той се успокои и можах да го пусна, знаех, че той вече няма да хапе заобикалящите го. В момента, в който той „се промени” и двамата знаехме, че всичко е свършило. Все още изпитваше болка, но стана дружелюбен и „съжаляваше” за това, което се беше случило.

Както Бил Райън каза в нашата обща статия „Поуката от историята? Хората също реагират с яд и насилие, защото изпитват голяма болка и страх”

Бих искала всички да ги прегърна. Всички. Бих искала да им покажа, че те са обичани и са в безопасност. Всички убийци, изнасилвачи, тези, които убиват тюлени, китове и делфини, всички жадни за кръв работници в кланици, всички тези, които създават войни, всички тези същества, участващи в психотронни атаки. Всички тези, които, в тяхната болка и гняв, ме атакуват с гняв – в интернет – с омраза или яд, отровни думи или смъртни заплахи. 

Как да достигнем до тези хора, чиито лапи са затиснати в железни врати от болка и страдание, страх или стрес, които с гняв атакуват всеки, който е около тях. Които са живели така толкова дълго, че сега започват получават удоволствие от страданието на другите?

Не става въпрос да търсим вина. Да, ние поемаме отговорността да намалим болката и страданията на другите чрез нашите действия. Можем да направим усилие да ядем месо от малки ферми, в които фермерите обичат животните. Да, можем да купуваме мебели от рециклирани източници на дърво, дрехи от фабрики, които не експлоатират хора. Но какво да правим с причинителите на страха и болката? Можем да ги държим в полето си на светлина и да позволим на Гея (Земята) да си свърши работата. Като личност – аз съм само един човек. Но НИЕ сме много.

Ако посветим 10 минути на ден да подържим тези хора в нашата колективна светлина, резултатът може да бъде голяма промяна за тях и за нас. След 10-те минути, нека се фокусираме върху съчувствието и любовта на милионите светлинни работници и светлинни воини по планетата, нашите братя, така че нашата колективна сила се увеличи – като увеличи способността на всеки един от нас да завърши нашата колективна работа.

Усещам също любовта, светлината и съчувствието на милиардите хора по света. Всички тези родители, които са държали новороденото си бебе в удивление и дълбока любов, всички тези, които са изпитвали благоговение към Майката Земя, усещайки нейната мощ и милост. Усещам също милионите светлинни работници и светлинни воини, усърдно работейки с безкористна любов и състрадание да донесат светлина на другите и на планетата. За всеки убиец се падат по 10 лечителя, за всеки насилник на животни се падат хиляди, които се отнасят към животните с уважение и усещане за уважение и равенство. На всеки създател на война се падат милиони от нас, които не са съгласни с тази игра.

Ако не чувствах СВЕТЛИНАТА, нямаше да съм жива днес. Майката Земя изпрати този зов за помощ и ние, всички ние, сме отговорът на този зов.

Инелия Бенц, юни 2011 г.

Превод от английски ДриймлендМила

http://ascension101.com/en/ascension-information/39-june-2011/118-how-to-deal-with-perpetrators-of-darkness-call-to-action.html