Послание Мелхизедек 2011

Сподели

Любими мои, в тази беседа бих искал да насоча вниманието ви към необходимостта да оставате заземени всеки ден.

Работете върху развитието на много здрава заземяваща връзка като възнамерявате и визуализирате това всяка сутрин и следобед. Вижте себе си свързани към централното ядро на Земята чрез лъчиста нишка от Светлина. Това ще ви помогне да останете по-фокусирани в сегашните времена на активизиране на енергиите. Практикувайте дълбоко дишане с бавни, ритмични вдишвания и издишвания. Вдишвайте спокойствие и издишвайте спокойствие по няколко минути поне три пъти дневно. Ще откриете, че сте в състояние да усвоявате енергиите много по-добре без обичайните странични ефекти в адаптационните периоди, следващи спускането им в енергийните ви полета.

Погледнато от наша гледна точка, Светлината се засилва и става по-ярка и силна сред все повече от пробудените души. Светлината на много от кристалните лъчи е дълбока, ясна, с кристален оттенък и придава усещане за магия, когато я наблюдавате, подобно на това, на което се наслаждавате по време на коледните празници. Предлагаме на нашите Възлюбени Служители на Светлината да си позволят да изпитат по-силно усещанията за чудеса, магия, безграничност, необятност и радост. Разбираме, че всеки от вас се е намирал в дълбоките вихри на пречистването и прочистването и ви казваме, че е време да се насладите на следващите седмици в детско очакване на предстоящите удоволствия.

Тази практика също така ще улесни способността ви да се освободите от оставащите проблеми, които все още не са разрешени и да си починете от всичко това. Закотвянето в радостните чувства на необятност и неограничени възможност ще постигне чудеса в полето на единното колективно съзнание и ще направи възможна появата на качеството мир на Земята. Ще има много примери за изразяване на добра воля из целия свят и усещането за Единство ще се чувства в пламъка на всяко сърце. Позволете на вътрешното си дете да излезе навън и да си поиграе. Използвайте вълшебните си пръчки, за да създавате чудеса и магии. Сега е моментът да се придържате към тези визии и чувства, така че Новата Година да дойде по най-позитивния и чудесен начин.

Позволете си да потечете с енергиите, както водата тече през планината, намирайки си път през най-големите препятствия и донесете благодат за всички ситуации във вашия свят. Чрез практикуването на несъпротива и просто позволявайки на нещата, които се случват, да се явят пред вас, вие се отваряте още повече за изобилието на Вселената и за магията на синхронността. Очаквайте, че нещо чудесно ще ви се случи – вижте го, почувствайте го, вкусете го по начина, който има най-голям смисъл за вас, така че визията ви да е здраво закотвена тук, на Земята, и след това отстъпете назад, отпуснете се и изчакайте, наслаждавайки се на прекрасните моменти с вашите семейства и приятели.

Тези прекрасни визии и намерения ще отпечатат върху новото енергийно поле на Земята най-високите и щастливи вибрации. Любовта изобилства навсякъде и радостта прониква в Земята! Това е най-хубавата и възхитителна алхимия. Наслаждавайте се на всеки момент, БЪДЕТЕ във всеки момент и знайте, че сте безмерно благословени.

Аз Съм Мелхизедек

06 декември 2011, Марлене Светлишоф

Превод: Камелия Захариева

Източник: http://www.therainbowscribe.com/melchizedek2011.htm