Призив за действие – Финансово Изграждане

Сподели

Стъпките по-долу ще имат действителен ефект в личният ви живот, както и върху планетата ни. Това е енергийна дейност.

Когато хиляди хора се присъединят към едно намерение се случва промяна – истинска, осезаема и материална.
Тази статия стига до повече от 12000 души, много от които ще я препратят на близки и приятели, ще постнат във фейса и т.н.
Уебсайтът, на който я поствам има досега почти 2 милиона посетители и почти един милион уникални посетители (уникални са, когато се влиза за пръв път от даден IP адрес).
Моля, ви да бъдете част от този лечебен процес и да направите стъпките, да споделите статията през мейл или личните ви връзки в мрежата и така да информирате и други за техните вродени, естествени, божествени/ съзидателни сили да творят и създават.

Сега минаваме през огромна Колективна Човешка трансформация. Когато всеки от нас усилва и повдига личната си вибрация, така издигаме вибрационното ниво на цялата общност, на хората като цяло. Когато това се случва, хората се пробуждат. Лъжите се разкриват и корумпираните системи се разрушават.

Това ни предоставя възможност да преобразим нашите системи.
Няма съмнение в това. Нашата финансова система се променя.

? Призив за Действие, Първа стъпка:

Преработете страхът си във връзка с `финансовият колапс`. Използвайте – Упражнение за преработване на страха (Fear Processing Exercise.). Преработете страхът си от загуба на това, което имате, на работата си, на дома си, на състоянието ви, страха от глад, от това да видите как близките ви си отиват, от война и всички други страхове, които се появят, докато си мислите, че финансовата система ще спре да съществува в близко бъдеще. Преработете `безпомощност`
Имаме навика да отдаваме на външни причини, защо нашата финансова система е корумпирана и проектирана така, че да ни заробва. В края на краищата, нямаме нищо общо със създаването й. Били сме родени в нея. И това беше истина до преди няколко години, когато започнахме да се събуждаме като вид и сега можем да направим нещо по въпроса.

Сега можем да преобразуваме това.

Парите не са нищо друго освен конкретизиране/ въплъщаване на естествената и свободно течаща енергия на подкрепа и изобилие, която е била на планетата от началото на времето. Първоначално сме създали парите по начин, който да позволи на енергията да се обменя по коректен и полезен начин. Чрез създаването на размяната на енергия, оставаме свободни от енергийни задължения. Не е много приятно да имаме енергиен дълг, докато живеем във физическата действителност.
Можете да се информирате за енергийният обмен и дълг като прочетете статията: Debt – A Link in the Chain of Enslavement.

Като се свържем отново с истинската енергия, която стои зад парите и като излекуваме взаимоотношенията си с нея, не само можем да преобразим личните си поддържащи/подкрепящи системи, но и като пробудени индивиди можем да трансформираме също и планетарната финансова система във нещо, което е чисто, ясно, почтено, безупречно и в подкрепа на всяко съзнателно и несъзнателно същество на планетата.
Това второто, фактът, че като излекуваме собствената си връзка с парите, едновременно с това лекуваме и променяме нашата система, не е бил разбран от доста хора. Затова чувствам необходимост да го подчертая отново тук. И затова ви моля да направите втората и най-важна стъпка в този колективен проект за намерение.

? Призив за Действие, Втора стъпка:
Провеждайте Reconnecting with the Spirit of Money Exercise –  Упражнението за връзка с Парите в следващите седем дни. Ако можете или се чувствате вдъхновени, правете го целият март месец. Но дори и само веднъж да го направите, това ще помогне.

Две прости стъпки. Нека ги направим!

Превод за Дриймленд от английски – Billi-san

Източник: http://ascension101.com/en/ascension-information/58-march-2012/200-call-to-action-financial-construct.html