Как да подновим връзката ни с парите?

Сподели

Забелязала съм, че работниците на Светлината или хората, които откриват духовността са … бедни. Те имат много проблеми с привличането на парите в живота си.

Очевидно не с всеки е така, но все пак има нещо като шаблон измежду лечители, медиуми и други възнесени работници. Няма да навлизам в подробности защо това е така, защото не е важно.

Както и да е, сега искам да отбележа, че вие ще трябва да преработите личните си блокажи, които са причинили този специфичен проблем във вашия живот, както и упражнението, което ще направим малко по-късно ще ви помогне да идентифицирате точно какъв е проблемът ви и да го поправите/излекувате. След като разучите упражнението е необходимо да го правите един или два пъти на ден, за предпочитане след медитация.

Най-важното, което трябва да разберете за парите е, че те са енергия, те са живи.

Мислете за тях като за Елементал, много мощен, много важен Елементал.

Бих могла даже да кажа, че това е може би най-важният Елементал в живота ви днес. Това се дължи на спецификата на света, в който живеем. Особено ако живеете в страна, където просто трябва да имате пари, за да оцелеете.

Парите ви позволяват да правите най-основни неща като например да пиете прясна вода, да има къде да живеете, да имате дрехи на гърба си, да изразите твореца в себе си, да се храните всеки ден. Най-основните неща в живота ви идват срещу пари и зreenатова те са изключително важни.

Другото, което искам да разберете за парите е, че те не са зло. Някои хора ги използват по негативен начин, но самите пари като цяло нямат нищо негативно в тях.Това и сами ще го разберете след като се свържете с енергията им. Няма нищо отрицателно в парите.  Те съдържат всичко, те са творчество, те са прехрана, те са топли, те са прекрасни. И искам вие да си разрешите да преживеете това.

За това упражнение ще ви трябват малко пари. Банкнотите са за предпочитане пред монетите, но ако нямате банкноти в момента, може да го направите и с монети. Но за следващия път опитайте да си осигурите банкноти, колкото по-голям номинал, толкова по-добре.

Поставете банкнотата между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискайте). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно.

Много е важно докато правите упражнението да не молите за вещи. Забелязах, че има тенденция при някои хора, които щом се свържат или усетят, че започват да се свързват с парите, започват да молят за вещи и разни неща. От типа на „О, искам нова кола, искам нова работа, искам пари за храна, искам каквото и да е”, нали разбирате? Не правете така.

Мислете за парите сякаш се срещате или запознавате с нов приятел защото когато се сприятелявате с някого, вие не започвате веднага да му искате разни неща.

Това, което ще направим е да се запознаем с енергията на парите. След това ще и разрешим да се изрази в нашето енергийно поле. Това е всичко, което сега ще направим.

Така че дръжте парите между дланите си и изчистете ума си. Следващото е да почувстваме банкнотата. Просто я почувствайте. Чувствайте я между дланите си. Позволете и да бъде там.

Ще усетите затопляне. Това е една чудесна топлина, идваща от парите. Това е първия знак, че започвате да се отъждествявате с парите. Топло е. Искам да им кажете „здравей” и да им кажете, че им разрешавате да се разкрият пред вас.

След това просто слушайте.

Изчистете ума си и слушайте

Вижте дали някакви картини или мисли ви се явяват и им позволете да се явят.

Първия път, когато правих това упражнение, видях майка ми дърпаща банкнота от мен, по-точно издърпваща я от устата ми, завлече ме до банята и миейки устата ми, говореше колко са мръсни парите и как никога не трябва да слагам пари в устата си и, че винаги трябва да мия ръцете си след като съм пипала пари.

Очевидно е, че това ме е шокирало и е причинило огромен блокаж, защото не можех да разреша на парите да присъстват в живота ми, нали не трябваше да им разрешавам да ме докосват защото са мръсни. Всъщност бях доста изненадана от това видение, тоест аз напълно го бях забравила, Така че му благодарих и го освободих.

И вие, ако видите някакви такива негативни спомени, когато правите това упражнение, това е всичко, което трябва да направите – просто благодарете на картината, чувството, блокажа и ги пуснете. Те затова и са дошли, да ги освободите.

Отне ми няколко седмици да работя с различни такива блокажи и чак тогава можех просто да седна и да позволя на парите да се разкрият пред мен.

И следващия етап е да им разрешите да навлязат във вашето енергийно поле. Вашето енергийно поле е вашият живот, това сте вие, това е вашето тяло, това са вашите мисли, вашите емоции, вашата реалност.

Така че след като вече имате добра, позитивна обратна връзка от парите и сте им позволили да ви се разкрият напълно и изцяло, искам да ги поканите във вашия живот. Да дойдат в енергийното ви поле.

И мога да ви кажа, че те ще бъдат изключително щастливи да го направят, защото парите не харесват нищо повече от това да бъдат в изобилие във вашия живот. Това е единствения начин, по който те могат да се изразят – да бъдат в изобилие, да присъстват във всеки един аспект от живота ви.

Ето и самото упражнение на практика:

Поставяте банкнота между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискате). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно. Позволявате на банкнотата да се затопли, нека дори да стане гореща. И разрешавате на тази топлина да расте, да ви обкръжи, да навлезе в живота ви. Поздравете я, прегърнете я.

След като го направите, благодарете на Елементала на парите, че се е изразил напълно пред вас. Отворете очи (ако сте ги затворили по време на експеримента) и пуснете парите настрани.

http://ascension101.com

Превод от английски Дриймленд /eliste/