Аура

Сподели

Енергийното поле наречено АУРА, обвива цялото ни тяло, като го предпазва чрез т.н. “светлинен облак”.

Тази обвивка има размери от няколко сантиметра до 3-4 метра. Хора , които са изключително духовно развити имат аури , които могат да достигнат до 5 метра в диаметър. Когато сме весели аурата ни се увеличава и имаме чувството за широта , пространство, конфорт и че сме способни на всичко. Когато сме нещастни, аурата ни намалява и се чувстваме крехки, задушени, беззащитни. В книгата на Барбара Анн Бренана “Ръце от светлина” има много подробни фигури и артистични рисунки на човешката аура. Това е един чудесен наръчник за тези които искат да се задълбочат в тази тема.

Освен големината, цветът на аурата също е от значение, за определяне на емоционалното състояние и здравето на индивида. Когато сме болни, аурата ни придобива тъмни тонове, като по този начин сме уязвими за енергийни атаки от нехармонични енергии, които влошават нашето състояние. Много е важно един болен човек да бъде обграден от хора, които го обичат и му желаят доброто, за да може да получава положителни енергии, излъчващи се от тези хора. Това ще помогне за по-бързото възстановяване на здравето му.

Преди години само ясновидци можеха да виждат аурата и нейният цвят. Днес това се постига чрез снимката Кирлиан, която може да бъде анализирана в подробности.

Аурата, също като чакрите може да бъде пропукана, дисхармонизирана и “нападната” от негативни енергии, което довежда до болести и нарушения в здравето.

Аурата е огледалото на душата. Тя показва реалното състояние на човек чрез цвета , интензивността, диаметъра и плътността си.