Призив за действие – ВРЕМЕ Е!

Сподели

През последните две седмици, всеки път, когато седна да медитирам или да мечтая, идва едно силно послание. Думите са: ВРЕМЕ Е.
Само това.

Задържам се с това послание и следващата го енергия. Когато го правя, намирам богата информация. Част от нея е, че през това юнско слънцестоене ще има голям съвпад и физически израз на промяната. Енергетичната промяна се случи през миналото лято (2011 г.). Ако притежавате някакъв тип сензитивност, сте почувствали как през изминалия месец времето и вибрацията се ускоряваха до невероятна скорост. Този процес ще продължи да се усилва, ще  достигне върха си през юнското Слънцестоене, ще се прояви на физическо ниво през следващите два месеца и, накрая, ще се уталожи през оставащата част от годината.

Това може да се прояви в живота ни като огромно усилване на личната ни осъзнатост. Опитности като излизане от Линейното Време. Усещам също, че все повече „извънземен“ контакт ще се осъществява както на лично ниво, така и на ниво „медийни събития“. Ние просто се издигаме на ново ниво като вид. Но имам и това прокрадващо се подозрение, че всеки човек ще получи малко по-различна информация, която кореспондира с неговата лична мисия на планетата. Така че, „включете се“ в нея и следвайте енергията на това съобщение до Източника.

Какво можем да направим, за да улесним този преход в нашия собствен живот? Четири неща:

1.   Медитирайте – прекарвайте поне 60 минути на ден в тиха медитация. В идеалния случай, наведнъж, но ако не може, разпределете времето през целия ден.
2.   Сънувайте с отворени очи – отново, поне по 60 минути на ден. Това може да се прави, докато сте заети с други дейности, обаче не и докато шофирате или използвате големи машини.
3.   Не правете нищо – това е състояние на тихо размишление, в което просто СЪЩЕСТВУВАМЕ в продължение на един час. И е най-важно, докато се приближаваме до Юнското Слънцестоене. Не правете нищо и съществувайте – в продължение на един час.
4.   Преодолейте страха си – ключов аспект в издигането на нашето лично и нашето глобално вибрационно ниво и осъзнаване.

Преди да си помислите, че ще отнеме прекалено много време, припомнете си, че гледането на един филм ви отнема поне 2 часа. От друга страна, ако успеете да отделите по няколко минути на ден за всяка от тези дейности, ще е по-добре, отколкото да не ги правите изобщо.

След Слънцестоенето, продължете с тези упражнения, колкото можете, дори и само по едно на ден, до следващия януари.

Като наше Глобално Действие, ще водя еднодневна тиха медитация на 2 юли от 9 ч. сутринта Pacific Standard Time (19 ч. вечерта българско време) до 6 ч. вечерта центр. тихоокеанско време (4 ч. сутринта на следващия ден бълг. време) в ранчото ECETI Ranch с много други хора, които пътуват, за да се присъединят към нас лично. Намерението ни е стотици хиляди хора по целия свят да се присъединят към нас в Тишина през този ден. В идеалния случай, за цял ден, но ако можете да отделите поне един час, също ще е страхотно!

Вземете си отпуска или резервирайте хотел, отидете на планина или в гората или просто кажете на тези, които обичате, че ще участвате в глобално събитие на тишината през този ден.

Ако сте опитни в медитацията, тогава медитирането цял ден би било невероятно! Ако не сте, просто останете в тишина – и ще е фантастично. Разбира се, ще правим кратки почивки, за да се храним, ходим до тоалетната или да пием чиста вода   

И така, за вашия календар ***ВТОРИ ЮЛИ 2012 ТИХА МЕДИТАЦИЯ – МНОГО ВАЖНО***

Източник: http://www.ascension101.com/en/ascension-information/63-june-2012/250-call-to-action-its-time.html