Презентация на книгата „СЕЙКИМ – Енергия на живата светлина“

Сподели

Кога: 29.11.2012 г., 18.30ч.
Къде: Холистичен Център РОЗЕА, Варна, ул.“Арх. Филарет“ 6
Вход: 3 лв

11 септември в г. Враца от 18:00 до 20:00  в Дома на Техниката -„Малка зала“

14 септември в г. Шумен от 18:00  до 20:00  в регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“

14 октомври в Варна от 16:00 до 18:00  в ЦИО-Варна на ул. „Христина Морфова“ № 8 (до Очна Клиника)

Истинската алхимия не е онази,
която според средновековните алхимици
превръща оловото в злато,
а алхимията,
която ни трансформира в духовни същества.

Тази книга включва информация, надграждаща познанието, съдържащо се в „Изис Сейким – пълно ръководство“. Предназначена е да разшири познанията на читателите за древно египетската енергийна система за хармонизиране и лечение – Сейким, част от която е „Изис Сейким“.
„Сейким – енергия на живата светлина“ допълва, обогатява и консолидира представите за системата като цяло и за приложението на символите и мистериите, които тя обединява.
Тя няма претенциите да замени или да измести традиционната медицина и лечение. Изложените в нея методи не са и не трябва да бъдат възприемани като нормативни и абсолютни. Те са само описание на изпитани и реални терапии, прилагани в съчетание с традиционно медицинско лечение или пък в различни комбинации с подходи от алопатичната и холистичната медицина.
В книгата са описани древни и съвременни методи за работа с енергията Сейким и специфични способи за използването й не само от специалистите енерготерапевти, но и от всеки, който желае да усвои техники за внасяне на баланс в организма и да достигне състояние на хармония и здраве.

Обем: 108 стр.

Формат в мм.: 215х255

Издател: ИК „Кибеа“