Семинар Цялата Любов (All Love)

Сподели

в подножието на Резервата „Мадара”, местността Кирека, на 28 и 29 март 2015 г.

Мили приятели, по желание на много от Вас, Духовна Академия на Мистериите „Мадара” организира провеждането на специално събитие, двудневен семинар ALL LOVE.

Това е специален семинар в който участниците ще се свържат с Цялата Любов и нейната енергия. Много от Вас сигурно са чували и знаят, че любовта е чувство или състояние което кара хората да живеят, творят и създават живота. Ако тя липсва в душите на хората остава празнота, те се чувстват самотни и тъжни. Ето защо енергийната система и практика на Цялата Любов може да Ви накара да се свържете с Вашата същност, да осъзнаете себе си и любовта у Вас. Дава възможност да направите онази връзка така необходима за всички същества на Земята, връзка с Вашата енергийна Монада, която от своя страна да Ви свърже с всичко заобикалящо Ви и океана на енергията на Любовта във Вселената.

Така всеки докоснал се до това състояние има възможност да се раздели със старите си зависимости  и парадигми, емоционални състояния,  ненужни взаимоотношения и физически проблеми и да получи благословията на Цялата Любов (All Love). Освобождавайки се от всичко онова, което Ви блокира ще  направите така необходимата  крачка за началото на промяната, която винаги тръгва от Вас самите, и която ще реализирате  в това специално събитие. Много по- лесно е да чакаме някой друг да свърши трудното дело на изчистването, на премахването , на освобождаването и развързването на възлите в нас. Но, щом  веднъж тръгнем с енергията на любовта и усетим полъха на новото начало, спиране няма. Доверете се на енергията Цялата Любов и ще усетите нейното благотворно емоционално, физическо и психологично въздействие.

По време на семинара ще се проведат  практики на медитативно единение, свързване с енергията на Любовта, извикване на регресивни спомени, родово и семейно констелиране, освобождаване от кармични зависимости. Ние водещите фасилитатори на събитието ще комуникираме с участниците и ще помагаме за преодоляването на проблемите и успешното преминаване през катарзисните процеси за довеждане до хармонизиране, уравновесяване и оздравяване на вашата същност.

Когато участниците са с достатъчно кумулирана енергия и вяра в събитието те достигат до невероятно енергийно състояние, в което могат да изпитат върховни преживявания. Ако оставят енергията на Цялата Любов да ги изпълни, то тя  създава у тях онова състояние на изчистване и обновяване, което може да ги доведе до блаженството на екстаза със собствените им потенциали. Това е най прекрасното, което може да Ви се случи.

С това кратко представяне Ви каним да се присъедините и регистрирате за участие.

Семинарът е двудневен, събота и неделя, на 28 и 29 март 2015 г.

Началото е от  9:30 ч.

Мястото е специално подбрано като енергийно и свещено в подножието на Резервата „Мадара” местността Кирека.  

Упътване от Варна

Местност Кирека

Наличен е хотел-хижа, който предлага уютно място за почивка, стая за сън с удобства, зала за провеждане на специалното събитие и ресторант с възможност за хранене. При подходящо време имаме възможност да провеждаме част от семинара на открито в подножието на енергийните скали на Мадара. Носенето на вода и постелки за сядане, свободни и топли дрехи и обувки е желателно.

За записване на участие в семинара и заплащане на капаро ½ или 50% от цената се свържете с водещите на следните телефони:
Мастер ALL LOVE Елисавета Александрова  0895 950 230,  0885 777 645
Мастер ALL LOVE д-р Христо Михайлов  0896 752 219,  0889 706 455
Цената на семинара за два дни е 200 лв. на участник, (по 100 лв. на ден). Нощувка на вечер 18 лв.  
Храна при записване и уточняване на желанието за хранене (местно, безместно) ориентировъчно до 10-15 лв.

Срок за записване с капаро е до 20 март 2015 г.
ALL  LOVE