Практически семинар на Академия на Мистериите „Мадара”

Сподели

ALL LOVE – ВСИЧКО Е ЛЮБОВ

КАКВО Е „ALL LOVE” или „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ”: 
http://www.ezoterikabg.com/holistichna-meditzina/energijni-sistemi/all-love/item/1-all-love
Целта на ALL LOVE е да ви свърже с “източника”. Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената. По време на семинара вие разбирате кои сте всъщност. Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената. Целта на ALL LOVE е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между земното и духовно начало чрез силата на безусловната любов. Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената. По време на семинара научавате да усещате реално, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, ALL LOVE, като омраза, болка, гняв и т.н., ALL LOVE ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество. Когато ALL LOVE си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от другата енергия, която не е ALL LOVE. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ALL LOVE. За много хора този процес може да изглежда травмиращ, но е важно да се разбере, че това е необходима част от процеса. Важно е също да се разбере, че това е само част от процеса, а не процесът като такъв. При ALL LOVE не става дума за работа с “блокажи” или “травми”; тук става дума за свързването ви с “източника”. Но за да се случи това, трябва да настъпят тези освобождения.Този процес може да продължи дни, седмици, месеци или дори години. Колко ще продължи зависи изключително от вас, от това доколко желаете да “пуснете” енергиите, които не са ALL LOVE, и да освободите място за нея в своята енергийна система. Когато влезете в контакт с енергията на ALL LOVE, вие чувствате връзката с енергията. Имате усещане за покой и щастие и чувствате как сърцето ви се “изпълва” с любов, сякаш пускате “корени” в земята. Техниката ALL LOVE-ВСИЧКО Е ЛЮБОВ има една единствена цел – да ви свърже с Източника.

КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ: начало от 14-ти Юни от 10:00 до 18:00 и на 15-ти Юни от 09:30 до 18:00.
КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ: В местността „Хайдушки поляни” в Родопите.
http://www.smolyan.bg/bg/menu/subcontent/590

https://www.google.com/maps/search/%D0%A5%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B8/@41.628554,24.753523,12z/data=!3m1!4b1

За подробности около настаняването и пътуването до там, моля, влезте във връзка с Красимира Лукова – 0884805835 или krasi_lukova@abv.bg 

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА УЧАСТВАТЕ: Желанието да се освободите от целия си „товар”, който носите през времето на преражданията и сегашното си съществуване. Нагласата да приемете новите-стари енергии на Вечната Любов и да се съедините с Цялото завинаги. Да „разпознаете” вашата велика Същност и да я приемете с цялата си душа. Очакват ви невероятно красиви мигове на съединение с Бащата/Майката,творци на нашия Свят.

КАКВА Е ТАКСАТА: за двудневния пълен семинар таксата е 160,00 лв. Има възможност да участвате само един ден в семинара, като таксата е 100,00 лв. За втори член от семейството отстъпката е 12%.

КОЙ ЗАПИСВА ЗА СЕМИНАРА: Красимира Лукова – 0884805835 или krasi_lukova@abv.bg

КЪДЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ТАЗИ ПРАКТИКА: http://seichim.doctor.bg/skhm_al.html

КОИ СА ВОДЕЩИТЕ НА СЕМИНАРА:
Елисавета Александрова-Зангелми    
Тя е сертифициран преподавател от 2006 година лично от създателя на системата „All Love”, Патрик Зиглер.
д-р Христо Михайлов    
Сертифициран преподавател по системата „All Love” от 2010 година.