Летен лагер на Академия „Мадара“

Сподели

02.08.2013 (от 15:00 ч.) – 09.08.2013 (до 15:00 ч.) хотел Кирека в Национален резерват „Мадара“

Център по Интердисциплинарно Обучение

ВИ КАНИ НА

ЛЕТЕН ЛАГЕР на АКАДЕМИЯ на МИСТЕРИИТЕ „МАДАРА”2013

!!! Събитието е отворено за всички,които чувстват вътрешен порив да участват и да споделят познанията и общата позитивна вибрация на групата, както и да се потопят в енергията на космическия портала към мистериите „Мадара”.

www.ezoterikabg.com ; www.idc-bg.org

Тази година летният лагер на Академия на Мистериите „Мадара“ ще се проведе в периода от 2-ри до 9-ти август в Националния Резервата Мадара край град Шумен. В този перид ще отпразнуваме и Четвъртият Рожден ден на Академията.

Настаняването ще бъде в хотела Кирека, който се намира на 1800м от Мадарския конник.До хотелът може да се стигне:

· със собствен превоз;

· с такси от Шумен;

· с влак/такси до/от Каспичан;

· с влак/пеш до/от село Мадара.

За да си резервирате места в хотела (които са ограничени), моля обадете се на Теменужка (управител на хотела) на телефон 0887259934. Нощувката е 15,00 лв на легло.

При недостиг на легла в х-л Кирека има възможност за настаняване с съседните села Мадара и Кюлевча, както и в туристическата хижа „Мадарски кнник”.

Храна. Бихте могли да се храните в ресторанта на хотела по предварителна заявка(ще се предостави меню). Да си носите храна. Или да се храните в малките ресторантчетата в околностите на резервата.

В програмата ще бъдат включени посещения на:

· историческите Плиска (на 10 км от Кирека).

· Преслав (на 35 км от Кирека).

· природните забележителности край село Веселиново (на 55 км от Кирека) – водопадът „Скока”, тракийското светилище „Софрата“ и пещерата.

· тракийската гробница до с.Ивански (на 30 км от Кирека по пътя за с.Веселиново) http://www.tourism-shumen.com/?page=157 ;

· древно тракийския град в м. Сборяново до Исперих (на около 70 км от Кирека) и тюлбето на Демир Баба построено върху тракийски развалини намиращо се в близост до Исперих.

· феноменът Побитите камъни край Варна (на 60 км от Кирека).

· скалните ниши (манастири) от източната страна на Мадарския венец(пешеходен преход).

· голямата могила в с. Могила в близост до Каспичан (пешеходен преход).

· скалният венец на Мадара и църквата на Дева Мария с лековитата енергия (пешеходен преход).

1-ви ден 02.08.2013 (петък) – регистрация и начало на семинара 15:00 ч

2-ри ден 03.08.2013 (събота) – пешеходен поход по венеца на мадарските скали включващо църквата на Дева Мария и комплекса „светилище”. Вечерта отпразнуване на 4-ти РД на Академията.

3-ти ден 04.08.2013 (неделя) – автомобилен поход до тракийската могила в с. Ивански и природните забележителности, и тракийското светилище край с. Веселиново.

4-ти ден 05.08.2013 (понеделник) – пешеходен поход до могилата над село Могила и скалните манастири.

5-ти ден 06.08.2013 (вторник) – автомобилен поход до местността „Побитите камъни” и музеят на открито Плиска – първата българска столица.

6-ти ден 07.08.2013 (сряда) – откривателска експедиция която ще се проведе по венеца над с. Кюлевча – слабо изследвани скали от югоизточната страна.

7-ми ден 08.08.2013 (четвъртък) – автомобилен поход до м. Сборяново –новооткритата могила (съкровище) на траките и Демир Баба теке.

8-ми ден 09.08.2013 (петък) – край на семинара 15:00 ч.

· Практики:

Медитации, ритуали, настройки, мантри на силата, мантри за подмладяване, сеанси регресия, минали прераждания, общи и индивидуални нумерологични напътствия за годината на Змията, филмов материал за дейността на академията, филмов материал за пътешествия до Босна и Египет. Квантово лечение;ритуал на силата; създаване на обединена енергия на тройния пламък за самолечение. При желание и предварително записване е възможно формирането на курс за изработването на мандали. Същият се осъществява само при предварително записване и допълнително заплащане. Виж прикачения файл.

ТАКСА за участие: 85,00 лв. Има възвожност за едно-, дву- и тридневни участия при предварителна уговорка.

КАКВО ДА НОСИМ: връхни дрехи, спортни дрехи, бански, туристически обувки, втори чифт обувки, дълги панталони, къси панталони, защитен крем, слънчеви очила, защитна шапка, фенерчета или челници, препарати против комари, малки раници за къси преходи, малки шишета за вода, постелки, бележници и химикали, фотоапарати или камери и вашите усмивки…

За допълнителна информация – тел 0885 777 645 или 0895 950 230 с Елисавета Александрова