Оренда

Сподели

Среща на Клуб „Рейки в Пловдив” с Валентин Илиев, човекът канализирал символите Оренда

Този 28 април беше специален за нашия клуб „Рейки в Пловдив“. Очаквахме с нетърпение гост, носещ ни послание от нашите прадеди. Посланието на символите ОРЕНДА.

Валентин се оказа млад, вдъхновен и изключително ерудиран човек. Той е прочел много,търсил е дълго и осъзнато своя път в живота. Неговите „пътувания“, както той ги нарича, са всъщност връзка с там… където са всички неща, записани от Началото и до Края,където няма Начало и Край и е сега завинаги.

Валентин говореше тихо, но обаятелно, и с търпение се опитваше да ни обясни как стават тези пътувания, какво вижда и намира при тях. Всеки от нас носи своята съдба и карма, записана в личен символ Оренда. Това са символи, отключващи вътрешната енергия, символи–път към дълбините на нашата душа и дух, към разбиранията ни за света и живота, какъвто сега го живеем. Всеки от нас търси ключа към знанието в живота си, към това защо и с каква мисия е тук в този момент. Валентин открил своя път чрез Оренда. Той успява да канализира личните символи на всеки един по дата на раждане и трите му имена.

Оренда е прабългарско изкуство за осъществяване на силата на нашето намерение. Изкуство, което запълва празнотата на липсващата ни вибрация в нашето битие – било то Любов, Вяра, Благоденствие, Здраве или Промяна. Оренда е  магическа сила, която е поддържала и съхранявала българския дух на нашите предци.

Оренда привлича към себе си човека, нуждаещ се от тази енергия, която му липсва. Оренда символите са мощни енергийни катализатори и резонирайки на определена честота засилват вибрациите в нашите енергийни тела. Чрез тях ние достигаме до хармонично и балансирано състояние, което ни е нужно, за да живеем щастливи и спокойни, в здраве и благоденствие.

Затова всеки от присъстващите беше привлечен от различен символ и с нетърпение го сложи на себе си, за да възприеме честотата и силата на вибрацията му. При носенето на символа ние имаме различни усещания, като затопляне, вибриране, някакво особено прилепване на символа към нас самите.

В символите има познати неща, които са част от божествената геометрия. Линии и кръгове които се комуникират с нашата кръв и носят спомени от глаголическите времена. Спомени от началото на  времената на нашия български род, когато тези символи са давали сила и познания на дедите ни. Те са връзките ни с древни цивилизации, с общия произход на знанието и с общата духовност на всички същества.

Оренда – символния път на българите през вековете, даряващ ни със сила, мъдрост, вяра и Божестевната любов!