Честване на Учителя `2020

Сподели

В град Нови пазар от 26 до 28 юни 2020 г.

Здравейте приятели, подготвяме честване на Учителя в град Нови пазар от 26 до 28 юни 2020 г. Шуменската братска група е домакин и организатор. Подготвена е брошура която разказва накратко историята за живота и делото на Учителя в Нови пазар. 

Програмата е обезпечена, остава да се реализира. Всеки е добре дошъл от нашите приятели от страната с условие, че си уреди нощувка и храна. Като домакини поемаме поканените гости и участници. Събитието е насочено за пробудените души от Нови пазар, място където е живял Учителя преди 120 години. Не правим национален събор а общоградско честване на Учителя. За целта заедно трябва да направим нужната разгласа сред приятели в града. Освен диплянката, ще бъдат изработени афиши.

След като се запознаете с програмата и желаете да се включите в отделните мероприятия, можете да поставите вашите питания тук или на тел. 089 666 9765.

От Шумен групата ни ще пътува всеки ден с коли. Храненето ще бъде свободно, като за гостите и желаещите ще се направи предварителна заявка.

Закуската ще направим заедно по братски, след паневритмия на място. Обяда и вечерята в ресторант с вегетарианско меню. Очаквайте конкретни предложения и резервация за хранене.

Ситуацията на срещата е с ограничения и ще трябва да спазваме определена дисциплина. Основно ще ползваме Голямата зала на НЧ „Христо Ботев“, там трябва да сядаме през един стол. Нужно е да се носят маски, за всеки случай.

Всеки е добре дошъл в името на Господа. Да изпълним волята Божия.

С поздрав Атанас