Благотворителна Коледна инициатива

Сподели

Благотворителна кампания на Клуб „Рейки Пловдив“ за SOS Детско селище гр.Трявна

Здравейте приятели!

Тази Коледа в Клуб „Рейки в Пловдив“ отново решихме да проведем своите благотворителни инициативи. Членовете ни ще подпомогнат с необходими вещи и подаръци децата и възпитателите, майките и бащите от SOS Детско селища в гр. Трявна. Вече събрахме над 150 лв, имаме 11 прекрасни коледни къщички-свещници, ръчно направени от Лили, книжки за всяко дете осигурени с помощта на Красимира, 12 красиви елхилчки от плъст, ръчно направени от Светлана. Продължаваме да набираме средства, а на 17 декември отиваме до Трявна, за да ги поднесем на децата лично и да ги поздравим за предстоящите празници. Искаме да стоплим сърцата и на хората, които се грижат за тях и отделят от живота и съня си за тази кауза. Там има 11 къщи и семейства, всяко с по 5-6 деца, общо 55 деца и около 20 майки, бащи, възпитатели, учители, персонал.

Ние в Пловдив на 8 декември от 18.30 часа ще проведем Голям лечебен ангелски риутал с благотворителна цел. Всеки от вас и вашите приятели и познати, може да бъде лекуван с помощта на Ангелите. Напишете ни имената и възрастта, както и от кой град са нуждаещите се от лечение. Целта ни е с помощта на Ангелите да съберем повече средства и затова ще приемаме дарения от всеки, който пожелае и участва в лечебния ритуал.
Всеки от вас, който иска да е съпричастен към тази благотворителна кауза, може да я подпомогне както намери за добре. Ние приемаме и парични средства, за които ще направя подробен отчет след настъпването на Новата година и ще го публикувам на сайта на Клуба. Можете да пращате своите дарения по следните начини:

1. По сметка в Райфайзенбанк IBAN: BG09RZBB91554082160908 БИК: RZBBBGSF на името на Аида Симантова Марковска, като отбележите, че са за благотворителната кауза.

2. С пощенски запис на адрес: Пловдив 4000, хотел ЕГО, ул. „Елиезер Калев“2, за Клуб „Рейки в Пловдив“, получател Аида Марковска. Може да напишете името на всеки от нас, когото поискате, вярвам, че всеки ще намери време да вземе записа и да остави средствата в Клуба. Ако познавате лично и се доверявате на Румен Ликов, Василка Сурваткова, Велина Чокова или Илиан Маринов, Стоян Найденов, Олимпия Чалъмова, Борислав Янчев – напишете това име.

3. С писмо, колети или пратка, по пощата или с куриер на същия адрес и до мен: Пловдив 4000, хотел ЕГО, ул. „Елиезер Калев“2, за Клуб „Рейки в Пловдив“, получател Аида Марковска.

Ако имате специални желания и изисквания за вашите дарения, моля да ни пишете.
Радвам се, че ще споделим красотата на празниците с децата от Трявна.
Всички средства, дарени след 15 декември ще насочим към друга благотворителна кауза, за която също ще разкажем в сайта и във форума на Клуба.
Благодаря на всички светли същества, ОБИЧАМЕ ВИ, МОЛИМ ЗА ПРОШКА, СЪЖАЛЯВАМЕ И БЛАГОДАРЯ!

НАМАСТЕ: Аида
4 декември 2011 г.