На 30 октомври отново потегляме към Босна и босненските пирамиди!

Сподели

На 2 ноември техният откривател проф. д-р Семир Османагич ще ни посрещне в долината на пирамидите – Високо, за да ни преведе лично назад във времето до непозната цивилизация, построила най-голямото съоръжение на древния свят, достигнало до нас.

ВАЖНО! Ние ще бъдем сред първите, които ще научим най-новите резултати и научни анализи от археологическо лято 2013.

  • В какво е лечебната сила на тунелите под пирамидите?
  • Кой и защо е засипал лабиринта, изкопан от създателите на комплекса?
  • За какво са служили пирамидите на своите създатели?
  • Какви са посланията, които ни разкриват тези съоръжения днес и готови ли сме за силата, която крият?
  • Какво налага човешката история да бъде пренаписана?

Това са само част от въпросите, по които ще чуем личното мнение на най-коментирания и нестандартен търсач на истината за цивилизациите по древните земи на Балканите. Наричат го балканския Индиана Джоунс, а той просто се бори за това, изумителните тайни на земите ни да стигнат до хората без да бъдат филтрирани, манипулирани и укривани в затворени къргове и общества.

„Време историята на балканите да бъде написана не от англичани, французи или американци, а от нас, хората на балканите“ – проф. д-р „Сам“ Семир Османагич

По време на пътуването ще видим още: красивите перли на Балканите – средновековните градове Будва, Котор и Мостар;старата част и чаршията на Сараево; дервишкото теке и манастир от 17 век, сгушен в могъщата скала, от която извират кристално чистите и буйни води на река Буна; тайнствените каменни стечки,  криещи неразчетени послания на богомилите в Радемиля, приказното дървено село на магьосника на киното Кустурица.

БЪДЕТЕ ОТКРИВАТЕЛИ! ТАЙНСТВАТА НА БАЛКАНИТЕ НИ ОЧАКВАТ!

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена в офиса или по банковата сметка на фирмата “Валприм Консултинг” – Уникредит Булбанк  Банкова сметка в лева: BG55UNCR70001520523938

За подробна информация: Виж прикачения файл по-долу.

Montenegro-Bosnia.pdf