Експедиция-Семинар на Академия на мистериите Мадара

Сподели

Тракийски светилища и лечебни ритуали на древните, 1 август – 7 август 2016

Център за Интердисциплинарно Обучение ви кани на Експедиция-семинар на Академия на мистериите Мадара : Тракийски светилища и лечебни ритуали на древните

Скъпи приятели,

Тази година на поредният летен лагер на Академията предвиждаме да се проведат много интересни ритуали – възстановяващи древни мистични традиции, имащи за цел хармонизиране, изцеление и повишаване на вибрациите на участниците. По време на занятията ще бъдат изучени различни енергийни техники; провеждане на тематични медитации и предаване на информация свързана с познанието на човечеството. Това което ще се случва на семинара ще бъде предпоставка за енергийни трансформации и нови по високи вибрации. След посещението на долмена на Орфей, в края на тридневния ни престой в м. Трещеник всеки ще получи документ за хаджийство лично от откривателя на святото място – Илиан Бучков. При посещенията на тракийските светилища в Родопите – „Провиралото“ и „Градище“ ще имаме възможност да се докоснем до древни практики за изцеление.

Тази година на поредният летен лагер на Академията предвиждаме да се проведат много интересни ритуали – възстановяващи древни мистични традиции, имащи за цел хармонизиране, изцеление и повишаване на вибрациите на участниците. По време на занятията ще бъдат изучени различни енергийни техники; провеждане на тематични медитации и предаване на информация свързана с познанието на човечеството. Това което ще се случва на семинара ще бъде предпоставка за енергийни трансформации и нови по високи вибрации. След посещението на долмена на Орфей, в края на тридневния ни престой в м. Трещеник всеки ще получи документ за хаджийство лично от откривателя на святото място – Илиан Бучков. При посещенията на тракийските светилища в Родопите – „Провиралото“ и „Градище“ ще имаме възможност да се докоснем до древни практики за изцеление. https://www.facebook.com/DushataMiNaPatya/posts/1108128052538651

Невероятна панорама и енергия ще видим и усетим на величественото светилище „Градище“ в близост до с. Долно Дряново http://www.bulgariatravel.tv/landmark/get/339

В семинара могат да участват всички които почувстват вътрешна нагласа за това, независимо дали са членове на ЦИО-Център по Интердисциплинарно Обучение и Академия на Мистериите „Мадара”.

КОГА: от 1-ви до 7-ви Август (шест нощувки).

КЪДЕ:

– От 1-ви до 4-ти август (три нощувки) в хижа Трещеник на 1800 м надморска височина в местността Трещеник в планината Рила над Якоруда. http://treshtenik.albus-bg.com/index.html

Можете за използвате и стаи в старата част, където баните и тоалетните са общи. В тези стаи нощувката е 10,00 лв. Цените за легло за нашата група са 15,00 лв на нощувка без закуска.Хижата разполага с двойни, тройни, четворки, петици, шестици – стаи в новата си част с индивидуален санитарен възел и топла вода. Местата са ограничени. За резервации на нощувки моля да позвъните на управителя на хижата г-н Илиян Бучков на телефони 088 512 1772 ; 089 447 6002 за предпочитане до 20 юни! След тази дата може и да няма свободни места.Има възможност за опъване на палатки. Не се заплаща такса палатка и може да се използват санитарните възли на старата част на хижата.

– От 4-ти до 7-ми август (3 нощувки) в х-л „Делта“ с. Огняново http://www.hoteldelta-bg.com/index.html

Дата лимит за резервации 20 юни. Цените за нощувки са: двойна стая стандарт 75,00 лв за 1 нощувка; двойна стая лукс 88,00 лв за 1 нощувка. Самостоятелно настаняване 58,00 лв и 67,00 лв на вечер. Цените са с включена закуска, ползване на басейните с топла минерална вода, джакузи, сауни.

ЗАБЕЛЕЖКА:
1. Всеки участник индивидуално се ангажира с резервация за нощувките си и в хижата и в хотела.

2. При резервиране на места за нощувки, моля да обявите, че сте от групата на Ели Александрова-Зангелми за да получите отстъпката за група.

3. За хотел „Делта“ е нужно да преведете сумата за целия престой (три нощувки) до 15 юли. За банковата сметка се свържете с рецепцията на хотела. След тази дата резервацията не се пази.

ХРАНА: Хотел „Делта“ има превъзходен ресторант с разнообразна и питателна храна на достъпни цени.Хижа „Трещеник“ предлага разнообразно меню по заявка. Има възможност и за вегетарианско меню. Можете да си донесете ваша храна.

ТАКСА за целия семинар: За членове на ЦИО – Център по Интердисциплинарно Обучение – 20,00 лв; За НЕ членове,които желаят да участват в практиките и събитията на семинара – 40,00 лв.

ПРОГРАМА

Включени са разходки по различни екопътеки с тематичен съпровод, където всяка скала е с богата история. Походи до различни исторически и духовни места с невероятна енергетика, като Главното светилище на Дионисий; Предполагаемия гроб на Орфей; Енергийното Огледало – Райна могила; Царския трон на вожда на бесите; Каменната спирала – символ на Богинята Майка; кромлехи и менхири; светилището на богинята Бендида, „Царския път“ и изворите на река Нехтеница. По време на походите ще се провеждат различни ритуали, медитации и енергийни практики. Участието в походите е по желание в зависимаст от физическата готовност на участващите за пеши туристически преходи до посочените места.

ПЪРВИ ДЕН 01.08.2016

06:00 часа: Тръгване с организиран превоз – 18 местен микробус от град Шумен. Следобедно настаняване, откриване на семинара, историко-екологична беседа; вечерен ритуал с огън,вино и билки на ритуалната скала пред хижа Трещеник.

ВТОРИ ДЕН 02.08.2016

Еднодневен поход до Главното Светилище и прорицалище на Дионисий (пророчески ритуал), „гробът” на Орфей, Царския трон на вожда на Бесите, побити камъни – спирала (символ на древната богиня Майка), кромлехи, менхири.

ТРЕТИ ДЕН 03.08.2016

По желание:
1. Посещение с автобус на Светилището на богинята Бендида в м. Бабечка чука, антични мини.

2. ИЛИ поход до м. Турица с посещения на трона, менхири, олтари, кромлехи, ”спиралата”.

3. ИЛИ посещение с автобус на м. „Сютка“ – главното светилище на Богинята Майка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН 04.08.2016

10:00 – Отпътуване към с. Огняново в Родопите.

12:00 – Настаняване в хотел „Делта“

17:00 – По желание:

– еко разходка в околностите;

– посещение на с. Ковачевица.

ПЕТИ ДЕН 05.08.2016

По желание:

– посещение на древното тракийско светилище „Провиралото“ до с. Крибул;

– свободно време.

В дните на престойя в хотел „Делта“ има възможност за индивидуални курсове по Изис Сейким / СЕЙКИМ / Рейки / Нумерология / Кристали. Предварителна заявка за участие в група или индивидуален курс с водещ Ели Александрова-Зангелми – до 25 Юли.

В дните на престойя в хотел „Делта“ има възможност за индивидуални курсове по Изис Сейким / СЕЙКИМ / Рейки / Нумерология / Кристали. Предварителна заявка за участие в група или индивидуален курс с водещ Ели Александрова-Зангелми – до 25 Юли.

ПРЕВОЗ:

1. Можете да пътувате с личния си автомобил или обществен превоз.

2. С общ превоз – 18 местен микробус с достатъчно място за багаж и провизии (в случай,че желаете да ползвате ваша храна).

– Такси за микробуса по маршрут Шумен-Трещеник-Огняново-Доспат-Шумен: Определят се според броя на пътуващите, като могат да бъдат между 70,00 лв и 170,00 лв за минимум 8 човека и максимум 18 човека.

– За групата от Добрич и отсечката Добрич-Шумен-Добрич има допълнително заплащане според броя на пътниците.

3. За допълнителните екскурзии по желание, такса се заплаща според броя на пътуващите – за с. Ковачевица (между 2-6 лв); за с. Крибул (между 3-8 лв).

Срокът за запазване на място в микробуса със заплатено капаро в размер на 50,00 лв е до 15.07.2016.

ЗАБЕЛЕЖКА: в случай, че не се съберат достатъчно желаещи за общия превоз, всеки сам си осигурява превоз до двете места за настаняване и провеждане на семинара-пътешествие.