Питагорова нумерология за начинаещи

Сподели

Основоположникът на тази нумерологична система, Питагор е живял в древна Гърция около 600 год. Пр.Хр. Той е световно известен древен учен, който е направил много важни научни открития освен в математиката и в астрологията, астрономията, философията, музиката, и разбира се в нумерологията.

Питагор е необиковенна личност и е преминал през различни мистични инициации които го довеждат до просветление.

Създава известната в древността Школа на Мистериите, като принципите на това учение и до днес се изучават от различни групи и хора, които се интересуват от традициите на човешката духовност.

За Питагор универса е създаден от числа, а техните вибрации са тези, които оказват въздействие върху живота ни. Освен ,че изучавал задълбочено вибрациите на числата и въздействието им върху човешкия живот, той създава и питагоровата таблица с помоща на която трансформираме буквите от името в числени вибрации. След създаването на науката Нумерология той ни завещава техниките на пресмятане на Рождената Нумерологична Карта.

КУРС ПИТАГОРОВА НУМЕРОЛОГИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ

В този кратък курс за начинаещи се предлага кратка информация за основните четири числа от Рождената Нумерологична Карта на всеки един. Те се интерпретират за да се получи обща картина за въздействието на енергийните вибрации на числата в живота ни.

Тези четири числа са непроменливи и ни дават информация за това, как да постигнем хармония и равновесие за спокойно и удовлетворяващо съществуване.

Когато нямаме познания за това, как числата ни въздействат, много често изпадаме в не хармонични ситуации, от които не знаем как най-успешно да излезем, без да изпитваме страдания.

Светът е енергиен и тези вибрации на енергията, като например вълните на радиото, телевизията, мобилнит етелефони са невидими за човешкото око. Всяко число има своя собствена енергийна честота. Тези вълни са много фини и ние не винаги ги усещаме. Чрез вибрацията на числата се докосваме до по високи енергийни нива, от където можем да черпим познания, които да ни помогнат да предвидим посоката на живота ни..

Това е и целта на този кратък курс. Да получим основни познания в нумерологията, които да ни помогнат да достигнем до хилядолетната мъдрост на вселената и да „прочетем” това, което се отнася до нас и нашия път, който трябва да извървим в сегашното си съществуване без болка, без грешки, без страдания.

Курс по нумерология за начинаещи се провежда от Мастер – Учител Елисавета Александрова – Зангелми.

При проявен интерес от ваша страна може да изпратите заявка на имейл duhovna.akademia.madara@gmail.com , като посочите вашето име, телефон за обратна връзка, от кой град сте и име на курса/семинара/. В момента, в който се събере група, ще ви информираме за ден, час и място на провеждане.