Летен лагер 2017

Сподели

8-ми Рожден ден на Академия на Мистериите „Мадара“®

Център за Интердисциплинарно Обучение

ви кани на

Летен лагер 2017

и

8-ми Рожден ден на Академия на Мистериите „Мадара”®


!!! Събитието е отворено за всички, които чувстват вътрешен порив да участват и да споделят познанията и общата позитивна вибрация на групата, както и да се потопят в енергията на космическия портала към мистериите „Мадара”!!!


По традиция летният лагер на Академия на Мистериите „Мадара“ ще се проведе в периода от 11-ти до 13-ти август в Националния Резерват Мадара на 15 км от град Шумен и на 60 км от Варна. По време на лагера ще отпразнуваме Осмия Рожден ден на Академията.

Настаняване: в реновираната туристическа хижа „Мадарски конник”. Нощувката е 10,00 лв на легло в двойни, тройни, четворни, шесторни стаи. За да си резервирате места в хижата, моля обадете се на телефони 0896 688 536 и 0888 061 151. Хижата предоставя и настаняване със закуска и вечеря – 18,00 лв на ден.

При недостиг на легла в хижата, има възможност за настаняване в съседните села Мадара и Кюлевча, както и в х-л Кирека до с. Калугерица.

Как да стигнете до хижата? Със собствен превоз, с влак, с автобус, с такси. Ако желаете да се включите в споделено пътуване, моля влезте в контакт с нас.

Ако имате затруднения с пътуването до хижата и се събере достатъчно голяма група, при предварителна заявка, може да се организира общ превоз с микробус от Шумен на 11-ти август следобедните часове.

Храна. Бихте могли да се храните в гостилницата на хижата. Или да си носите храна и да си готвите в туристическата кухня на хижата. Или да се храните в ресторантите в околностите на резервата.

В програмата: Медитации, ритуали, настройки, мантри на силата, за подмладяване, сеанси регресия, минали прераждания, общи и индивидуални нумерологични напътствия за годината. Квантово лечение; ритуал на силата; създаване на обединена енергия на тройния пламък за самолечение. Изработване на оргонити и запознаване с основните понятия за ефирното инженерство. Откривателски експедиции по/под скалният венец на Мадара и църквата на Дева Мария с лековитата енергия (пешеходен преход). Експедиция до „Тайната пътека” и „Тайната тераса”. Скалните ниши (манастири) и лъвската глава (нова дестинация). Индивидуални лечебни сеанси и индивидуални регресии или минали прераждания (само при предварително записване).

Поради големият интерес за трети пореден път ще изработваме индивидуални оргонити. За изработването на оргонити Академия „Мадара” осигурява смола за първите 8 записали се. Останалите участници ще трябва да си закупят епоксидна смола и втвърдител. От 1 кг смола излизат 8 оргонита. Стружките са  в неограничено количество и има достатъчно за всички. Моля носете си малки двувърхи кристали или два едновърхи за изработването на оргонитите, както и силиконови формички. За обвързването на кристалите е необходима медна тел, която може да се извади от различни неупотребявани кабели. Ако желаете да сложите семена, кристали, метални фигурки, билки и прочие, моля донесете си.

1-ви ден 11.08.2017 (петък)

14:00 отворено за настаняване.

18:00 начало на летния лагер(семинара).

18:30 разходка под скалния венец до скалата на „виолетовия пламък” и нишата с „лъвската глава”; настройка в енергията на виолетовия пламък и работа с енергията му; работа по двойки с музикални тибетски купи за хармонизиране и балансиране енергията на чакрите и аурата.

20:00 вечеря/свободно време.

21:30 нощна медитация.


2-ри ден 12.08.2017 (събота)

07:00 физически упражнения, дишане, здравословни ритуали, подмладяващи масажи (по желание).

08:00 закуска

09:30 медитации, групова регресия в минали прераждания, как да използваме радиестезията за навлизане в минали животи.

12:30 обяд и почивка

14:30 изработване на индивидуални оргонити и амулети. За желаещите за индивидуални регресии или лечебни сеанси, или консултации това е времето в което могат да се включат (допълн. такса).

18:00 свободно време

19:00 Отпразнуване на 8-ми РД на Академията в гостилницата на хижата.


3-ти ден 16.08.2015 (неделя)

07:00 сутрешни физически практики (по желание).

08:00 закуска.

08:30 експедиция до църквата на платото, „тайната пътека” и „тайната тераса”. Благодарствен ритуал на „скалата на силата” в подножието на скалите.

12:00 закриване на семинара


Такса за участие за целия семинар: 5,00 лв за редовни членове на ЦИО и Академията; 10,00 за не-членове; 10%  намаление за двойки.

КАКВО ДА НОСИМ: връхни дрехи, спортни дрехи, бански, туристически обувки, втори чифт обувки, дълги панталони, къси панталони, защитен крем, слънчеви очила, защитна шапка, фенерчета или челници, препарати против комари, малки раници за къси преходи, малки шишета за вода, постелки, бележници и химикали, фотоапарати или камери и вашите усмивки…

За допълнителна информация и записване за семинара – тел. 0895 950 230, Елисавета Александрова-Зангелми.

Записването за нощувките става на посочените по-горе телефони в срок до 30.07.2017

Умоляваме ви да потвърдите участието си в летния лагер и Рождения Ден до 7.08.2017 (понеделник).