Голям лечебен ангелски ритуал

Сподели

Новата Година дойде и всеки таи в себе си надежда за нещо хубаво, ново и различно, което ни очаква в идващите дни.

И то наистина е тук, съвсем близко, защото безценната, всепроникваща, благословена енергия на Любовта е скрита в сърцата ни. Нека отворим нашите сърца, нека бъдем добри и щедри, нека даряваме всички около нас с искряща, любяща светлина, извираща от душите ни. И колкото повече даваме, толкова повече ще умножаваме нашата сила, толкова повече Любов ще има в нас, за нас и в света около нас!

Да започнем 2017 година с нещо ново и силно! Академия на Мистериите® ”Мадара” ви кани на 21 януари (Бабин ден) от 10 часа, в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ – Шумен, да участвате в Голям Лечебен Ангелски Ритуал. Ние имаме мощен потенциал в групата ни в лицето на много Мастери, владеещи Енергиите Рейки, Сейким, Каруна Рейки, Теате, Секхем и Ангели, които с радост ще предадат ангелската лечебна енергия до всички, които имат нужда от нея за изцеление и хармонизиране.

Академията кани своите академици, които имат капацитет за активно участие да се включат в ритуала, за да направим Дар за нашия град и сътворим феерия от Светлина, Космическа Енергия и Ангелска Любов в едно незабравимо преживяване. То ще умножи любовта в сърцата и нежно ще излекува раните в телата и душите ни.

За допълнителна информация и записване за участие, моля, обръщайте се към Росица Тричкова, тел. 089 783 6470, е-mail: rosi_shu@abv.bg

Моля, поканете Вашите приятели, познати и роднини да се насладят на този невероятен празник.

Входът ще бъде свободен, като всеки, който желае ще може да направи дарение за Духовна Академия на Мистериите „Мадара“.