Трети Рожден Ден на Духовна Академия на Мистериите „Мадара”

Сподели

Осемнадесети семинар и 3-ти Рожден ден на Академията, поздравителен адрес към всички академици, приятели и гости.

Скъпи академици, приятели и гости!

Добре дошли на нашия празник- Трети Рожден Ден на Духовна Академия на Мистериите „Мадара”.

Времето лети, Академията расте и ние растем заедно с нея и помъдряваме.

През изтеклите три години създадохме истински синергизъм между всички академици и достигнахме до ниво, когато всеки нов участник-член в Академията се включва и приобщава към нас с удоволствие  и радост. Това е, защото всички ние вибрираме на вибрациите на хармонията и любовта и тези вибрации са истинската същност на всеобщата егрегора на Академията.

Целите, които заложихме при основаването на Академията се изпълняват естествено, без напъване и преиграване. Задружността и приятелските отношения са част от нашето голямо академично семейство. Академиците ни са хора, които намериха своя път и го следват с радост. Хармонията, веселието, спокойствието, разбирателството, съпричастността, приятелството, взаимопомощта са емоционалния и ментален фон на цялостното ни осъзнато  съществуване.

За тези 3 години преоткрихме много истини по време на проведените 17 семинара по силно енергийни места в България. Нашето присъствие по тези места не беше случайно. Бяхме свидетели на истински трансформации в самите нас и в хората около нас, с които имаме контакти. Успяхме да предадем голямата любов, която носим в сърцата си на нашата мила родина България,и на майката Земя. Работихме за повишаването на собствените си вибрации и се старахме да помогнем за хармонизиране и уравновесяване на вибрациите на света в който живеем. Дали успяхме ще разберем в следващия важен период, който приближава. Ние сме играчи в голямата Игра на Сътворението и една от целите на обученията в Академията е точно тази – да осъзнаем, че ние сме тези които сътворяваме реалността си и че трябва да се стремим да сътворим Рая на Земята тук и сега. За целта имаме на разположение хиляди инструменти, които достигат до нас от мистериите на древните ни прародители и от съвременните ни познание, базиращи се на информацията която носим в себе си, в божествената искра, в гените на нашата ДНК, в паметта на клетките. Познанията са в нас. Всеки път отново и отново се учим да достигаме по най-чистите канали до тях и ние академиците успяваме да го правим много успешно.

Настъпиха времена в които вече не са нужни Учители, Гурута, Пророци и Личности които да следваме. Всеки един от нас е отговорен за това което е и за това,което трябва да бъде. По време на нашите обучения се учим точно на това,всеки един да поеме отговорността си за съществуването си и за съществуването на нашия свят. Разбира се, че трябва да продължаваме напред с помощта и любовта на нашите семейства, като това семейство каквото е нашата Академия. Всеки „играч” в контекста на сегашното ни съществуване и проявление намира своето семейство и всички тук сме част от семейството, което наричаме Духовна Академия на Мистериите „Мадара”. Осъзнатото пътуване към истината се преодолява много по-лекото, когато сме обградени от любящите членове на семейството, но отговорността си е изключително наша.

Но най-истинският отговор за това каква работа свършихме и дали вървим по пътя на мъдростта,познанието и личностното осъзнаване ще намерим в нашето сърце!

На всички пожелавам хармония, баланс, мъдрост, попътен вятър, осъзнатост и нека Силата и Любовта да бъдат с нас, в нас и около нас!

Честит Рожден Ден!