Сборник с резюмета и доклади от Първа алтернативна научна конференция 2012

Сподели

Скъпи посетители,

На тази страница може да поръчате Сборник с резюмета и доклади от Първа алтернативна научна конференция 2012. Цената на един сборник е 12.00 лв. Поръчката ще Ви бъде доставена с куриер за Ваша сметка. Плащането става с наложен платеж (на куриера).

* За разпространители, книжарници и цена на едро: 9.00 лв. За поръчки на едро, моля пишете на office@ezoterikabg.com

 

{mosforme 4}

Сборник с резюмета и доклади от Първа алтернативна научна конференция 2012

Представяме ви сборник с доклади и резюмета от Първа Алтернативна Научна Конференция с международно участие, организирана от Академия на мистериите „Мадара”, проведена на 6-7 октомври 2012г. в Регионална библиотека „Ст. Чилингиров”, Регионален исторически музей Шумен и Историко – археологически резерват „Мадара” и изразяваме благодарност за тяхното любезно съдействие.

С голяма признателност към всички участници, организаторите ви представят съдържанието на докладите и резюметата от Конференцията като се надяват те да предизвикат интерес и  провокират иновативното ви мислене .

На 14 август 2009г.в подножието на свещените мадарски скали  бе създадена Академия на мистериите „Мадара”. До сега се проведоха осемнадесет семинара на Академията под ръководството на Елисавета Александрова-Зангелми и нейните съмишленици. Вие, които прелиствате този сборник се присъединявате към философията и духа на Първата алтернативна научна конференция „Езотерика и духовност-живот в новото измерение”.

Тя поставя пред всички нас  предизвикателството да покажем на България и Света новите парадигми в развитието на материалния свят и духовното съществуване,което ни дава съзнанието да се обръщаме към себе си,към хората и  природата с по-голяма отговорност за бъдещето.

Целта на конференцията,  която Академия на мистериите „Мадара”си поставя е алтернативното мислене и духовно осъзнаване на човека, за един по добър хармоничен свят и начин на живот. Това може да разберете от съдържанието на този Сборник.

Благодарим на всички, които ни подкрепиха в това начинание и очакваме и в бъдеще да бъдем заедно.

От председателя  и организаторите
на Академия на мистериите „Мадара”
октомври 2012г.