Рожден ден на Академия на Мистериите „Мадара” 2015

Сподели

Вторият за 2015 г. летен лагер на Академията ще се проведе от 14 до 16 август в НИР Мадара. По време на семинара ще отпразнуваме Шестият Рожден ден на Академията.

Център по Интердисциплинарно Обучение

ВИ КАНИ НА ЛЕТЕН ЛАГЕР  

Рожден ден на Академия на Мистериите „Мадара”® 2015

Събитието е отворено за всички, които чувстват вътрешен порив да участват и да споделят познанията и общата позитивна вибрация на групата, както и да се потопят в енергията на космическия портала към мистериите „Мадара”
 
Настаняването ще бъде в реновираната туристическа хижа „Мадарски конник”. Нощувката е 10 лв на легло в стаи с две, три, четири и шест легла. За да си резервирате места в хижата, моля, обадете се на телефони 089 668 8536 и 088 806 1151.

Хижата предоставя и настаняване със закуска – 12 лв, и нощувка+закуска+вечеря – 17 лв.
При недостиг на легла в хижата, има възможност за настаняване в съседните села Мадара и Кюлевча, както и в х-л Кирека.

Храна. Бихте могли да се храните в гостилницата на хижата. Или да си носите храна и да си готвите в туристическата кухня на хижата. Или да се храните в ресторантите в околностите на резервата.

В програмата: Медитации, ритуали, настройки, мантри на силата, за подмладяване, сеанси регресия, минали прераждания, общи и индивидуални нумерологични напътствия за годината. Квантово лечение; ритуал на силата; създаване на обединена енергия на тройния пламък за самолечение. Изработване на оргонити и запознаване с основните понятия за ефирното инженерство. При желание и предварително записване е възможно провеждането на индивидуални лечебни сеанси. Откривателски експедиции по скалният венец на Мадара и църквата на Дева Мария с лековитата енергия (пешеходен преход). Скалните ниши (манастири) от източната страна на Мадарския венец. Индивидуални лечебни сеанси (при предварително записване).
При предварителна заявка бихме могли да организираме кратки екскурзии до някои от следните места: Плиска (на 10 км от Мадара). Велики Преслав (на 35 км от Мадара). Древно тракийския град в м. Сборяново до Исперих (на около 70 км от Мадара) и тюлбето на Демир Баба построено върху тракийски развалини намиращо се в близост до Исперих. Феномена „Окото” и скалните пещери на Шуменското плато.

1-ви ден 14.08.2015 (петък)
15:00 регистрация и начало на семинара.
16:00 изработване на лични оргонити. Желаещите предварително трябва да заявят участие за да предвидим метални стружки и епоксидна смола предоставени от Академия „Мадара”. Всеки, който ще изработва оргонити е необходимо да си осигури планински кристали, които задължително се слагат в оргонита.
22:00 нощна медитация „Хармонията между Ин и Ян.

2-ри ден 15.08.2015 (събота) – Богородица.
07:00 Посещение на скалния параклис „Св. Пантелеймон”.
08:00 Пешеходен поход по венеца на мадарските скали включващо църквата на Дева Мария и комплекса „Светилище”. Ритуали, медитации, лечебни техники,поздрави към именниците.
19:00 Отпразнуване на 6-ти РД на Академията в гостилницата на хижата.

3-ти ден 16.08.2015 (неделя)
07:00 сутрешни практики (по желание).
08:00 закуска.
09:30 лекции,практики.
12:00 обяд
13:00 закриване на семинара

Такса за участие: 9  лв. за редовни членове на ЦИО и Академията; 15  за нечленове; 10%  намаление за двойки.

КАКВО ДА НОСИМ: връхни дрехи, спортни дрехи, бански, туристически обувки, втори чифт обувки, дълги панталони, къси панталони, защитен крем, слънчеви очила, защитна шапка, фенерчета или челници, препарати против комари, малки раници за къси преходи, малки шишета за вода, постелки, бележници и химикали, фотоапарати или камери и вашите усмивки…

За допълнителна информация – тел. 0885 777 645 или 0895 950 230 – Елисавета Александрова.