Рейки изследвания

Сподели

Изследвания на въздействието с „Рейки” енергия върху растения е извършено в малък брой научни институти в света.Д-р Бернард Град (Dr. Barnard Grad) от Университета Макгил (McGill University) в Монреал изследва въздействието на „Рейки” енергията върху растения.

Д-р Робърт Милър (Dr. Robert Miller) прави аналогично изследване с ръж.
http://www.isabellapetri.de/Biophysical%20Experimentsb.html
През ноември, 2006 г. по покана на д-р Славея Дончева и д-р Евелина Даскалова в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” е извършено научно изследване на биоинформационно въздействие на д-р Наталия Носачева и биологът Римма Сайфутдинова от Русия, както и на инж. Георги Грозданов. Инж. Грозданов въздейства с „рейки” енергия и експериментът е изключително успешен. Резултатите са публикувани и в книгата „Ясновидство” на д-р Игнат Игнатов. Книгата е публикувана в Германия от издателска къща „Арго Ферлаг”.
/ Информацията е поместена със съгласието на д-р Игнат Игнатов /
http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/clairvoyance.html
http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/c_mn_8_2008.html

д-р Носачева, инж. Грозданов, д-р Дончева, д-р Игнатов, Сайфутдинова, Пловдив,2006

Уникални резултати от дистанционни експерименти

Когато говорим за биовъздействие ние често сме изумявани от уникални медицински ефекти не само от близко разстояние. Очудващото е, че има хора, които успяват да постигнат впечатляващи медицински резултати и от стотици, дори хиляди километри. Как обаче физиката дава отговор на този въпрос. В един фундаментален експеримент през средата на 90-те години китаецът Ян Син (Yan Sin) успява да постигне достоверен резултат от голямо разстояние върху глюкоза. Информацията обаче за научни доказателства в тази сфера е особено силна след 2000 г.
Един ентусиазиран и неудържим българин от граничния град Видин със Сърбия и Румъния Алекси Симеонов (Aleksi Simeonov) успява да постигне резултат върху спектъра на водата, който е граничен за необикновени човешки способности. Еднакви феноменални резултати със Симеонов имат Боряна Тотева (Boryana Toteva) от България, както и д-р Герхард Шваб (Dr. Gerhard Schwab) и Карстен Рашоу (Carsten Rachow) от Германия. Боряна Тотева е една от изявените български лечителки от гр. Плевен, града в който работи и Вера Кочовска. Работила е в меката на бизнеса – Дубай. Пиела си е кафето с изявени арабски бизнесмени. Карстен Рашоу е бивш футболист, който обаче вместо футболната врата много точно се ориентира към мястото и разстоянието до водната проба. Търси украински корени във своята фамилия, може би за да се адаптира по-добре в Русия при научни изследвания. Д-р Герхард Шваб е един от хората, които показват, че официалната и алтернативната медицина се интегрират. Живее близо до Фрайбург, градът в който живее и явлението в биофизичните експерименти Харалд Зайдлер (Harald Seidler). Уникални резултати постигат и Барбел Глозауер (Barbel Glosauer), Моника Урбански (Monika Urbanski), Ариан Хошбоняни (Aryan Khoschbonyani), Татяна Христова (Tatyana Hristova), Дания Начкова (Daniya Nachkova), Хермина Шоп-фон Аркс (Hermina Tschopp-von Arx), Уилхем (Hermann Wilhelm), Лизелоте Едер (Lieselotte Eder), Евелин Шварц (Eveline Schwarz), дойаенът Лиляна Беломелска (Lilyana Belomelska), Александър Асенов (Aleksandar Asenov) и др.
www.energyfamily-bg.com
www.heiler-rachow.de
www.kreatives-heilen.de
www.dania.hit.bg
www.physiognomik-eder.ch

www.drossinakis.de

Всички участници от Германия без д-р Шваб и Хошбоняни са обучени за дистанционни експерименти с авторската методика на Дросинакис.
www.heilerschule-drossinakis.de
Всъщност Христос Дросинакис (Christos Drossinakis), който е достатъчно популярен в Европа през 2002 се качи и на самолет като избра далечния град Киото в Япония. Оттам той въздейства в три града – Санкт Петербург, Щутгарт и София. Очевидно отдаването на науката на Дросинакис е повече от всеотдайно и той е изследван в над повече от 70 института в цял свят. Проф. Константин Коротков (Prof. Konstantin Korotkov PhD) доказа ефекти с метода си за Газоразрядна визуализация (ГРВ), което е вариант на Кирлиановия метод.
http://www.korotkov.org/file/Book_01.pdf
Вторият експеримент е проведен с д-р Гюнтер Хафелдер (Gunter Haffelder) и е установена достоверна промяна на биоелектричната активност на мозъка. Д-р Игнат Игнатов (Dr. Ignat Ignatov), проф. Антон Антонов (Prof. Anton Antonov DPhSc) и инж. Татяна Гълъбова (Dipl. Eng. Tatyana Galabova) доказват достоверна промяна в спектъра на водата при експеримента на Дросинакис.

За да видите още актуална научна информация , посетете връзките по-долу:

http://www.facebook.com/l/e427b;www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/water_memory.html
http://www.facebook.com/l/e427b;www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/mountain_water.html
http://www.facebook.com/l/e427b;www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/course.html“

За пръв път в света: Учените доказват Рейки енергията:

„Уникално научно доказателство на д-р Игнатов, че енергийните рейки потоци при
I, II и мастерско ниво имат различна мощност, което обективизира реалността на Настройките/Посвещения/ в Рейки”

Ние получаваме най-обективна информация за ефектите върху човешкото тяло от биофизични полета, когато резултатите от биовъздействието се доказват със спектрален анализ на вода. През 2001 г. научният екип д-р Игнат Игнатов (Dr. Ignat Ignatov), проф. Антон Антонов (Prof. Anton Antonov) и инж. Татяна Гълъбова (Dipl. Eng. Tatyana Galabova) доказа посоката на „рейки” енергията. Тя е от околното пространство към човешкото тяло. Доказателството е въз основа на фундаменталното доказателство на същите автори през 1998 г. за посоката на енергийните потоци в режим „отдаване” и „отнемане” на енергия спрямо човешкото тяло. Тези анализи са съществени и за очакваните върху човека медицински ефекти при биовъздействие.
Д-р Игнатов през 2008 г за пръв път в света със спектрален анализ на вода с прибора на проф. Антонов се доказва, че енергийните потоци при I, II и мастерско ниво имат определена мощност за всяко ниво.
www.isabellapetri.de/Biophysical%20Experimentsb.html

През 1995 г. проф. Антонов и инж. Гълъбова извършват успешно изследване с метода на Кирлиан на психична съвместимост и несъвместимост между хора.
Нека обаче се насладим на „преливането” на космическа енергия между рейки мастерите Татяна Христова( Tatyana Hristova)и Петя Стоянова(Petya Stoyanova). Изследване на съвместна цветна Кирлианова фотография между рейки мастери е направено за пръв път в света от д-р Игнатов през 2008 г. Изследването е направено с авторската матодика на д-р Игнатов за цветен Кирлианов спектрален анализ.
http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/kirlian_effect.html

Био Енерго Спектър-кабинети за природо

лечение и източна медицина“ – март 2009

Управител: Народен лечител инж: Димитър Ников

Изследвания за въздействие върху течни кристали с „Рейки“ енергия, проведени в кабинета на инж.Ников, чрез директно зареждане на кристалите с две ръце в продължение на 15 минути.