Предаване на Светлина: Хипофизно настройване към Измеренията

Сподели

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

От наша гледна точка процесът на издигането може да бъде разглеждан като два срещащи се енергийни потока.

Първият включва вашето КА тяло, вашето фино енергийно тяло (т.е. вашият етерен близнак или духовен двойник). Всеки метод, който повишава вибрационното равнище на КА, е метод за издигане.
Вторият поток включва физическото тяло и трансформацията на материята в Светлина. Пълната метаморфоза на материята в светлина е много напреднала форма на издигане и се наблюдава основно само при високо развитите Посветени.
Обаче, формите – семена на тази метаморфоза могат и се проявяват в различни етапи от процеса на издигането.
Звуковата медитация, която искаме да споделим с вас, е превозното средство да увеличите вливащия се поток от духовна Светлина (т.е. междуизмерна светлина) във вашата ендокринна система. В процеса на издигането хормоните, които обземат вашето биологично море и вътрешните реалности на вашето тяло, преминават през усъвършенстване. Тази звукова медитация е нежно, но все пак мощно средство за улесняване на това издигащо движение.

Медитацията

Искаме да споделим два метода за работа с това Настройване.
Първият е за начинаещите, тези от вас, които не са запознати с вътрешните царства на вашето собствено съзнание. Вторият метод е за онези, които са по-напреднали.
И двата метода работят доста добре. Определете къде се намирате в собственото си развитие и изберете подходящия за вас метод.

Първият метод

В този подход вие просто фокусирате вниманието си в областта на хипофизната жлеза, главният регулатор на ендокринната ви система. Както с всички предишни Настройвания към Измеренията, които сме давали, звуците, които ще чуете са аналози на трептенията в Светлинните царства и ще създадат движение на енергии в хипофизата, продължаващо толкова време, колкото задържите вниманието си в основната зона на хипофизната жлеза. Тази област е разположена приблизително един инч (или 2 сантиметра) зад моста на носа.
Тази основна област е всичко, върху което трябва да се фокусирате. Не е необходимо да бъдем точни. Просто вашето съзнание си почива в тази област, за да изпълните задачата. Ключовата дума тук е „почивка” на вашето внимание. Това не е концентрация. Просто си почивате с вниманието си в областта на хипофизната жлеза и позволявате на звуците, които чувате да влияят върху областта. Когато мисълта ви се разсее, просто я върнете обратно към фокусираното внимание върху хипофизата.

Вторият метод

За тези, които са по-запознати с вътрешните си царства, ние предлагаме да си представите, че областта на хипофизната ви жлеза е бял лотос, плаващ по спокойно и безкрайно тяло от чиста вода. Този мисловен измества мозъка/мисълта ви във високо възприемчиво състояние и генерира качество на съзнание, което е много полезно специално за този етап от трансформираща дейност. Ние предлагаме белият лотос, защото всички цветове и всички честоти са събрани в него. Вие можете да си представите този лотос като частично или напълно разцъфнал или ако предпочитате можете да си го представите като затворена пъпка.
Задръжте мисловния образ на този бял лотос в областта на вашата хипофизна жлеза и както в първия метод, ако мисълта ви се разсее, върнете я обратно към лотоса и областта на хипофизата ви.

Независимо дали използвате първия метод или втория, каталитичните звуци ще причинят движение на фини енергии в хипофизата, създавайки каскада от енергетични ефекти през всичките жлези, които съставляват вашата ендокринна система. Когато продължите да използвате това Настройване, вие ще се запознаете по-добре с неговите фини и мощни ефекти.
Предлагаме преди да започнете да прекарате известно време в отделянето си от тревогите на ежедневния си живот. Прокарайте линия между тази кратка медитация и другата част на живота ви. Медитацията е приблизително пет минути и след като сте приключили със слушането и, предлагаме ви да прекарате няколко минути в тишина, усещайки областта на хипофизната жлеза. Ако сте енергийно чувствителни и запознати, можете да усетите фините ефекти във всичките си жлези.
Както казахме преди, тази Настройка е фина, и все пак мощна. А този странен парадокс се базира на сложната връзка между материя и енергия.
Тъй като се премествате в по-фини нива на материята (т.е. суб-атомни частици) има повече потенциална енергия. По същия начин, като се премествате в по-фини нива на собственото си съзнание, има също и повишаване на енергията (т.е. силите на съзнанието).
Моделите, от които се състои това Настройване, са прецизни и формират сложни връзки във фините царства на съзнанието.
Не се подвеждайте от простотата му. Това Настройване е мощен трансформатор на съзнание.
Следователно ние предлагаме вие да експериментирате и да намерите ваша собствена комфортна зона специално за това Настройване.
Когато генерирате повишаване на светлинните потоци в хипофизата и ендокринната система, вие освобождавате потенциално и мощно пречистване. Всеки от вас има своя собствена зона на комфорт в това.
За някои от вас слушането на Настройването веднъж дневно ще бъде всичко, което ще можете комфортно да управлявате. Други може да се чувстват привлечени и да го слушат няколко пъти.
Когато продължите да слушате редовно това Настройване, ще откриете, че вашето енергийно гнездо или зона на комфорт се разширява, и ще можете да го слушате по няколко пъти. Но водещият принцип е вашата зона на комфорт.
Ако слушате твърде често това Настройване за вашата собствена енергетична реалност, вие ще знаете, че сте преминали линията. Ще разпознаете, че освобождавате повече енергии в себе си, отколкото можете да управлявате. Простият факт е, че тъй като жлезите, съставляващи ендокринната ви система, получават трептения светлина чрез хипофизната жлеза, те освобождават инхибиращи модели на енергия и съзнание.
Единственият ръководен принцип тук е да продължите по начин, който е удобен за вас. Тези от вас, които са по-борбени по природа, могат да избутат реката, така да се каже. Но осъзнайте, че вие ускорявате невероятно енергийната трансформация на вашата ендокринна система. И ако вашето възприятие, вашите мисли и чувства се ускорят твърде много, тогава забавяйте. Слушайте Настройването по-рядко и открийте зоната си на комфорт.

Предаване на Светлина

Световната Медитация на 11.11.11
За тези от вас, които избират да се присъединят към нас енергетично където и да се намирате, по време на Световната Медитация на 11 ноември 2011г., ние ви молим да работите с Настройването редовно. Колкото сте по-наясно с това Настройване, и колкото по-комфортно се чувствате с фините му ефекти, толкова повече ще получите от Световната Медитация, когато тя се проведе.
По време на тази Световна Медитация, поредицата на Настройването ще бъде проведена седем пъти за група, събрана в Сиатъл за това събитие. Те ще поддържат физическия фокус за тази Световна Медитация, но енергийния и фокус, както и тридневното събрание в Сиатъл, ще надхвърлят времето и пространството. С други думи, вие можете да навлизате в дълбоки състояния на вътрешна осъзнатост по време на събитието, независимо от това къде може да се намирате физически.

Дати и Часове

Действително самата Световна Медитация ще се проведе от 9 до 10 вечерта на 11 ноември 2011г. PST. (Стандартно тихоокеанско време)
(Забележка: Това е от 5 до 6 сутринта на 12 ноември GMT /време по Гринуич)
Ако изберете да управлявате енергията по време на тази специфична дълга медитация, ние ви предлагаме да слушате Настройването седем пъти и след това да седнете в тишина за 20-30 минути с вниманието си в областта на хипофизата ви. Ако е възможно, предлагаме ви след това да легнете и да отпочинете.
Трансформиращите енергии покрай тази Медитация ще се разпрострат в тридневен период, който ще започне в 7 вечерта на 11 ноември (Стандартно тихоокеанско време) и ще продължи до 4 вечерта на 13 ноември (Стандартно тихоокеанско време). Медитацията за Хипофизно Настройване към Измеренията ще бъде особено мощна в този времеви период. (За да синхронизирате часа, посетете Timeandate.com)
Ние предоставяме това Хипофизно Настройване към Измеренията в благоприятно и рисковано време в издигането на човешкото съзнание. Правим това с надеждата, че ще ви помогне да възстановите суверенната си воля на съ-творци. Също така виждаме, че точно това Настройване ще ви служи като трансформационен инструмент много години в бъдещето ви.
От всички Настройвания, които сме дали, това е нашето най-ценно.
По време на създаването му това Настройване беше зародено от и вляно от трансформационните енергии от петото до дванадесетото измерения на нашата междуизмерна реалност.
Но по самата си природа, това Настройване носи фина и все пак мощна еволюционна енергия. Много от вас ще използват това Настройване, за да видят по-ясно мистерията на това как да съ-творявате вашите реалности. И когато завесите, които разделят физическата реалност от фините реалности, се разкъсат, вие ще се събудите за нова визия към себе си, както и за ново разбиране за вашето място в космоса.

Хаторите
27 септември 2011година

Мисли и наблюдения на Том
Най-добре е да слушате тази звукова медитация чрез хедсет (стерео слушалки). Това се дължи на факта, че стерео звуковите модели на този аудио запис създават комплексни движещи се вихри на фина енергия. А тези вихри се въртят и оплитат където и да поставите фокуса на вниманието си. Ако изберете да слушате Настройката без стерео слушалки, ще е добре да разделите лявата и дясната тон колона, за да извлечете повече от стерео ефекта.
Не слушайте тази Настройка, ако карате кола или сте в ситуации, изискващи пълното ви внимание.
Работих с Настройката, използвайки и първия, и втория по-напреднал метод, който споменаха Хаторите. И както те казаха, и двата метода работят доста добре.
Тези методи са очевидни, с изключение на детайла по отношение на метода с белия лотос. Когато си представяте „бял лотос, плаващ по спокойно и безкрайно тяло от чиста вода”, представете си лотоса и водното тяло по такива начини, които са удобни за вас. С други думи, това не е упражнение по визуализация. Ако сте склонни да визуализирате нещата с вашето мозъчно око, тогава много добре бихте си създали визуален образ на лотоса и водата. Но ако не сте склонни да визуализирате нещата, тогава ще изпитате лотоса и водата в сензорната модалност, в която ви е най-удобно.
Аз лично мога да свидетелствувам за фината ефикасност на тази Настройка. И базирайки се на моя собствен опит с нея, съм съгласен с повтореното предложение на Хаторите да открием своята зона на комфорт. Този малък звуков сегмент може, действително, да генерира фино енергетично прочистване.
Моето впечатление, работейки за известно време с тази Настройка, е, че тя безспорно генерира движещи се вихри от фина енергия в моята хипофизна жлеза. А от тук, тези фини енергии спонтанно се движат през ендокринната ми система.
Настройката основно има успокояващо, подхранващо и дълбоко възстановяващо качество. Но ако я слушам твърде дълго, създава прочистващо действие. В този случай, аз се чувствам сякаш съм на ръба и съм раздразнен. Това ми казва, че съм пресякъл линията на моята зона на комфорт, или, както казват Хаторите – моето енергийно гнездо.
Когато и да слушам тази Настройка, чувствам се сякаш се отварям за съживяващите качества на междуизмерната светлина. Също наблюдавах, че тези съживяващи енергии понякога разбъркват нагоре нещата вътре в мен. А когато това се случи, мисля за това като за вътрешно почистване на къщата. Не спирам чистенето само поради малко „прах” във въздуха. Аз просто уча себе си. И се стремя да бъда търпелив, защото, в края на краищата, има много стаи в моята „вътрешна къща” и много от тях се нуждаят от почистване.
Открих, и продължавам да откривам, че тази Настройка е дълбоко трансформираща.
Също я намирам за най-привлекателната за изследване на интерфейса между съзнание и материя, по-специално моето съзнание и материята, която изпълва моето тяло. Усещам огромни възможности в тази Настройка за себе-изследване и себе-откриване.
По мое мнение тази Настройка е елегантен и изискан съд за разглеждане на някои от дълбините, които живеят в нас.
И в тази връзка ви пожелавам, скъпи мои Аргонавти на Ума, дълбоки и плодотворни пътувания.

Том Кениън

Кликнете тук, за да чуете или да свалите Хипофизно Настройване към Измеренията. Click here to listen to or download the Pituitary Dimensional Attunement. Важно: След като кликнете на горния линк, ще видите Съгласието за слушане в раздела Звукови Дарове. След като се съгласите с условията, можете да слушате или да си свалите аудио файла, ако искате.

Тези, които се интересуват от темата за енергетичното прочистване, могат да намерят за полезна следната статия: Psycho-spiritual Detoxification.

Тези, които са нови в концепцията за издигането, могат да намерят за полезно следното послание на Хаторите : The Art of Jumping Timelines.

© 2011 Tom Kenyon. All rights reserved. You may make copies of this message and distribute in any media as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.

Превод: Tauno – Elven Inspired