Пирамиди в България – Пирамидите в село Пишурка

Сподели

Професор Джонов разказва, че поглежда към отсрещните хълмове и изведнъж забелязва, че те удивително много приличат на пирамиди…

A когато се взира от правилния ъгъл, предположението му се потвърждава и той остава буквално поразен от видяното.

Към момента експерти от целия свят пристигат в Пишурка, за да изследват по-подробно целия район, както и да проверят дали във вътрешността на съоръженията няма да се натъкнат на нещо изключително.

Жителката на селото баба Цецка заявява пред списание „Обекти”, че двете пирамиди комуникират една с друга вечер, като изстрелват лъчи към Космоса. Жената добавя, че най-вероятно по този начин те се свързват със своите създатели, като недвусмислено намеква за извънземния им произход.

Населението на село Пишурка признава, че двете пирамиди са били винаги там, но никой до този момент не им е отдавал някакво кой знае какво значение.

Става ясно, че едната пирамида се нарича Пирамидата на Джоджена, защото цялата е обрасла с ароматната подправка, а пък другата – Пишуркенската пирамида, носеща името на известния народен будител и поет Кръстьо Пишурка, чието име носи и самото село.

Константин Серафимов


Здравейте, скъпи читатели на любимият за всички нас електронен вестник ХАРМОНИЯ И СВЕТЛИНА.
Специално за изследователите на непознатото, неизвестното, мистичното и необяснимото създаваме тази рубрика – ПИРАМИДИ В БЪЛГАРИЯ.
Ще чакаме вашите снимки на естествени образувания или изкуствени творения, както и предположения за това, дали в България има пирамиди, как са създадени, от кого, преди колко време и защо. Във всеки един от нас живее изследователят, откривателят, мистикът, създателят на истории, пазителят на легенди и митове. Познанията ни по традиционна история ще ни помогнат да сътворим нашите теории за пирамидите в България. Според един известен изследовател археологията и най-древната история са 20% факти, 30% предположение и 50% приказка. Предизвикваме ви да събудите търсачът във вас – „Индиана Джоунс“, който ще направи най-невероятните открития през вашите очи, способни да видят вълнуващи неща по нашите земи. Изпращайте ни вашите снимки и тълкуванията си под формата на разказ, приказка, легенда, мит и ние ще ги публикуваме на страниците на вестника в новата ни рубрика ПИРАМИДИ В БЪЛГАРИЯ. Желаем ви Успех!