Пийте вода на празен стомах за да сте сигурни, че сте в безопасност

Сподели

В Япония днес е популярно да се пие вода незабавно след ставане сутрин. Нещо повече, научните тестове са доказали стойността на тази практика.

По-долу публикуваме за нашите читатели описание на употребата на вода. Японското медицинско общество е открило, че водолечението представлява възможен лек за стари и сериозни заболявания, както и за съвременни, сред които: главоболие, болки в тялото, проблеми в сърдечната система, артрит, сърцебиене, епилепсия, наднормено тегло, бронхиална астма, туберкулоза, менингит, бъбречни заболявания и заболявания на пикочния апарат, повръщане, гастрит, диария, диабет, констипация, всички очни болести, маточни проблеми, рак, менструални разстройства, болести на ушите, носа, гърлото.

Методът

1. Когато се събудите сутринта, преди да си измиете зъбите, изпийте четири чаши вода по 160 мл.
2. Измийте си зъбите, но не яжте и не пийте нищо в продължение на 45 минути.
3. След 45 мин. Можете да ядете и пиете обичайните за вас неща.
4. Петнадесет минути след закуската, обяда и вечерята не яжте и не пийте нищо в продължение на 2 часа.
5. Онези, които са стари или болни и не са в състояние да изпият 4 чаши вода, в началото могат да започнат с малко количество, докато стигнат постепенно до 4 чаши дневно.
6. Горепосоченият метод на лечение може да излекува болните, а останалите могат да се наслаждават на живот в здраве.

Следният списък дава необходимият брой дни за постигане на лечебен ефект, редуциране или контролиране на основни болести:
– високо кръвно налягане – 30 дни
– гастрит – 10 дни
– диабет – 30 дни
– констипация – 10 дни
– рак – 180 дни
– туберкулоза – 90 дни

Пациентите с артрит трябва да следват горния метод в продължение само на 3 дни през първата седмица, а от втората седмица – ежедневно.

Този лечебен метод няма странични ефекти, макар че в началото на лечението ще ви се наложи да уринирате няколко пъти. Добре е да продължим и да направим тази процедура рутинен навик в живота си. Пийте вода и бъдете здрави и активни. В това има смисъл. Китайците и японците пият горещ чай при хранене, а не студена вода. Може би е време да заимстване техния навик за приемане на течности по време на храна. Няма да изгубим нищо, само ще спечелим…