Медиум разкодира 21.12.2012

Сподели

В Правешкия Балкан се намира един силно енергиен район, осеян с тракийски светилища и могили. Точно там, в село Правешка лакавица, далече от хорските очи, послания от Небесата приема контактьорката художник Зорка Атанасова.

 

От 20 години тя слуша диктовки от Божествения свят, а част от тях закодира чрез цветовите вибрации в картините си. Казва, че е дошло време да предаде част от Откровенията на българите.

„Всички питат какво ще стане на 21 декември. Първо за мен датата не е точна, защото денят и месецът, съпоставени с годината, не са огледални. Ден по-рано на 20.12/2012 ще се случи промяната“, разкрива феноменът Зорка Атанасова. Според информацията на контактьорката катаклизми или нещо супер фатално, както го пресъздава Холивуд, няма да има.

Стадната матрица

Датата била знаменателна в духовен смисъл. Защото на този ден ще се изключи старата биоенергийна матрица, отговаряща за стадния принцип на Хомосапиенса. Така светът ще остане изцяло под действието на новия енергиен код, отговарящ само за индивидуалната еволюция.

„Новата матрица всъщност е в действие от 1995 г. Тогава сме победили т. нар. тъмни сили. До декември старите и новите вибрации ще действат паралелно, но след 20-ти декември ще останат само по-висшите“, убедена е художничката.

Според нея повечето българи са преминали успешно т. нар. квантов преход. Контактьорката доказва думите си с отказа на българина от протести. Факт е, че въпреки кризата, доста малко хора излизат на улицата, както гърците, например.

„Не си мислете, че народът ни е овчедушен. Това, че днес не може да бъде изведен на площада от този или онзи, е заради по-високото ни еволюционно ниво. У нас, за разлика от други народи, почти е изключена старата матрица, която поддържаше стадния принцип на групата. Ние сме вече в усъвършенстването, отработването на индивидуалността, завещана ни от Христос“, изтъква Зорка.

Със своите свръхестествени способности видяла, че през 2011 г. над България бил спуснат енергиен щит, който тръгва оттук, но обхваща целия полуостров.

„В НАСА също са установили, че над нас има 7-пластово магнитно поле. Не го говорят, нямат обяснение, но тука е обетованата земя. Затова евреи и китайци започнаха да ни изкупуват земята. Знае се много добре за какво става на въпрос. Но където и да дойдат, те не могат да вибрират на тази енергийна честота, която ще ги спаси“, убедена е контактьорката.

Новата епоха

Следващото, по-високо духовно стъпало пред човечеството правешкият медиум кодира и в своите картини. Казва, че рисувайки с пръсти, сваля енергийните вибрации, които Творецът спуска към Земята сега.

„Основното е, че човекът е изградил своята индивидуалност, а бъдещето изисква от него да я усъвършенства.

Ето, червеният цвят е земният. Той отразява най-тежките, материализиращите вибрации.

Синият е представител на духовното ниво, което е следващото стъпало.

Жълто-белият е божественото присъствие. Третото ниво дава съвършенството“, обяснява симфонията от багри в платната си Атанасова.

Любопитна подробност е, че тя рисува чудотворни цикли от три или пет картини. На стената те се разполагат в строга композиция, в която всяко платно си има свое място – ред, височина и ъгъл. Петте картини, например, задължително се подреждат в пентаграма.

„Американците не случайно са направили Пентагона в такава форма. Отвъд океана значи някъде са се докоснали до познанието, но не съвсем. За да има целебен ефект формата, то в нея трябва да са разположени стихиите – огън, вода, въздух, земя“, казва художничката контактьор.

По думите й положените от нейната ръка бои имат собствено излъчване. „Човек може да го усети с духовното си сърце, което се намира в центъра на дясната длан. Тя се поставя на няколко сантиметра над картината. Хора, които са извисени дори мъничко, усещат през този център затопляне, мравучкане по ръката“, пояснява авторката.

Силата на земята

Другият страничен ефект било, че около композицията от пет платна човек винаги се чувствал бодър. Затова не било за препоръчване да се поставят в спалнята. Чудото Зорка обяснява с присъствието на нивата – галактическо или земно, духовно и божествено, които имали свойството да премахват умората като с магическа пръчка. Едно ако отсъства – ефектът не е същият.

Веднъж преподавател от Софийския университет направо залитнал и се лепнал за „спираловидната“ картина, отразяваща енергията на елемента Земя.

„Има хора, на които ръката се отблъсква, а други усещат страхотно привличане. Второто се наблюдава, когато човек има неотработени взаимоотношения със Земята“, пояснява контактьорката.

Тъй като платната й отразявали новите енергии на живота, когато попаднат в някой дом, те дърпали и трансформирали отрицателната енергия като прахосмукачка. Зорка Атанасова разказва, че има платна в ендокринологията в Сливен. Там докторка, изумена, й споделила, че когато е в този кабинет, сякаш ръцете й винаги са студени. Зорка разяснила, че платната й дърпали негативната енергия, която ръцете на лекарката попивали от най-тежко болните пациенти. Така докторката винаги била защитена като с азотни ръкавици. Благодарение на този ефект пък дете, болно от аутизъм, отбелязало значителен напредък в своето лечение и адаптация към нашата реалност.

Децата на бъдещето

„Тези деца са много чувствителни и страшно бързо улавят негативните вибрации около тях. Но щом средата, в която живеят, се хармонизира, и аутистите стават значително по-спокойни и концентрирани“, отбелязва родният медиум.

От своя досег с децата на новото време научила, че при тях липсва връзката между съзнанието и подсъзнанието. Те живеели в свой свят. Зорка се гордее с едно момче на 6 години, което отбелязало значителен напредък в развитието си. „Виждах, че има черна ивица върху главата, което означава – липса на връзка между съзнание и подсъзнание. Постепенно линията стана сребриста. Това ми показа, че на енергийно ниво връзките са възстановени, въпрос на време бе подобрението да влезе във физическото измерение. След това докторите и логопедите се изумиха от напредъка на детето“, твърди Атанасова.

Способностите си да вижда отвъд нашата реалност художничката получила през 90-те години след библейски изпитания. „Аз съм много мъчена, защото в началото не приемах контакта, който ми се предлагаше Отгоре. Отделно всяко изпитание, което Съдбата ми поднасяше, аз съм го отработвала, излизала съм от него с положителна енергетика, без да тая злоба и завист“, сочи Зорка смирението и търпението като най-висши добродетели.

Разказва, че животът й се преобърнал на 180 градуса през 1991 година. В онези години художничката работила във Врачанския край в комбината за целулоза и хартия „Мизия“.

„След смяната си купих хляб и се прибирах вкъщи. В празния дом си казах на себе си -„Боже пак ли сама?“. В същия момент отчупих троха от крайчеца, но парченцето ми заседна в кривото гърло. Започнах да се задушавам. Помислих, че си отивам“. Надух се, колкото въздух имах в дробовете, и нещото изхвръкна. В този момент чувам един глас да ми отговаря – „Сама ли си?!“, спомня си Зорка Атанасова. Разказва, че после потърсила парчето хляб, което я задавило, но то сякаш изчезнало.

„Мина се известно време след този инцидент. Седяхме с колеги. И изведнъж в главата ми започна да тече информация за хората около мен – на кого какво предстои да се случи. Например каза ми се за една колежка, че скоро детето й ще бъде оперирано от апандисит. Ей такива неща, но не фатални. Аз обаче слушам и не смея на никого да кажа. Първо не съм сигурна, че това, което чувам, наистина ще се случи. Пък и не мога да нарушавам мира, на който и да било с подобна информация“, описва Зорка първия си досег със свръхестественото.

Изпитание Свише

Много скоро разбрала, че това, което й се казва Свише, наистина се случва на тези хора. Тя обаче продължила да мълчи, нито за момент не се поблазнила да ясновидства.

„Информацията продължи да тече в продължение на година и половина. Неописуемо мъчение беше да живея между свои мисли и чужди болки. Казваше ми се „Това можеш да го кажеш на човека“. Аз обаче и дума не обелвах. Непрекъснато ме атакуваха. В един момент това мъчение, защото аз така го приемах, свърши“, разказва оживено художничката.

Споделя, че следващото изпитание било доста аскетска „диета“, в пъти по-тежка от коледните пости, в които се намираме в момента. „Отгоре ме попитаха, дали ще приема да живея само на хляб и вода за известно време. Аз приех без колебание“, заявява Зорка Атанасова.

Случайно или не, но новата задача, която от духовния свят поставили на нашенката, съвпаднала с постъпването й на работа като готвачка. „Собственикът на ресторанта идваше и се чудеше – „Абе всички ядат месо, само ти караш на хляб и вода“. Може би, в ония гладни години, това беше тестът, който трябваше да издържа“, разкрива за първи път уникални епизоди от своя живот художничката екстрасенс.

Тестът на Соломон

Обетът й продължил цели шест месеца, след което й се отговорило – „Достатъчно, довечера ще имаш изпит“.

„Вечерта седнах, както ми се каза, на масата без покривка с хляб и чаша вода. Започнаха да ми се задават такива казуси, че студентите ряпа да ядат“, усмихва се Зорка.

Питанията, които невъплътените същества й задавали, били от сорта – „Ако в някоя страна се зароди конфликт при дадени обстоятелства, какво би направила?“ „За всеки правилен отговор ми се даваха години живот. Когато явно достигнах максималната разрешена за мен възраст, започнаха да прехвърлят години на тая земя на сина и дъщерята. Днес аз си зная колко ще живея, децата ми също“, твърди феноменът Зорка Атанасова.

Онази нощ изпитът навлязъл в доста жестока фаза. По едно време получила страхотно сърцебиене. Описва го все едно сърцето й се качило в гърлото. Информацията, която й дали по контактьорския енергоинформационен канал, гласяла – „Така се получава инфаркт“.

„Междувременно ме попитаха дали ще приема да работя с Тях. Аз ги попитах кои са, но нищо не се отговори. След малко настояха – „Ако откажеш – ти показахме как се умира от инфаркт. Ако пък приемеш да ни сътрудничиш, искаме животът на дъщеря ти. Ама внимавай, на нас ни трябва един живот, а при нея са два. Защото е бременна“.

Значи, ако откажех, си отивах само аз, ако приемех, умираше тя заедно с нероденото ми внуче, но те искали само една душа. Как би постъпил човек в този случай, задава съвсем не риторичен въпрос Зорка. Пояснява, че това бил тест от самия Луцифер, защото Доброто и Злото са еднакво висши и живеят в човека и около него във всеки един момент. А хората с дарба са най-уязвими. По-късно надарената жена поставяла пред същия казус много хора, приятели и познати. Болшинството от тях заявявали, че биха жертвали себе си. Но това също бил грешен отговор.

„В онази нощ аз ударих с юмрук по масата, заявявайки, че Бог не може да е жесток и да иска от мене това“. Тогава ми се отговори, това е правилен отговор. Аз съм Бог и от днес ще контактуваш с мен!“. Животът не може никой да го залага, дори собствения си длъжен да пазиш до последната битка. Нямаш право“, убедена е Зорка.

По думите й, накрая й казали да се хване за масата, като се разкрачи, а отгоре пуснали в тялото й положителна космическа енергия 99%. „Трифазният ток как удря е нищо. Докато се съвземах, нещо изшумя „пссст“. Пипам с пръст, цялата маса в светещи песъчинки. За секунди те се материализираха и изчезнаха. От небето ми се отговори, че това е манна небесна“.

 

Короната на Мъдростта спусната у нас

Според информацията на феномена от село Правешка лакавица, духовните трансформации, които текат от 1995 г, ще се ускорят след 20 декември, но ще завършат през 2015 г.
„До тогава планетата ни ще се изчисти от ниските вибрации, т.е. от лошотията. През това време на народите, останали в старата матрица на стадния принцип, ще им бъде доста тежко. Ще усещат дискомфорт, масово главоболие, аритмия, варирания на кръвното“, предупреждава Зорка Атанасова.

На сънародниците си даровитата художничка дава надежда, че безпътицата ще свърши след около три лета. „Преди да се съмне, е най-тъмно. Близо сме до времето, когато целият цвят ще се поклони на българите. България ще бъде призната за духовен водач“, убедена е Зорка.

Тя разкрива, че атрибутите, за които се споменава и в Библията, на енергийно ниво вече са спуснати в страната ни. Възрастната жена ги видяла на 9 октомври 2000 г, докато била в Клисурския манастир. Там получила информация под формата на картини, че Короната – Вселенската мъдрост, Ключът – Вселенското право, и Мечът – Вселенската власт, са отредени на България. „Това са енергийни вибрации, които идват от Бога. С тях може да се постигне всичко и те са у българите, скоро ще ги усвоим. У нас вече е закодирано да преработваме отрицателната енергия в положителна. Затова не излизаме по стачки“, категорична е Зорка Атанасова.

Картините като Старгейт

След като получила духовното си кръщение от Космоса, Зорка Атанасова започнала да рисува картини с пръсти. „Те са живи, трептят с новите енергии на живота. Когато седнеш срещу тях и се помолиш, онова, което искаш, ще се реализира“, кълне се правешкият феномен.

Заявява, че мисълта наистина може да се материализира, а цветовите вибрации на петте платна са като портали – ускорители на менталната енергия.

„Когато застанеш до платното с вибрационната честота на огъня, те увлича нагоре и няма връщане. Духът направо може да излети“, смайва ме сензитивната дама.

В някои от нейните творби се вижда и символът на кръста. Авторката казва, че кръстният знак е завещан на протобългарите, но не като символ на страданието, а на съзиданието. Българският език пък е универсален космически код, затова народът ни е надарен от Бога.

Не всички послания от висшите светове Зорка Атанасова приема с бои. Някои от рисунките й са пастелна графика. Казва, че все още не знае какво точно означават тайнствените хроматични комбинации и символи, може би се отнасят за бъдещето на планетата.

Някои от първите си послания от Божествения и Духовния свят Зорка рисувала на картончета 20 см на 10 см. След като нарисувала 5-6, с изненада установила, че отделните щрихи на всяко едно съвпадали напълно като пъзел.

Някои от по-ранните й рисунки вещаели борбата между Силите на Светлината и Мрака. „Ето тази тук е борбата между Доброто и Злото. Тя е изнесена и идва новото. То все още е в зародиш. Птиците са енергиите – вестоносците на новото“, тълкува ми дамата от една папка със събрани цветни послания.
Освен с бои, контактьорката приема послания и в слово. Вече е изписала няколко тетрадки с откровения за българите и целия свят.

Източник: в. Стандарт

27.11.2012

http://bg-today.com/one_news.php?news_id=46033