Лекарства срещу рак

Сподели

Противно на това, което повечето хора мислят, диагнозата рак не означава краят на света.

Има няколко лекарства против рак, които са били пазени в тайна от Илюминатите, мощният елит, който владее фармацевтичната индустрия. Те печелят милиарди от заболяване, каквото е ракът. Тъй като те също контролират повечето основни медии, много рядко нещо въобще е писано за тези лекарства. Вместо това са предлагани безперспективни и опасни ”лечения” като химиотерапия и радиация.

Много хора отхвърлят идеята светът да се управлява тайно от зъл елит. На тях ние можем само да кажем: проучете сами този въпрос. Има тонове материал на разположение в интернет. Прочетете го, сравнете го и извлечете свои собствени изводи. Когато поемете собствената си сила можете най-добре да прецените кое лечение да изберете.

Ето два видео материала и линкове, които според нас си дължи всеки, сблъскал се с рака, както и тези, които го обичат – прегледайте ги.

Първото е история, разказана от малко момче, за това как работи фармацевтичната индустрия в действителност и как те са направили всичко, за да дискредитират добрите лекарства против рака, като Gerson терапията.

„Красивата истина“

{youtube}Ye4N8EH3dog{/youtube}

Второто видео е за това кое вероятно е най-ефективното лекарство против рака, ТНС (тетрахидроканабинол) съставката в конопените растения. Разбира се, отглеждането на коноп (марихуана) е забранено от правителството, но не поради причините поради които повечето хора мислят, че е така. Просто вижте това видео – част 4 съдържа наръчник как сами да си направим масло от коноп.

„Произтекло от лекарството-историята на Рик Симпсън“

{youtube}pjhT9282-Tw{/youtube}

Джак Керер е авторът на най-продаваната книга „Императорът не носи дрехи: Конопът иконспирациите срещу марихуаната“. Джак е представял на света индустриалния коноп и медицинската марихуана и залага $1000,000, в случай че бъде опроверган. Той твърди: „ ТНС от растението канабис атакува раковите и мутиралите клетки, докато същевременно живите здрави клетки не са засегнати”.

Ето какво може да направи това за децата:

„Татко дава на едва проходилото си дете, борещо се с рак на мозъка, медицинска марихуана „

{youtube}tmviQBB5DHs{/youtube}

Друго успешно лекарство против рак са кайсиевите ядки. На разположение са тонове материал по този въпрос. Ако откриете някои противоположни твърдения, моля бъдете наясно, че индустрията преднамерено разпространява дезинформация по интернет само за да ви обърка.

Доктор ХулдаКларк изучавала биология в университет „ Саскачуан” в Канада, където бе наградена с Бакалавър на изкуствата през 1950, с голяма похвала. По-късно и бе присъден Докторат по физиология от университета на Минесота. Нейните изследвания са в областта на биофизиката и клетъчната физиология. Та откри, че раковите клетки, както всяка материя, вибрират с определена честота. Те могат да бъдат унищожени с комбинация от билки и малко запер, който може да бъде поръчан онлайн.

Има още много и много лекарства против рак. Повечето от тях са били открити от лекари. Но са били отлъчени, иронизирани или преследвани от институциите. Документалният филм „Cancer: The Forbidden Cures“ представя някои от тях (повече информация ще откриете „Рак: Забранените лекарства”).
Авторката – актриса Сузане Сомерс също написа книга за лекарите, които излекуваха и все още лекуват пациенти, болни от рак, книгата се нарича „Нокаут: Интервюта с лекари, които лекуват рак-И как да се предпазим от рак на първо място”. Интервю с нея може да бъде намерено тук.

В заключение, ето признанието на Гуен Олсен, ветеран от фармацевтичната индустрия. Тя обяснява защо Голямата Фарма няма интерес от лекуването на рака. Или сърдечните заболявания. Или Алцхаймер, или СПИН или което и да е лечение.тук.

Това е лоша новина, но добрата новина е, че ИМА лекарства. Чрез самообучение можете да откриете точното за вас..

Източник: http://www.galacticchannelings.com
Превод: Tauno