Кристалите и техните лечебни свойства

Сподели

Елисавета Александрова-Зангелми

Скъпи посетители,

На тази страница може да поръчате книга(и). При заявено от вас желание, можете да получите автограф от авторката Елисавета Александрова-Зангелми. Цената на 1 книга е 20 лв. Поръчката ще Ви бъде доставена с куриер за Ваша сметка. Плащането става с наложен платеж (на куриера).

{mosforme 7}

Тази книга е посветена на енергията на кристалите и камъните. Тези красиви природни образувания радват не само очите ни, но и със своята енергия ни помагат да хармонизираме физическото и духовното си състояние, даряват ни здраве, чувство за покой и баланс чрез лесни за прилагане техники. Работата с тях има отлични резултати.

Повярвайте си! Използвайте тази сила, за да си възвърнете здравето и да помогнете и на другите да го направят. Бих се радвала, ако успея да ви предам собствената си любов към кристалите!

Кристалите са едни от първите образувания на планетата, участващи в нейното създаване и развитие. те са най-древните свидетели на появата на човешката раса… Според Платон, цивилизацията на Атлантида имала изключително задълбочени познания върху кристалите, като ги използвала, за да влияе върху природните сили. Атлантите употребявали кристалите за най-различни цели, но преди всичко като силни енергийни излъчватели, а също и като информационна „библиотека“, поради уникалното качество на кристалните структури да запаметяват информация.

Шамани, лечители и гадатели от най-дълбока древност са познавали свойствата на кристалите да въздействат върху човешкото енергийно поле и да го хармонизират. Познанията се предавали през хилядолетията от… самите свещени кристали и от техните притежатели (жреци и свещенослужители). Всъщност, свещените камъни се различават от останалите кристали, доколкото представляват доста по-мощни вибрационни структури и най-вече са носители на собствено „съзнание“…

Кристалите са силно кондензирана светлина – най-чиста светлина от изключително висок порядък. Поради силата си обаче, когато се използват неправилно, те могат да усилят негативните характеристики на човека, когото лекуваме с кристал. Ако например на някого, който по природа е агресивен, приложим терапия с червени кристали, агресивните му наклонности ще бъдат допълнително стимулирани. Вината за това не е в камъка, а в лечителя, който го използва без необходимите познания. Затова е важно човек да бъде добре информиран и да знае как да открие подходящия камък, как да осъществи духовна връзка с него и как да работи с лечебната му сила.