Крион – Варна 15.10.2011г.

Сподели

…и така, нека да започнем с нещо като кратка релаксация, като въведение към енергията на Крион.

Мили същества, изтъкани от любов и светлина, отпуснете се и позволете златни вълни от любов да облеят и да присъстват в тази зала. Нека всички да станем част от великолепна златна сфера, сътворена от светлина и любов, която е тук, за да обгрижи всеки един от вас. Сфера, която е тук, за да подхрани физиката ви, тук, за да ви помогне да изградите телата си по-съвършени. Тук и сега, за да помогне на Духа ви да се свърже с телата ви. Днес ще получите послание, което ще помогне на Духа ви да се свърже с физиката ви, защото това е изключително важно на този етап от еволюцията на човешкото съзнание.

Отпуснете се. Бъдете светлината на АЗ СЪМ Присъствието. Следвайте повика на сърцата си и разгърнете себе си за това, което ще получите като знание. Но не само като знание, а като любов, като светлина, като информация под формата на вибрационните вълни, които навлизат в залата в този момент. Любов и светлина, осъзнати на едни нови нива. Осъзнати на едни съвършени много-пространствени нива, които ще се превърнат в част от всичко, което сте, за да можете да се превърнете в много повече от очакванията ви за това. което бихте желали да бъдете. Успокойте ритъма на сърцата си. Разтворете се в потока на любовта. Отворете сърцата си за да чуете гласа на всичко, което предстои…

 За Светлината. За Съществуването. За Сътворението.

Защо сме тук? Това е част от една приказка безкрай, която сами сме сътворили.

Приказка, която вечно продължава…

 Приветствам Ви скъпи мои, Аз съм Крион от магнитната служба.

 Толкова отдавна очакваме възможност да говорим с всеки един от вас по начина, по който да почувствате със сърцата си това, което предстои на вашата планета, това, което предстои на всеки един от вас. Защото това, което се случва на тази Земя, е част от вашия план за развитие; част от сътворението, което вие сами създадохте за себе си; част от план, който чак сега започвате да си спомняте.

За нас е чест да комуникираме с вас по този начин, защото вие отдавна очаквате да чуете послание на своя собствен език. На свещен език, на древен език, на език, на който да може да прокънти в съзнанието ви. На език, чрез който да можем да комуникираме с всяка частица, с всеки атом, с цялото присъствие, превъплътено на тези нива на вашето съзнание.

Днес бихме искали да ви разкажем приказка за нещо, което се случи много отдавна. Но преди да започнем, е важно да усетите нашата любов, да усетите присъствието на Духа, което (присъствие) се излива тук чрез Антуража. Антураж, който присъства в тази зала заради всеки един от вас.

 Мили мои, почувствахте ли присъствието на Духа през целия този ден? Почувствахте ли частици от нас, като въртящи се сфери около вас, във вашето поле? Почувствахте ли радостта, празненството, нежното докосване на любовта преди тази среща? Почувствахте ли призванието? Ние ви докосвахме по много начини. Опитвахме се да привлечем вашето внимание, за да знаете, че това, което предстои, е част от онова, което сами сте пожелали за себе си. Това тук е пътен знак на пътя пред вас, за да ви посочи следващата крачка.

 Днес са събрани човешки същества, на които предстои важен избор. Ние познаваме по име всеки един от вас. Ние знаем всичко, което минава през вас; пътищата, които се изливат пред вас; трудностите, които преживявате. Всяка присъстваща частица от този Антураж е на ваше разположение, за да ви помогне през всеки един момент. За да ви помогне да изминете пътя по един много по-лек, много по-лесен начин. Една от причините да сте тук днес, да съберем точно вас днес е, за да ви напомним, че винаги бихте могли да поискате нашата помощ, да изисквате нашето съдействие. Да, да го изисквате, защото това е ваше право. Вие имате право да изисквате съдействието на Духа, да изисквате онова, от което имате нужда в своята реалност. Да станете майстори на своята реалност. Да можете да работите със себе си по един много по-нов, много по-мощен начин. Да изграждате цялата си реалност като онези, които знаят как да творят реалността. Точно затова бихме желали да ви помогнем да си спомните как да работите с нас по един много по-изящен начин.

Във всеки един момент сме с вас, заедно с вас. Ще ни усетите винаги, когато поискате. Ще усетите полъха, който ви обгръща, нашата нежна целувка по лицата ви. Ще ви обгърнем с любовта си по начин, по който ще знаете, че ви помагаме с решенията, които ви предстои да вземете; с пътя, който ви предстои да извървите. Не се страхувайте и знайте, че причината да сте тук, е и нашият начин да ви покажем, че това, от което се страхувате, ще бъде добро. Това, от което се боите, то ще бъде разрешено. Причината да получавате това послание, това е обещанието на Духа. Ние знаем какво престои. Ние виждаме много отвъд вашите представи за време и пространство и ви казваме, на тези от вас, които имат нужда да го чуят – това което предстои, е добро.

Не се страхувайте, освободете се. Оставете ръката на Духа да ви води. Бъдете част от вашето собствено случване, като програмирате чрез цялостта си, чрез желанията си, чрез чувствата си, това, което предстои. И така, тези от вас, на които предстои да вземат важни решения, тези от вас, които знаят за какво говорим – с вас сме. Знайте, предстои ви ново начало, решения, идващи по най-неочаквани начини. Неочакваното предстои.

 В този момент планетата е огряна, озарена. Дъждове от любов, златни потоци от любов се изливат и измиват, и възкръсват новото, светлото, доброто. Това са възможности. Възможности за всяко осъзнато същество, готово да приеме, да получи, да бъде обгрижено, да се слее с любовта на Източника. Бихте могли да завършите всяко едно съчетание на това, което желае душата ви, Духа ви, тялото ви, за да преизпълните себе си с божията любов, със сътворението, с това, което ви предстои като човешки същества на пътя, който осъзнавате като своето бъдеще.

Бихте ли допуснали, че бъдещето е нещо, което творите в този момент? Че бъдещето съществува като безброй времеви линии, които са свързани? Свързани с това, че вашата вибрация определя къде точно ще се събудите, в коя времева линия, с кое решение, накъде да вървите, коя пътека да поемете, с кои хора да се срещнете, какво да направите. Бихте ли допуснали, че всичко това е част от една приказка, от вашата история, която много отдавна сами написахте? Бихте ли могли да си представите, че цялото това случване е част от договор, който чак сега си спомняте? Част от страници, които сега пренаписвате. Да, пренаписвате, тъй като повечето от вас са неутрализирали старите модели. Повечето от вас сега напускат старите кармични, циклични кръгове. Повечето от вас имат позволение да отворят нова, бяла страница и да напишат новата глава в своята книга на дните.

Знаете ли за потенциалите, които вече присъстват, които вече съществуват за всеки един от вас? Не случайно днес бихме искали да поговорим за вашия живот, за проявата на вашите съдби, за това, което ви предстои. Да, всичко това е част от едно голямо сбъдване, което бихме искали да ви припомним. Бихме искали да ви напомним точно как се случват тези времеви линии. Как се сътворяват тези пространства. Бихме искали да Ви разкажем как творите своя живот, как нежно пристъпвате и правите всяка крачка, все още предпазливи, несигурни, но вече знаещи, знаещи много повече отколкото очаквате, че сте способни да си спомните в този момент.

Вие сте водени от нещото, което наричате интуиция. Интуицията е водена от Духа. Допитвайте до вътрешното си знание и бъдете убедени, че предстоящото е част от вашата проекция; участък от пътеката, която сами създадохте; път, който сами изградихте за себе си много, много отдавна, отвъд това време и пространство, отвъд тази планета, отвъд много други планети.

Вие знаехте, че ще съществувате на тази малка планета много преди тя да бъде създадена. Всички живи сега потенциали съществуваха като отворени врати в това, което днес се превръща във вашия Акаш. Знаете ли, че днес вече се превръщате в цялостта от вашия кристал в Акаша. Скоро ще започнете да усещате всички вибрации, всички звуци и цветове там. Музиката на вашия кристал и в момента се извива пред нас, цветовете, те и в момента се променят.

А може би бихте задали въпроса как може нещо което вече е написано, да бъде пренаписано в момента? Как би могло да се променя постоянно в зависимост от моя избор?

О, колко линеарно е мисленето на човешкото същество! Та всички потенциали се случват едновременно, всички те са част от вашето присъствие на всички нива на това, което осъзнавате като реалност, и всичко отвъд вашата реалност. Бихте ли допуснали, че части от вас съществуват отвъд всички тези времеви линии, отвъд тези пространства? Част от вас твори заедно с вас. Вие вървите по пътя, който отдавна сте начертали и все пак оставате с възможността във всеки един момент да изненадате себе си. Да изненадате Духа, да се превърнете в нещо повече, нещо по-голямо, нещо по-съкровено по-свещено. Част от вас би могла да излее новия път, новия потенциал и все пак и това е част от това, което ние вече очаквахме да се случи. Как по точно се случва това?

Бихте ли допуснали, че вие си спомняте бъдещето преди да го пренапишете? Би ли допуснало, мило човешко същество, че ти вече знаеш всичко, което ти предстои? Би ли могло да допуснеш, че част от теб живее във всички измерения, във всички пространства? Би ли могъл да си представиш квантовата същност на пространството, което си?

Да, ти си част от пространство, което твори. Източникът ти е посветил пространство, в което да твориш част от сътворението – великолепен модел на всичко, което си. Модел, изграден чрез свещена геометрия, чрез цветове, звуци, светлина, инструменти, чрез които ти, като човешко същество, да можеш да твориш, да изявиш себе си. Да можеш да пресъздадеш моделите си по един съвършено нов начин. Да можеш да достигнеш сътворението до всяко едно ниво от дълбините му, едновременно като вибрация, като тон, като звук. Да можеш да си част от това цяло и постоянно до го обогатяваш. Постоянно да променяш себе си, да се превръщаш в много повече от онова, което беше само преди секунда.

Всъщност в това е красотата на развитието. Новата Земя се твори чрез вас в този момент. В този съкровен момент вие се превръщате в онова, което сте там. Вече сте се случили там. Вече сте там. Ние общуваме с вас от там. Това е глас от другата страна на завесата, който (глас) напомня за развитието, от което сте част в своето сега. Така ви напомняме във вашето тук и сега, къде се намирате, в кое пространство, в коя дата, как да разделите времето, как да проумеете фракталите по начин, по който да може да сътворявате съвършено с новото знание. Как да свързвате точка А с точка Б, знаейки пътя, по който трябва да вървите. Бихте ли допуснали, че вече знаете онова, което вече е проявено в точка Б, и съответно най-добрия начин, по който да го свържете с вашето сега. Точка А, пространството днес – с там, точка Б, където вече сте. Вие сте и тук, и там, и на двете места, и само осъзнаването ви на времевите фрактали създава разделението между двете основи в това пространство.

 Ние знаем къде се намираме. Ние познаваме съществата, които присъстват в залата. Познаваме всеки един от вас и в следващия момент бихме искали да ви покажем това. Вие ще почувствате връзката, която присъства в сърцата ви, у вас с всеки от нас. Крион е групова същност и може би днес ще разберете малко повече за енергията, която присъства във всеки един от вас.

Знаете ли, че ние имаме способността да присъстваме във всяка клетка? Знаете ли, че ние разговаряме с вашето ДНК във всеки един момент? Би ли могло това да е ехо? Бихте ли допуснали, че това сте вие, че вие също сте част от това, което сега проумявате, от това, което сега разбирате като Крион? Бихте ли допуснали, че точно вашата част от АЗ СЪМ Присъствието комуникира с вас сега? Усетете на ниво клетка, усетете на ниво сърце, усетете на ниво туптене, усетете тази връзка, която имаме и знайте, че както в този момент сме част от  вас, така сме част от вас във всеки един следващ момент. Защото ние всички сме развитието от огромното сливане и случване на това, което разбирате като сътворение.

 Какво е любовта, Крион? Каква е тази жива сила, която поддържа живота в мен? Кое е това, което разбирам като сътворение? Кое е онова, което разбирам като енергия в своето тяло? Всичко това, мили мои, скъпи същества от семейството на светлината, всичко това е част от въртенето на планетите. Всичко това е част от въртенето на всеки атом в тази Вселена, от най-малката частица, до най-големите проявления във вашия материален свят. Всичко е свързано по начин, който тепърва започвате да разбирате, начин, който тепърва започвате да проумявате. (В) момента, в който започнете да осъзнавате свързаността между всички нас, между всички вас, ще разберете значението на това, какво всъщност означава Бог. Тогава ще разберете същността, която сте, защото тя ще е свързана винаги, вечно с всичко в утробата на сътворението. Всичко, което пулсира и създава живот.

 Питали ли сте се някога защо човешкото същество носи в себе си нещо толкова свещено? Защо носите силата на живота, да развивате и сътворявате живота? Защо носите свободния избор? Защо на вас е дадена способността да творите? Задавали ли сте си някога въпроса: какво ни прави толкова специални сред всички същества във Вселената?

Позволете ни сега да ви разкажем поне малка част от това. Позволете ни да ви разкажем защо тази част от вас, която присъства в тук и сега, превъплътена в човешка форма, защо тя е толкова важна и необходима за процесите на развитие. Позволете ни да ви разкажем част от приказката, която споменахме в началото. Позволете ни да ви върнем много назад във времето, преди всичко тук да започне. Позволете ни да ви върнем към момента, където присъствахте като присъствие, като част от АЗ СЪМ Присъсвието, като част от всичко което е. Застанали тук, сега, седнали тук, заедно в тази сфера, позволете ни да ви отведем в едно пространство отвъд това, което познавате като време и съществуване. Отвъд онова, което разбирате като вашата Вселена. Бихме искали сега, чрез структурата тук, наречена Крион, да ви помогнем да достигнете до ядрото на съществуването, където за първи път проявихте себе си. Където за първи път се осъзнахте като разделени, като отделени от един Източник, който съдържа и сътворява. Източник, който съдържа и поддържа структурата ви и сега, докато сте в човешки тела. Позволете ни да ви разкажем за мястото, откъдето произлязохте, да ви отведем до мястото преди да съществува светлината, там в абсолютния мрак, в абсолютното присъствие, в Абсолюта. Спомнете си.

Има ли дори една частица от вас, която носи спомена за това? За абсолютния баланс, за абсолютната хармония, за абсолютната, съвършена енергия на Абсолюта. Ние знаем, че този спомен присъства у вас, защото точно това е божествеността, която поддържа баланса, живота, съществуването в телата ви. Това е част от поддържащата енергия, която съществува на ниво ядрото на вашите клетки. Това е част от ядрото, което съдържа информацията за всичко, което сте.

Защо започваме с приказката от там? От ядрото? За да можем да ви помогнем да осъзнаете защо сте толкова специални. За да ви помогнем да осъзнаете защо всичко, което е живот, се намира в човешката клетка. Защо сред всички същества у вас е кодът за развитие на съществуването. Защо в човешката клетка се съдържа свободният избор – кодовете на сътворението за тази Вселена. Защото точно тази поддържаща сила, наречена живот, има способността да твори нови Вселени, да поддържа експлозията на сътворението на много слънца, за да може да се сътвори системата, такава каквато я познавате.

Точно затова бихме искали да ви отведем до онова време без пространство, където всичко съществуваше. Мястото, където съществува споменът за това как всичко тук сътвори като една следваща вълна, като развитие на диханието на сътворението. Как се вдишва живот, как се издишва живот. Как, присъстващи във всяко свое дихание, осъзнавате, че всъщност присъствате на всички нива на диханието на сътворението, че се развивате в точно това дихание. Осъзнатост в дъха. Осъзнатост в процесите на диханието.

Знаете ли, че Абсолютът съществуваше преди диханието? Знаете ли, че там пулсът на съществуването беше толкова съвършен в своята вибрация, в синхронност; толкова близък до вибрацията на всичко, което е, че там съществуването не позволяваше разлика, не позволяваше две енергии, които да отработват третата. Бихме искали да ви напомним как всъщност бе сътворено всичко това. Бихме искали да си спомните как частицата от вас позна живот. Бихме искали да си спомните как от първата енергия бе сътворена втората, как любовта всъщност е продуктът, отношението между първата енергия и втората енергия, как любовта е третото сътворение, детето, връзката между двете, която излива живота. Онова, което излива сътворението по начина, по който го познавате в този момент. Вие носите живот в тези тела, на тази Земя благодарение на тази трета енергия. Благодарение на онова, което се случи тогава, много отдавна.

 Колко планети трябваше да пропътуваш? На колко места в Космоса трябваше да присъстваш, за да събереш опитността, която ти беше необходима, за да проявиш себе си тук и сега? Можеш ли сега, скъпо човешко същество, да уважаваш себе си и огромната съвършена същност, която си? Можеш ли сега да разтвориш сърцето си малко повече и да приемеш вечната своя същност, която присъства във всичко, което е? Може ли твоето съзнание дори за момент да допусне, че всичко това съществува съвършено, като част и от теб, като цялото присъствие на всичко, което е? Всичко, което е, като част от теб. Ще ти помогне ли това осъзнаване да уважаваш и обичаш себе си така, както ние имаме способността да те обичаме? Безусловно!

 Пътешественико! На колко места си бил, в колко Вселени си бил, в колко развития от сътворението си играл? В колко развития от мисловните форми на излятото Присъствие присъства? В колко форми трябваше да влезеш, на колко места трябваше да бъдеш обучен преди да можеш да получиш правото на свободния избор. Даваш ли си сметка сега за важността на този процес? За това, което ти принадлежи, свободния избор? Даваш ли си сметка какво си? Проумяваш ли, мило човешко същество, защо трябва да обичаш себе си? Защо е необходимо да оценяваш и уважаваш това, което си, да се сливаш всеки ден с енергията, която всъщност поддържа живота в това тяло?

Разбираш ли сега, древна, мъдра душа, защо ние се прекланяме пред теб, защо функцията, ролята на човешкото същество е толкова важна? Защото ти продължаваш пътя на живота. Животът, това е свещено нещо. Любовта, това е свещено нещо. Сътворението на светлината, това е свещен процес, който е сбъдване на много нива от съзнанието. Разбираш ли сега защо ти беше необходимо много време преди да встъпиш в човешко тяло, преди да можеш да правиш изборите, които правиш сега?…

 Много от вас разбират разликата между старата душа и новите души, които тепърва развиват опитности. Знаете ли, ще ви споделим една тайна: вашият свободен избор носи много повече тежест от свободния избор на една по-млада душа. Това просто е начинът на нещата. Да, универсалният закон дава позволение на всеки да съществува в пространството на сътворението по еднакъв начин, но вашата опитност ви е осигурила по-голямо пространство, с което да работите. Повече прераждания, повече материал и информация, с която да работите. По-голяма палитра, повече светлини, с които да работите. Достъп до повече от свещената геометрия, с която да изграждате тези пространства. Дайте си сметка, че това, което сте, присъстващи в цялото, наречено човечество, в човешкото семейство, вашето присъствие изгражда палитрата на човечеството. Това, че точно вие присъствате в палитрата на планетата в момента, е важно.

Дайте си сметка, че онова цяло, което осъзнавате като семейството на човечеството, всъщност е част от вашето творение. Дайте си сметка за отговорността, която носите към всяко друго човешко същество. Разберете, проумейте, че начинът, по който се твори и пресътворява тази Вселена, това зависи от вас. Вие сте носителите на живата енергия – енергията на живота. Вие сте носители на енергията на любовта, която обогатява живота във всеки един момент. Дава му сила, сила за живот. Принадлежи ви част от мрежата, която постоянно изгражда още и още от живата част на живота.

Това е причината всеки един от вас да се чувства толкова свързан с Източника. Това е причината да искате да общувате с ангелски и архангелски същности. Това е причината да търсите комуникация със своите водачи. Ние знаем кой е тук, знаем начините, по които общувате с нас. Ние присъстваме във всяко ваше действие, във всяка мисъл, във всяко разгръщане и ви казваме, че правите това, защото се подготвяте за това, което предстои, защото се подготвяте за едно много по-дълбоко осъзнаване. Осъзнаване на това какво всъщност е човешкото семейство. Какво всъщност е тази планета. Какво всъщност означава единство. Вие сте част от това сътворение точно, защото е необходимо да си спомните и да напомните на останалата част от човечеството защо най-доброто от това, което отдавна написахте, предстои.

Ние се прекланяме пред всичко, което сте. Ние се свързваме с всеки един от вас чрез енергията на Любовта и много бихме искали да усетите начина, по който ви обичаме, за да можете да си спомните как да обичате себе си. Вие сте част от свещената палитра на това, което наричате Бог. Вие сте част от светлината, която осъзнавате като Източник на сътворението, но сте част от Създателя много отвъд понятното ви. Вие сте сътворението, което започна много отдавна – част от тялото и енергетиката на планета, на която предстои да завърши последната глава от своя цикъл на разгръщане. Главата, в която човечеството решава за своята планета.

 Това е една приказка, много красива, толкова свещена поне от нашата гледна точка и бихме искали да ви помолим да разтворите сърцата си и да си спомните поне малко защо това е точно така.

… това е точно така…

Въпроси и Отговори:

Мили човешки същества, въпросите и отговорите, които предстои да получите, ще бъдат свързани с всеки един от вас. Отговорите тук ще бъдат обвързани с вас по начин, по който сега дори не можете да си представите. От другата страна това е и нашият начин да ви покажем и да ви напомним колко свързани всъщност сте всички вие.

1. Крион, защо страдам?

Приветствам те, скъпо дете, привествам всичко, което си. Приветствам любовта, от която е излято съществото ти, и те каня да заповядаш пред нас, за да можем да обменим не само отговора на твоя въпрос, а и енергия, която ще ти напомни всичко, което си, за да можеш да си спомниш.

Страданието е част от онова, което вие като човешки същества си избрахте. Избор като част от пътя на човека. Знаете ли, когато този план беше сътворен, ние нямахме представа какво е това страдание. Ние нямахме представа какво ви се случва в изражение – човешко същество. Как се изпитва болката. Нямахме представа. Спомняш ли си, когато ти планира своя живот преди да дойдеш на планетата? Спомняш ли си как в теб гореше любовта, как още преди да влезеш в това тяло, преживя всичко, което се случва в момента в живота ти? Всички потенциали, преживяни през призмата на една душа, която се подготвя да се влее в потока на едно ново преживяване.

Страданието е част от пътя, който много от вас избират, но ти, скъпо човешко същество, ти идваш за първи път на тази планета. Ти си галактически пътешественик, който познава планетата Земя, но от едно много по-различно ниво на съзнание. Ти беше с нас много преди да слезеш до нивата на тази планета. Ти се подготвяше, за да станеш част от този план, за да помогнеш на тази планетна сфера да премине в своето следващо вибрационно ниво. Ти, заедно с много други същества от твоето семейство, си от тези деца на планетата, които идват без никаква човешка опитност. Съвсем нова за тези измерения, носеща невинността, искреността и чистотата на новия полъх, на новата вълна, която залива тези нива на съществуване.

Твоята енергия, енергетиката на семейството, което представляваш, беше необходима за превъплъщаване на този план, за да може пъзелът, необходим за преизпълнение и завършване на този план, да стане част от тази планета. Ти си представител от съзвездие много отвъд тези галактики. Небесно сини съзвездия са част от това, което си спомняш, това е искра, част от теб, част от сърцето ти. Ти си това, което човечеството разбира като звездни деца – способни за превъплъщения в човешки тела и все пак, неспособни да преодолеят многото уроци на кармата, по простата причина че необходимостта от преодоляване нe съществува при души, които не са участвали в наслояванията на кармични възли по изграждащия модел на планетата.

Преди да слезеш на Земята ти сподели: “Крион, готова съм да сляза и да премина през всички човешки опитности наведнъж.”. Аз съм от тези, които са достатъчно добре подготвени да минат през целия план на сътворението наведнъж. Аз имам силата в себе си. Аз имам смелостта. Моята душа знае какво прави. Аз зная накъде съм тръгнала и бих искала да мина през възможно най-много опитности, докато обитавам Земята. Бих искала да обогатя палитрата на душата си с пребиваването си на тази земна спирка. В същото време, моята енергетика ще бъде на планетата и ще поддържам специфична вибрация, която е необходима на човешкото семейство, за да се справи, за да направи следващата крачка, за да издигне своето вибрационно ниво и това на планетата. Аз знам, че съм необходима на тази Земя. Аз ще направя така, че по времето на това превъплъщение, да си спомня. Аз ще се свържа с други човешки същества от моята група, за да можем заедно, на съзнателно и подсъзнателно ниво да изградим мрежата по един нов начин, за да бъде тя по-силна за това, което предстои на човечеството.

Ти мило дете, и същества, на които тепърва предстои да посетят Земята, вие избирате да не страдате по начин, по който човекът страда, притиснат от моделите на кармични наслагвания. Затова знай, че това, което изпитваш и преживяваш, не е част от кармичен цикъл, не е част от кармичен процес. Ти просто преживяваш модели, които присъстват в Акаша, защото една част от теб би искала да преживееш тези опитности, да преживееш цялата тази осъзнатост. За да можеш да получиш опитност и да положиш тази опитност в енергетиката си.

Представи си го по следния начин: ти си дошла с една изключително чиста програма. Дошла си с възможност да достигнеш много високи нива на сътворението, дори докато си на тази планета. Дошла си със специална мисия да поддържаш определена вибрация на планетата. Дошла си готова за събуждане на всички нива на съзнанието, готова да преминеш през модели, през процеси, които човешките същества са преживявали генерация след генерация, прераждане след прераждане. По този начин ти ускоряваш своя процес на опитност, възползвайки се от насложените преживявания в решетката, приемайки много от тях като свои и така ставаш част от едно по-дълбоко осъзнаване. Част от своето осъзнаване като човешко същество е да се слееш с процесите на човешкото семейство.

Приеми страданието като необходимост, като стъпка по начертания път, която ти помага да разтвориш сърцето си за състраданието, за любовта. Мило човешко същество, това ще ти помогне. Цялата тази опитност, която събираш в себе си в момента, която отключваш като модели на ниво ДНК в себе си, цялата тази опитност ще ти помогне да преминеш в много мощни следващи нива на превъплъщение, дори и само в измерението на този свой живот.

Не сме сигурни дали ще избереш да се превъплътиш на тази планета отново, но трябва да знаеш, че до този момент вървиш точно по план, без отклонения и изпълняваш всичко точно така, както бе планирала от другата страна на завесата. Поздравления за светлото проявление, мило дете, и на добър час към следващата част от проекцията, която вече избра да сътвориш.

Усещате ли, мили човешки същества, присъствието на всяка частица съзнание тук? Усещате ли силата на всеки един от вас? Усещате ли мощта, която поддържа това пространство? Усещате ли мощната колона от светлина, изградена за всеки един от вас, за връзка с това, което разбирате като своя Източник?

Доверете се на случването, което е част от вас в този момент. Свържете се със светлината, която разбирате като част от себе си. Бъдете верни на себе си. Това е най-важното за сътворението и за вас самите.

Следващият въпрос и отговор ще допадне на всички:

2. Крион, каква е причината да не изпитвам Любов?

Позволи ни да отговорим на този толкова искрен, толкова сърдечен въпрос. Знаеш ли всъщност, мило човешко същество, значението на любовта? Знаеш ли, че любовта всъщност е вашата способност да разбирате другите? Знаеш ли, че любовта е причината да можете да поставяте себе си на мястото на друг. Състраданието също е част от любовта.

Много отдавна, мило човешко същество, ти затвори вратите към целия свят, затвори вратите към себе си, към семейството си. Ти избра да се вглъбиш в себе си, наранен от нещо, което дори сам все още не проумяваш, не разбираш, но и това е част от твоя личен процес на развитие. Твоето сърце е много по-готово, много по-отворено, позволяващо любовта, отколкото ти самият дори подозираш.

В момента ние сме част от свещеното сърдечно пространство, където си и ти. Ние сме част от златната палитра на енергията, която си и ти. Защо не изпитваш любовта? Защото познаваш същността й. Защото знаеш колко дълбока може да бъде. Колко съкровена. Как сама любовта би могла да превъзмогне всичката болка, насъбрана в теб.

И затова питаш, затова даваш намерение, да я познаеш, да станеш част от себе си, от частта в теб, която е любовта. Да станеш част от свещеното цвете на любовта. Всъщност, разбираш ли структурата на това цвете? Виждаш ли свързаността там, атом до атом, клетка до клетка, сферите са свързани, подсказвайки че безусловната любов всъщност е върховното единство.

Причината, мило човешко същество, да не усещаш, или поне така казваш: не усещаш любовта; е, че отдавна си затворил вратата. Избрал си да останеш отделен от всички човешки същества, разделен и със себе си самия. Единственото, което е необходимо да направиш, е да отвориш отново вратата, да прогледнеш с усещанията си за красотата на този свята. Да прогледнеш за прекрасното слънце, което те гали, да прогледнеш за синьото небе. Нещата всъщност не са толкова тъжни, колкото гледната ти точка те кара да ги виждаш. Това е част от илюзията, която ти сам сътвори. Част от разделеното, илюзорно пространство, което създаде за себе си, за да останеш там достатъчно дълго, за да можеш след като избереш да отвориш вратата следващия път, да познаеш любовта по един съвършено нов начин – като отвореност към другите. Да я познаеш като разбиране, състрадание към другите. Като едно съвършено ново пространство, което съдържа всичко, което всъщност и ти самия си.

Този въпрос, който зададе, самият той е част от отговора, който търсиш. Колко кураж ти струваше да зададеш този въпрос, да бъдеш достатъчно откровен със себе си, искрен със себе си, да си спомниш повече за любовта. Точно любовта те накара да попиташ този въпрос, защото тя желае да я узнаеш по начина, по който си я спомняш от едно друго свое превъплъщение. Ти можеш и този път да познаеш любовта истински, на всички нейни нива. Можеш, да, ако си го позволиш, точно това е причината да задаваш този толкова интимен въпрос.

Това, което също бихме искали да ти напомним е, че всъщност твоята лична връзка, на теб със себе си, вече започва да се случва. Най-мощното, най-съвършеното, най-красивото сливане е любовта между теб с теб. Когато това сливане настъпи, когато ти разтвориш вратите и обърнеш лице, без маски към любовта, цялата твоя реалност ще бъде преобразена.

Също така, не оставяй другите да те навеждат на мисли и модели, които не са твои. Не оставяй да бъдеш подведен в чувства, които не са твои, не част от теб, а пресъздадени модели на други. Не оставяй страхът да бъде залепен за енергетиката ти. Не оставяй тези, които играят ролята на доброжелатели, да те убедят в несъществуващи за твоята реалност структури. Не забравяй, че единственият начин да разтопиш пространствата на разделението, е чрез могъщата сила на любовта.

Отвори вратата, която отдавна избра да затвориш. Отвори я, още сега, още днес. Застани под нощното небе, сам със себе си, преди да заспиш. Вдигни ръце високо над себе си и заяви пред себе си, заяви че си готов отново да излезеш пред света такъв, какъвто си. Готов да отвориш широко вратите за любовта и да си спомниш, че ти всъщност живееш, че си част от сътворението заради нея и че точно затова няма как да не познаеш любовта. Любовта – по най-мощните начини, които можеш да си представиш.

Също така, не осъждай и себе си. Започни, така: обгърни себе си с приемане, с много любов и си спомни себе си, такъв какъвто си. Любовта – такава каквато е вътре в теб. След като усетиш нежната прегръдка, ще можеш много по-лесно да споделяш любовта, навсякъде, с всички, но на първо място, трябва да я усетиш за себе си.

Предстои ти промяна, скоро ще се превърнеш в нещо много по-различно от това, което избираш да проявиш в този момент. Чрез потока на Любовта отвори вратите и към всичко, което си, защото това, което следва, е едно развитие, уголемяване, разгръщане и разтваряне в един нов поток, който ще ти напомни за това, което отдавна си забравил. Какъв е вторият ти въпрос… отговорът ни ще е свързан с отговора в първия въпрос…

3. Днес през целия ден си задавах въпроса за това, че бях чул, че през първите две седмици на октомври месец би трябвало да се случи цунами във Варна? Това било ли е потенциал или идва от недоверчивата страна в мен?

Това е свързано с моделите, за които споменахме. Това е свързано с препоръката ни да не оставяш мисловните и страховити модели на други да се налагат и доминират върху това, което мислиш ти. Това е свързано с това, което споменахме преди малко, че ти всъщност трябва да се научиш да контролираш, сътворяваш и преизпълваш целия свои живот чрез себе си, като продължение на себе си. По скоро да насочваш събитията и мислите си от своето ядро, отколкото да разрешаваш външни мисли да ти бъдат налагани. Отвори вратата, стопи разделението и помогни на всички около теб да заемат местата си в твоята реалност. Но местата, които ти сам им отредиш. Не позволявай на другите да ти посочват твоето място в твоята собствена реалност.

Всичко, което чуваш и виждаш, всичко, което те навежда на мисли на страх, на ужас, на разделение, на липса на любов, на студ (ще ги усетиш като студ), всичко това е част от една илюзия – нито добра нито лоша; защото такива определения не биха могли да са част от определянето на енергията. Но знай, че в момента ти сам привличаш подобни енергии и им позволяваш да изграждат основи в твоята реалност, в твоето ежедневие, в твоето съзнание. Нищо не може да съществува около теб, в теб, без твоето позволение. Това, което е необходимо да направиш, е да прекъснеш връзката в себе си с такива енергии и те ще спрат да се проявяват. Предстои ти да заживееш по един съвършено нов начин.

4. Моят въпрос е свързан със служенето и всъщност е молба, за подкрепа, насоки, инструкции по пътя на служенето?

Мило човешко същество, ти служиш на тази планета откакто се помниш като човек. Задаваш този въпрос, а всъщност многото начини на служене са отработвани живот след живот при теб. Твоето търсене е непреклонно, неспирно, безкрайно. Да, ти винаги търсиш още начини да си по-добър, да даваш повече от себе си.

Спомняш ли си всичките пъти, когато служеше на тази планета, и защо тази част от преживяването, това служене, защо то стана най-важната част от твоя път. Защо най-съкровената част от теб има желание най вече да служи на семейството си, на човечеството, на висшите идеи, на Духа, на сътворението, на истината. Да, това е една от най-съвършените форми на проява за човешкото същество.

Знаеш ли, че твоят път на служение започна отдавна. Времето в древен Израел, времената, когато вървя рамо до рамо с тези, които избраха да следват, да служат на ученията на Исус. Тогава ти позна служението за първи път. Спомни си същността, която прояви тогава, защото онова е много тясно свързано с това, което си избра като проявление този път. Служението е част от твоя път в това измерение и в това превъплъщение, но този път, в този урок ще научиш един нов начин на служение. За първи път ще се научиш да служиш, да обгрижваш, да се грижиш за Духа в себе си. Това ще е един нов начин да обичаш Бог, чрез безграничната любов към Духа в теб, чрез безграничното осъзнаване за това, че Бог е в теб. Ще се научиш да изследваш тази реалност чрез очите на Бог, чрез усещанията на Духа в теб. До този момент ти не си позволяваше това. Това е първият живот, в който ти ще изискаш това от себе си. Да познаеш Духа чрез себе си, да опознаеш частиците божествено в теб, дълбините на творението, което съществува и се проявява чрез теб. Ще се научиш да уважаваш, обичаш и служиш на себе си на първо място. Това е част от новата парадигма. Това е един нов начин на служене, който тепърва ти предстои да усвоиш.

Знаеш ли, че през всичките ти превъплъщения, нито веднъж досега не си идвал с избора да живееш като част от обществото. Не ти се е налагало да бъдеш част от социална структура. До този момент винаги, с изключение на един живот, си служил в структури като лице на Духа. Прекарал живот след живот в отшелничество, в самота, съзнавайки бездните на безкрайността в планините, в дълги преходи и пътешествия, търсейки Духа винаги, но извън себе си. Събирайки информация, бидейки част от тези, които отдават живота си на Бог, но Бог извън човека.

Сега за първи път избра пътека, която да не бъде прекарана в отшелничество. Избра да бъдеш част от едно общество, да присъстваш в него по пълноценен начин и в същото време да осъзнаеш Бог с нови очи, с ново сърце, с нови, много по-дълбоки нива на съзнание. Това е част от урока този път, да се научиш да усвояваш стъпка по стъпка да служиш на Духа в теб.  Ще ти отнеме 2 до 3 години, за да осъзнаеш чистотата, която този нов тип служене ще ти донесе като вибрация. (В) момента, в който го усвоиш като цялостност, (в) момента, в който новото познание бъде изградено като сфера от светлина в твоята същност, (в) момента, в който започнеш да правиш уверени крачки в тази посока на себе осъзнаване и себе служене, ще ти бъдат дадени всички инструменти и устройства за това, как да служиш на човечеството.

Знай, че ти си тук с много важна роля. Ролята ти е свързана с проява на лечителски способности, но ще усвоиш тези свои качества, ще се спомниш тези свои способности само, след като позволиш на себе си да усетиш Духа в цялостност в своето тяло. Само, след като си позволиш да осъзнаеш важната роля на това да усъвършенстваш себе си в себе-служението, само тогава ще разбереш и защо това е първата крачка към всеки друг вид служение. В новата енергия, служението изисква цялостност в енергията на любовта.

5. Искам да попитам на какво се дължат болките в ставите ми. Къде греша?

Мило човешко същество, болките в тялото ти се дължат на студ. Студ на много нива на проявлението. Студ, който носиш със себе си не само в този живот. Студ, който си донесла от едно минало прераждане, където буквално тялото ти е било сковано от студ и по този начин си напуснала планетата. Не е необходимо да си спомняш това преживяване, но осъзнаването за студа, който е причина за тези болки, ще ти помогне да ги неутрализираш като информация в своите клетки.

Това, което би ти помогнало на едно много физическо ниво, е топлината. Топлина, която да сгрява и подхранва костите ти до едно дълбоко ниво, до самото ядро на костите ти, до самата поддържаща основа. Дали ще бъде минерална гореща вода, дали ще е слънчевата светлина, дали ще е това някой да ти подава енергия, която да носи топлината на живота, всичко това би ти помогнало да омекотиш болката. Съществува потенциал, където в следващите няколко месеца ще получиш отвара за пиене, която ще помогне в омекотяването на физическия дискомфорт.

 6. Защо забравяме кои сме и какво сме и защо толкова трудно си го припомняме?

Темата със забравянето, та това е част от завесата, мило човешко същество. Това е част от наметалото, което сами си намятате, прозрачната обвивка, която крие информацията, заложена в ДНК. Това е част от характеристиката на физическото тяло, което сами обличате. Преди да можете да проявите Духа в това измерение, се изисква това. Това е условието за проява на Духа в тяло като човешко същество.

Но знаеш ли, добрите новини са, че завесата става все по-олекотена, все по-прозрачна. Това ще става ясно за теб на първо място чрез усещанията. Ще започнеш да усещаш как на моменти завесата дори не присъства. Ще се сдобиеш със способността да виждаш себе си по един съвършено нов начин. Всичко това ти предстои, точно затова задаваш този въпрос.

Завесата всъщност е много различна от онова, което представата ви за разделение е обрисувала като картина. Завесата е много повече от онова, което осъзнавате, мили човешки същества. Завесата е част от изтъкана холограма, която всички ние, заедно сътворихме – да, преди да навлезете в това измерение, отвъд тези пространства, заедно с нас. Всичко това бе сътворено преди да се съгласите да станете част от завесата. Да, защото, завесата е част от вашата свързаност с това измерение.

А знаете ли, че когато преминавате в съзнание отвъд ограниченията на това измерение, завесата автоматично и много сигурно изчезва. Завесата е част от двойствеността, част от това разделение, за което толкова много сме говорили. Част от разликата между вибрацията на плюса и минуса, на мъжкото и женското начало. Колкото повече разделение има у вас, толкова по-дебела е завесата. Колкото повече обединявате аспектите от себе си, с цялото сътворение, с цялостта си от другата страна, толкова по-бързо изчезва завесата.

Всичко това е въпрос на баланс, на разтапяне на границите, на свързване. Всичко е част от синхронизирането на ляво и дясно, на горе и долу. Знаете ли, че част от процеса, в който завесата изчезва, е когато започнете да усещате телата си повече като сфери?

Всичко това предстои, мило дете. Ти толкова отдавна чакаш да си спомниш.  Ние знаем кой седи пред нас. Ние познаваме твоята царственост. Спомни си скъпо дете, че ти дойде на планетата, царствена. Така си идвала много пъти, един след друг. (В) момента, в който започнеш да позволяваш на себе си да се виждаш такава, царствена, да усещаш повече любов към себе си; този дисбаланс, този дискомфорт, огромното разстояние между едната и другата крайност в теб, между ляво и дясно в теб ще бъдат балансирани, хармонизирани, и ти много скоро ще осъзнаеш какво означава да разтопиш, дори и само за миг завесата. О, но този миг ще съдържа всичко. Голямото сбъдване в едно.

 7. Крион, каква е моята мисия?

Ти си воин от много времена, приятел наш, който съществува вечно. Какво ли би могъл един воин да направи за тази Земя? Какво ли би могло да направи едно същество от толкова мощна и силна светлина за своята планета? Какво ли би могъл ти, братко наш, да направиш за своята Земя?

Усещал ли си някога необходимостта да обгърнеш Земята със своите две ръце. Да обгърнеш Земята със силата на твоето сърце да обича. Със светлината, която присъства в теб, светлината, която е тук, за да помогне за проясняването на много същества, на много нива на съзнанието.

Толкова много пъти ти идва на тази планета, за да разсичаш и изобличаваш онова, което не е истина със своя меч. Този път ти си от войните на светлината, които работят  чрез меча ни мира. В този живот ти вече осъзнаваш значението на мира в сърцето. Ти тепърва ще осъзнаваш значението на дълбокото състрадание. Ти си този, който ще си спомни как любовта има способността да свърже много от вас и много от нас.

Групата, от която си част има необходимост от твоята енергия, за да припомниш на всеки един от тях как да свърже сърцето си с всеки останал; за да може вие, заедно, да създадете онова цвете на живота, сфера до сфера, съзнание до съзнание; за да можете да създадете един много мощен проводник с високо честотни вибрации, енергии, които ще дойдат със своите методи, със своите послания за единството, с послания за това, какво точно означава любовта.

 8. Искам да те върна повече от 8 хил. години назад тук по нашите земи и да те попитам каква е връзката на богинята майка с Лейди Аркубалена?

Мило човешко същество, древно същество, многовековно същество, толкова се радваме, че най-после започваш да си спомняш. Толкова се радваме, че точно ти задаваш този въпрос. А мислила ли си си по какъв начин ти самата си свързана с Богинята майка? Задавала ли си си въпроса защо проявление на същество като теб ще бъде родено точно днес, на тази Земя. Жрица, която носи толкова много от онова, което познавате като тракийско познание.

Какво дириш по тези земи, стара душа? Какво търсиш, какво си готова да намериш? 8 хиляди години назад, всъщност 13, онова племе което вървеше по тази Земя, да много близко до човеците, които познавате днес тук, но с една много съществена разлика. Полу-Богове, полу-човеци, такива, които все още притежаваха знанието на Боговете.

Това беше едно от твоите първи превъплъщения на тази планета и сега е време да се родиш тук отново. Толкова отдавна и все пак миг, само преди секунда ти си и всичко онова, защото мило дете, информацията, която носиш закодирана в теб, тя се върти в кръг, който се случва едновременно.

Причината да изпитваме радост от това, че запита този въпрос, е защото така заявяваш, че започваш да си спомняш своята задача, онова, което ти дириш като скитник по тези земи. Търсиш себе си, да събереш себе си, облечена в женско тяло, точно така, като трябва да бъде.

Сложи си короната, която носеше и тогава, и започни да си спомняш защо твоите ходила стъпват точно по тази Земя.

 Скъпи деца, бихме искали да останем с вас още дълго, дълго време и всъщност ние никога не си тръгваме. Ние оставаме вечно като част от сърдечното присъствие във всеки един от вас.

Задавали ли сте си въпроса какво точно означава светлината? Задавали ли сте си въпроса какво точно означава любовта? Задавали ли сте си въпроса за този мост, който съществува между нас и вас? Знаете ли всъщност, че присъствието, което търсите сте вие самите? Знаете ли, че това което чувате в момента, е повикът на вашата собствена душа?

Онова, което чухте е точно онова, за което сте готови днес, защото тази среща беше планирана много отдавна. Тези от вас, които си спомниха поканата, са тук и ние бихме желали още веднъж да се поклоним дълбоко пред всеки един от вас с благодарност за това което си позволихте да направите днес.

Мили деца, Вие можете да вземете тази любов и да я направите част от всичко, което разбирате като своето ежедневие, да я превъплътите във всяка секунда, във всяко дихание, във всеки следващ момент от своето съществуване и никога повече да не напускате това море от любов, защото това е вашето право. Това е въпрос на вашия фокус, на вашия избор, защото всъщност вие сте създадени, изтъкани от тази енергия.

Ние оставаме завинаги свързани с всеки един от вас. Ние оставаме вечно присъстващи във всеки един от вас. Ние оставаме завинаги свързани с вас, както вие сте свързани един с друг, вечно, от веки веков, много преди всичко това тук да започне…

 … и това е точно така…