Космически кораб ЗЕМЯ – капитанът си ТИ

Сподели

Изместването достигна до финалната си фаза…сега всичко зависи от теб. През седмицата от 22 до 28 август 2011 бях учтиво помолена от Източника да се отдръпна настрана. Това не се случва често, рядко е, и обикновено трае няколко минути, часове или най-много няколко дни. Този път беше за цяла седмица.

Какво означава това? Това означава, че аз оставям „физическия си носител” в тази матрица на реалността, но аз, съществото, излизам навън. Тялото, фините тела и „осъзнатостта” остават, то е като да гледаш филм или да караш кола по магистралата, като нечие тяло кара колата, но този някой гледа от далече.

И докато наблюдавах „реалността” от отвън можех да усетя огромни измествания, скокове, големи промени, стените между измеренията стават тънки, моите „човешки” възприятия засичаха движение, светлини и сенки.

След това бях помолена да се върна. И новината е голяма.

По същото време моя приятелка Лусия Рене, популярен мистик и провокатор, изпрати бюлетина си. В бюлетина си тя изразяваше чувството си относно оставянето на старото и навлизането в Новото. Тя написа:

„Гледали ли сте Властелинът на пръстените или може би сте чели едноименната трилогоя на Толкин? Ако да, вероятно си спомняте една от последните сцени където елфите, Билбо, Фродо и Гандалф се качват на красива, дървена лодка, отплават от пристанището и изчезват от погледа. Те заминават за новия свят. „ Това е”, помислих си. „Този момент от филма улавя усещането перфектно!”

Като, че ли и аз съм се качила на лодка и отплавам към неизветсното. Неизвестното не е плашещо. Всъщност е много спокойно. Носи усещането за завръщане към нещо отдавна забравено” Лусия Рене

Знаех, че нещо става, уникално време, но не разбирах какво се е случило, защото бях извън, а и защо бях извадена от картината докато това се случваше?

Лусия и аз си поговорихме за това. И докато говорехме какво е преживяла всяка, аз разбрах истината.

Както тя го нарича Разделянето на Световете. Това събитие, споменавано от много, чакано от милиони, споменато в религии и култури по света, се беше случило. Поне толкова знаех. Душите са  разделени между светлината и тъмнината, будни и спящи, осъзнати и слепи.Това, което разбрах е, че имаше две причини да бъда извадена от уравнението.

Първо, това не е моята игра, аз съм тук само да повишавам нивото на вибрация на планетата, включително и колективното. Не избирам аз резултата от колективното, или на неговите участници, колективното избира това. Освен това, не се бях съгласила с този изход. Много исках, да, много исках всички човешки същества да бъдат повдигнати в техните вибрации, за да се събудят достатъчно и да направят информиран избор. Но това не стана. Споразумението беше сключено преди около година, какво да стане с тези, които няма да са будни достатъчно, за да направят избор. Споразумението беше, че „тъмните” ги взимат в тяхната нова реалност. Реалност където робството, болката, страданието и страхът властват. Защо? Защото има едно нещо в тази игра, което се нарича „свободна воля”. Населението беше информирано и ако някои индивиди решат да пренебрегнат тази информация, означава, че не искат да знаят. Означава, че някой друг може да вземе решение вместо тях.

Второ, преместването на тези милиарди души към тъмнината щеше да е прекалено болезнено за мен да го „преживея” и оцелея в човешка форма. Сърцето ме заболя. И това ме изненада…не съм си мислила, че ще го усетя. Това беше, което колективното избра в крайна сметка. Но моето физическо и фини тела усетиха загубата. Дали това е его? Вероятно.

Тази тъга, дълбока мъка, съм ги усещала и преди. Преди няколко седмици бях се свързала с Лемурийското колективно съзнание. И това беше, което те изразиха. Тогава разбрах, че назад в историята на Земята такова разделение се беше случвало и тъгата, която Лемурийците са изпитали  заради изоставянето на братята им, всички тези хора, които не бяха се събудили. И това, което наричаме „ Средната Земя” е Земята, която се е придвижила напред, към по-високо измерение, заемайки същото разположение, но в различна време/пространствена вибрация.

И това се е случило отново.

Това, което преживяваме сега, тази седмица, присъствието на страх, тъмнина, война,  бедствия, страдание и спящи, това е сянката на предишната реалност. Единствения начин да я премахнем е като преработим страха и инжектираме светлина и любов в планетата, ВЕЛИКО ВРЕМЕ. Големи събития като урагана в Ню Йорк, кометата Еленин, които се „предполагаше”, че ще създадат хаос в някои райони, отминаха ей така. Машината на Страха пада. Човешкият дух печели. В следващите 3 поколения спящите и техните господари ще напуснат планетата, за да живеят техния живот и няма да могат да се върнат. Какво ще се случва през тези години зависи от нас.

Сега важната информация: Как ти като индивидуалност, управляваш Кораба? Защото както виждаш, ти можеш.

Научи правилата. И първото и най-важно правило за научаване е, че каквото и да се случва на планетата или в живота ти, не би могло да се случи без твоето съгласие. И всичко, което се е случило, се е случило, защото си се съгласил/а или не си упражнил/а правото си на глас.

Не съм аз тази, която избира дали тези милиарди спящи ще бъдат обгрижвани от нас, принудени да се събудят или оставени на избора им да останат заспали, не поемащи отговорност за действията си, оставящи „тъмните” да са отговорни за тях докато ги отвеждат в по-плътна и тъмна Земя.

Не съм аз тази, която избира колко бързо ще махнем сенките и ще встъпим изцяло в новата високо вибрираща реалност. Защо да чакаме 3 поколения като можем да го имаме след 3 месеца? Ние решаваме. Ние решаваме с какво ще се съгласим и с какво не.

Всички ние упражняваме правото си на глас:

Изберете си човек, ситуация, място, лична тема, или световно събитие, с което не сте съгласни. Сега нарисувайте червен кръг около него с една пресечена черта. Кажете думите „Не съм съгласен/а с това”. След това визуализирайте това, което искате да видите, това, с което сте съгласни и сложете зелено тикче до него.  Това е много, много просто и бързо. Толкова, че някой може да си помисли, че не би могло да промени живота му, но може. Опитайте. Опитайте с големи неща и с малки неща. Използвайте го всеки ден и наблюдавайте. Какво ще загубите, ако опитате? Нищо.

http://ascension101.com/en/ascension-information/45-august-2011/144-spaceship-earth-and-you-are-the-captain.html

Превод: Служители на Светлината – ПРОБУЖДАНЕТО