Дервиш Йога – за първи път във Варна

Сподели

С най-голямо удоволствие каним всички почитатели на Суфи философията, дервишите и любовта на специална сесия по Дервиш Йога!

На 23, 24, 25, 26 август 2012 г. от 18:30 ч. в ЦИО – Център по Интердисциплинарно Обучение – Варна (ул.”Христина Морфова” №8, под Очна болница, тел. 052 644712)

Дервиш Йога е:

  • Комплекс от практически техники за подобряване на физическото благосъстояние и насърчаване на вътрешното развитие на човека.
  • Жестова еуфония – това е оригиналното название, което означава ”хармонизация с помощта на движение”.
  • Плод на мъдростта на Изтока и науката на Запада

Дервиш Йога възстановява и укрепва Вашето физическо, духовно и психично здраве. Специалните движения и техники – 7 те основни аркана, танцът на нимфите, танцът на суфите и др., Ви връщат към самите Вас, допринасят за хармонизиране на енергийната Ви система, здравословно дишане, удължаване на живота. Специалната музика, която се използва в сесиите, Ви кара да се чувствате свободни и изпълнени с любов.

Дервиш Йога може да се практикува от всеки на възраст от 9 до 99 г., без ограничение във вероизповедание и националност.  Показана е и за хора с ограничена подвижност.  Любовта и философията на Суфи дервишите и Есенциалната психология ще Ви съпътства, когато я практикувате.

Водещи на сеансите:

Илиана Димитрова, София, тел: 0887 306 062

Д-р Христо Михайлов, Варна, тел: 0889 706 455, 0896 752 219

Носете удобни бели дрехи.
Входна такса: 10 лв.
Предвиден е специален подарък за практикуващите през всичките четири дни.