Дарения за изграждането на кем бъстери

Сподели

Академия на мистериите „Мадара” набира дарения за изграждането на кем бъстери

Още през ноември 2014 г. Академия на мистериите „Мадара” обяви в ефира на Форте радио, че стартира дарителска акция за изграждане на устройства, създаващи така наречената оргонова енергия. Тя би подобрила климата и общите вибрации на Шумен и околностите му, обяснява Елисавета Александрова – Зангелми, основател на Академията. Устройствата се изработват от органична материя (епоксидна смола) и неорганична материя (метални стружки, метални тръби и кристали). Общото им название е оргонити.

Как се изработват малки и големи оргонити – „тауер бъстери” и „кем бъстери”?

Подробна информация ще намерите на сайта на електронния вестник на Академията „Хармония и Светлина” и по-точно в книгата „Запознаване с оргонитите”, която е публикувана в pdf формат.

По-долу самата Елисавета Александрова – Зангелми представя идеята на Академия на мистериите „Мадара” и дарителската кампания:

Кем бъстерите са устройства, които противодействат на неблагоприятните физични и ментални ефекти от HAARP, GWEN, ELF, SCALAR и HPRF ретранслаторни кули.Тези две устройства представляват ефективни многоцелеви енергийни чистачи. Мислете за тях като за освежители на човешката аура. Те намират приложение в земеделието и алтернативното лечение с това, че функционират като енергийни чистачи – обработват жизнената енергия и премахват вредните й характеристики.

Всеки ден ние взимаме душ от енергийно замърсяване (без повечето от нас да подозират за това) и сме изложени на въздействието на огромни дози метафизика с подмолни, зли намерения, като се стигне до набиращия все повече популярност феномен HAARP. Тези устройства, многократно доказали се с полезния си ефект върху жизнената енергия на дадено място, могат да се пригодят за много цели, различни от първоначалната за тях. Могат да се използват за възстановяване на естествените метеорологични условия на околната среда.

Помогнете ни да набавим материалите и да ги изработим, след което ще ги поставим в природата на определени места, където има висока концентрация на отрицателно въздействащи вълни.

Можете да участвате като направите дарение през сайта на вестника. Трябва само да натиснете бутона “Donate” или като внесете сума на сметката на Сдружение „Център за Интердисциплинарно Обучение”, част от което е Академия на мистериите „Мадара”. Като основание, моля запишете „оргонити”.

IBAN: BG23TTBB94001523070498

BIC: TTBBBGSF

Societe Generale Експресбанк АД, клон Разград, ПОС Мадара

За тези, които желаят лично да участват в изработването на оргоновите устройства, предлагаме да се присъединят към нас на 1-ви и 2-ри май. За да разберете условията и мястото, където ще изработваме оргонитите, моля свържете се лично с Академията на телефони 0895950230 или 0885777645.

Благодарим Ви за помощта!