Да продължиш напред

Сподели

Светла Иванова е родена и израснала в град Пловдив.  Младата художничка живее в родния си град и рисува картини с енергиен заряд.

Наш представител разговаря със Светла Иванова. Поместваме краткото интервю за читателите на  вестника.

Въпрос: Госпожо Иванова, кога започнахте да рисувате вашите картини?

С.Иванова: Когато човек загуби нещо едва тогава осъзнава истинското му значение. Това с особена сила се отнася за здравето. Аз нямах избор, трябваше да преосмисля живота си.

Въпрос: Какво намеквате с тези думи?

С.Иванова: Преди пет години ми поставиха диагноза рак. Беше жесток удар. Но не се поддадох. Осъзнах какво се случва с мен. Но разбрах още, че сама съм си го причинила и трябва сама да се преборя с болестта. Благодарна съм на Бог, че ме е дарил с вътрешна сила.

Въпрос: Ако това не Ви притеснява, бихте ли споделили как успяхте да го направите?

С.Иванова: Скоро след като научих  за болестта си аз се озовах на духовния път. Потърсих алтернативни методи за лечение. Най-напред изкарах курс по Норбеков. Подложих се на регресия при Христо Нанов. Получих ценна информация за себе си. И продължих  напред с Рейки. Колкото повече духовни практики усвоявах, толкова по-добре се чувствах. Бях сигурна, че постъпвам правилно. Запознах се с нови хора с позитивно мислене. Участвах  в духовен семинар на Седемте рилски езера. Повярвах в себе си, в любовта и светлината, които носим и можем да даряваме на другите.

Въпрос: Вие не ми отговорихте на първия въпрос. Кога започнахте да рисувате? Защото понякога в живота на човека има събития, които  изведнъж отключват  неподозирани възможности.

С.Иванова: При мен се случи точно това. Останах без работа. Молих се на Бог. Исках да знам какъв ми е урокът, с какво трябва да се занимавам, как да продължа живота си. И отговорът не закъсня. Това е. Обичам да рисувам и го правя. Когато рисувам сякаш се вливам в боите, загубвам се. Предварително не знам какво ще се получи. Не разсъждавам, просто оставям на вътрешното си усещане да ме води. Мисля, че  се получава. Картините, които създавам носят моите послания към хората – вярата в любовта и силата на красотата.

За връзка със Светла Иванова за поръчка на картини тел. за контакт 0897928273

Прочетете още: http://ezoterikabg.com/tyalo-i-dusha/prikazki-za-porasnali-detza/item/84-svetla