Честита Новата Вълшебна 2014 Година

Сподели

За радостта в живота ни, за вярата, за добротата, за нашите мечти, за всичко онова, което преизпълва сърцата ни с обич, за благодарността и смисъла да сме това което сме, НАЗДРАВЕ!

Порастваме на ръст и на години, мъдреем, с лица сериозни повтаряме заучените фрази на някой казал някога, че любовта е преходна, че чувствата са преходни, че с времето превръщаме се в глупаци, незнаещи какво говорят, с памет краткотрайна. Така ли е? Нима животът ни е толкова елементарен, предсказуем, скучен? Нима вървенето по пътеки утъпкани от милиардите извървели своя път по тях да носи тръпка на удоволствие и да развива приключенския ни дух и нашето въображение? Едва ли.  Затуй НАЗДРАВЕ за пътеките, които самите ние ще проправим! НАЗДРАВЕ за куража ни да опознаем неизвестното! НАЗДРАВЕ за приятелите, които в мислите си са винаги с нас! НАЗДРАВЕ за родителите ни изпълнили живота ни с безкрайна топлина и нежност, с възторг, любов и скрито обожание! НАЗДРАВЕ за децата ни, за най-прекрасните слънца в живота ни! НАЗДРАВЕ за любимите ни, споделящи живота си с нас, затуй че предпочели са ни измежду много други! НАЗДРАВЕ за братята, сестрите ни, за хората с които сме израснали, с които сме се смяли до побъркване! НАЗДРАВЕ за роднините, съседите, колегите! НАЗДРАВЕ хора! Бъдете здрави, бъдете смели, следвайте мечтите си, бъдете нежни, романтични, влюбени, бъдете откриватели, вълшебници, живейте днес, бъдете днес, не се залъгвайте с утре и с бъдеще! Бъдете заредени с усмивки, с благодарност, със сърца препълнени с обич и всичко, всичко ще се нареди в живота Ви по най-прекрасен начин!

Благодарим Ти Годино 2013 за всичко, с което обогати живота ни, за крачката голяма, която уверено напред направихме, за мъдростта и силата, които придобихме!

И нека да посрещнем с отворени обятия една красавица година 2014 – пряма, искрена, разкриваща безжалостно лъжите, лицемерието, ценяща добротата, благородството, мира и разбирателството!

Добре си ни дошла Годино 2014!

Венета Герджикова