Болестта като път към божественото

Сподели

Здравей Ангел ! И аз съм Ангел, като теб и всички останали.

Ти вярваш в чудеса, нали ?

Аз не вярвам в тях – аз разчитам на тях !

Светът ни е пълен с чудеса, които не виждаме, защото хората виждат само това, което могат да пипнат ! Но нали знаеш – същественото е невидимо за очите !

Започвам направо !

Ти си уникален, а болестта ти е б-о-л-е-с-т .Те е отделно от теб, не е твоя.Тя е етикет! Етикет, който се лепва, когато един ангел не се чувства Ангел. Ангелите не боледуват – те преживяват трансформации, за да минат на по-високо ниво на еволюиране. Този етикет, наречен на човешки език с думата „болест” е просто един начин да стигнеш до божественото в себе си, защото всеки човек е една божествена частица, която трябва да научи как да управлява.Начинът, по който ще стигнеш до нея- това е задачата на болестта – да изкара вълшебната пръчица от теб и да видиш, че можеш да правиш вече всичко с нея, защото за Божественото – невъзможни неща няма.

Диагнозата, на тъй наречените лекари, е пак етикет на човешкия език за временно състояние на духа- не е нищо повече от това, но има свойството да се материализира във физическа форма под формата на физическо изменение на тялото, така че да причинява дискомфорт . А този дискомфорт, хранен със страх може да бъде фатален.Но с правилни знания как да се премахне страха, може да изчезне. За да изчезне трябва да му се отнеме силата, а силата се храни с вяра.

Всичко, което ти се казва е субективно и само ако му повярваш, то става такова !

Ако вярваш, че това е просто една възможност да се промениш и да започнеш друг живот – ето ти я ! Това е прераждане за един нов етап – по-добър ! Естествено, че ако вярваш, че е по-лош ще бъде ! Всичко ще бъде такова, каквото вярваш, че ще бъде ! То Е такова, каквото си вярвал, че ще стане ! То е !

Това, което четеш е твоят лек – то е животоспасяващото средство, в което ти още не вярваш, но то  Е! Това е шансът ти да  промениш състоянието си и да покажеш силата на чудесата на всички – ползвай го !

Използвай времето, което ти е дадено „за почивка” (лечение) като се научиш да медитираш (как става това? – отпусни се в удобна поза и дишай-следи паузите между вдишване и издишване) Отпускаш се до състояние на блажена релаксация! Може да ползваш подходяща музика за улеснение. Там в това състояние може да твориш живота си и да се видиш в прекрасна форма и отлично здравословно състояние. ВИЗУАЛИЗАЦИЯТА е пътят към твоето оздравяване !

В състояние на медитация може да разговаряш с душата си.

Попитай я от къде идва тази ‘болест”, защо и по какъв начин може да помогнеш на тялото да се трансформира в перфектно здравословно състояние. Отговор може да не получиш веднага – той може да дойде като случайна реплика, чута по радиото, случаен човек, пасаж от книга.. на 100% ще получиш отговор и ще почувстваш когато това стане ! Отвори очите си за отговорите, които са около теб ! Винаги, когато попиташ нещо Вселената – тя ти дава отговор стига да имаш очи да видиш и уши да чуеш.

Помни, че болестта е временно състояние, което душата е избрала – от теб зависи колко време ще продължи и как ще премине.

НО всичко е вътре в теб – ти си вълшебника, ти си вълшебната пръчка, ти си всичко от което тялото ти се нужда !

Ти си част от Бога и като такава имаш пълния му потенциал да правиш всичко възможно!

Поискай и ще ти се даде начин !