All Love

Сподели

Целта на ALL LOVE е много проста – да ви свърже с “източника”. Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с ЦЯЛОТО или с Вселената, както го наричат някои.

В началото обикновено се случва събитие, променящо живота ви. Вие разбирате кои сте всъщност. Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената.

Целта на ALL LOVE е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между земното и духовно начало чрез силата на безусловната любов. Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

Всичко това звучи доста “метафизично”, докато не го преживеете чрез инициацията на ALL LOVE. Точно в този миг то престава да бъде “просто идея” и се превръща в истинска, физическа реалност, а не в мета-физическа.

Важно е да разберем, че енергията на ЛЮБОВТА заема физическо пространство във Вселената. Както казахме по-горе, това не е метафора; не е философска концепция. Това е енергия. Реална, физическа енергия.

Когато изпълните тялото си с тази енергия, тя заема в него физическо пространство. Поради това, ако в тялото ви има друга енергия, освен тази на ЛЮБОВТА, ALL LOVE има нужда от място, чрез което да се осъществи този процес. Затова, ако сте изпълнени с енергии, като омраза, болка, гняв и т.н., ALL LOVE ще ви помогне да “изместите” другата енергия и да направите място за ЛЮБОВТА, която да изпълни цялото ви същество.

След завършване на процеса се случват няколко неща:

– Вие създавате връзка между Вселената или ЦЯЛОТО (горе) и земята или ЛЮБОВТА (долу). Това е “вертикална” връзка.

– Вие създавате връзка между вас и всички живи същности във Вселената. Това е “хоризонтална” връзка.

– Резултатът е идеален кръст: вертикалният лъч светлина между ВСИЧКО горе и ЛЮБОВТА долу и хоризонталната енергия, която излиза от ръцете ви и се простира през цялата Вселена.

– Тези две линии се “съединяват” в Духовния ви сърдечен център (повече за това по-нататък) и вие се виждате като център на това съвършено единение. (Виж диаграмата) Вие сте се върнали у дома!

Както вече се каза, когато ALL LOVE си намери място във вашата енергийна система, тя ви помага да се освободите от друга енергия, която не е ALL LOVE. Често това включва освобождение от травма, болезнени спомени и “поведенчески модели”, които притежаваме и които не са в хармония с ALL LOVE.

За много хора този процес може да изглежда травмиращ, но е важно да се разбере, че това е необходима част от процеса. Важно е също да се разбере, че това е само част от процеса, а не процесът като такъв. При ALL LOVE не става дума за работа с “блокажи” или “травми”; тук става дума за свързването ви с “източника”. Но за да се случи това, трябва да настъпят тези освобождения.

Необходимо е също да разберете, че ALL LOVE не “прави това с вас”. Тя ви свързва с източника. Освобождението го правите вие, то става по ваша воля. Никога няма да ви се случи нещо, което не искате да ви се случи, дори понякога да ви се струва, че не вие сте взели решението! Нещо във вас иска да се освободи от омразата, гнева или страха, които се намират във вас, за да се “направи място” за ALL LOVE. Всичко, което се случва, е, че ALL LOVE ви дава инструмента, чрез който да направите това.

Този процес може да продължи дни, седмици, месеци или дори години. Колко ще продължи зависи изключително от вас, от това доколко желаете да “пуснете” енергиите, които не са ALL LOVE, и да освободите място за нея в своята енергийна система.

Когато влезете в контакт с енергията на ALL LOVE, могат да се случат няколко неща.

Най-напред вие чувствате Връзката с енергията. Усещане за покой и щастие, вие чувствате как сърцето ви се “изпълва” с любов, сякаш пускате “корени” в земята, ръцете ви изтръпват и т.н.

При работа с енергията тя ви помага да се освободите от страха и гнева, които не са ALL LOVE. И когато започне този процес, травмите, спомените и чувствата, свързани с преживените негативни емоции, могат да изплуват на повърхността и да направят изживяването доста травмиращо. Това е известно като “Процес” или “Навлизане в процеса”.

ALL LOVE има една единствена цел – да ви свърже с източника.

Когато ALL LOVE започне да тече по вашата енергийна система, ще ви помогне да се освободите от всяка енергия, различна от любовта. Затова трябва да знаете как работи процесът, дори случващото се да не е съзнателно действие.

Основният ви инструмент за работа с ALL LOVE е музикалният диск с запис на медитация „Шену”, който може да закупите и да заявите на адрес duhovna.akademia.madara@gmail.com . Той ще ви помогне да се свържете с енергията, а чрез нея с източника, за да работите върху нежеланите енергии.

Пуснете медитацията от диска и се съсредоточете върху това как се чувствате в тялото си. Енергията ще свърши останалото! Не се притеснявайте, ако ви е трудно да визуализирате казаното, това няма значение. Визуализирането е умствен процес, а вие не медитирате с ума!

При проявен интерес от ваша страна за участие в семинар ALL LOVE може да изпратите заявка на имейл duhovna.akademia.madara@gmail.com, като посочите вашето име, телефон за обратна връзка, от кой град сте. В момента, в който се събере група, ще ви информираме за ден, час и място на провеждане.