Сподели

Елисавета Александрова-Зангелми

ДИРЕКТОР

Контакт
Е-мейл: melhisedek@abv.bg
Мобилен телефон: 0895950230
Web: https://elyzangelmi.com

Елисавета Александрова-Зангелми е магистър химик от шуменския университет „Епископ Константин Преславски”. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас – Бразилия. Дипломиран специалист по Мениджмънт в Рекреацията СПА и Уелнес и Рекреология в ИУ, Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО Икономически университет, Варна и в Центъра за Корпоративно Обучение и Квалификация (SENAC), град Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти (SINTE – CRT 34108). Практикува окултни науки – метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор за Южна Америка и Европа.

Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Reiki de Atlantida, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, ALL LOVE, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Нумерология, Кабаш и други. Предлага и дистанционна форма на курсовете по Интернет.

Провежда индивидуални енерговибрационни консултации. Регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.

Автор на книгите ИЗИС СЕЙКИМ. ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО 2006, СЕЙКИМ – ЕНЕРГИЯ НА ЖИВАТА СВЕТЛИНА 2012, КРИСТАЛИТЕ и ТЕХНИТЕ ТЕРАПЕВТИЧНИ СВОЙСТВА 2016 на издателство КИБЕЯ.

Основоположник на Българска Асоциация по Сейким.
Основател на клуба за медитации „Хармония и Светлина”, който има прояви в различни градове на България. Води медитации и по Интернет https://ezoterikabg.com/category/meditatsii/
Председател на „Център по интердисциплинарно обучение” www.idc-bg.org. Създател и ръководител на Академия на мистериите „Мадара” с филиали в Бразилия и Македония.
Директор на електронно издание Езотеричен вестник „Хармония и Светлина” https://www.ezoterikabg.com/
Организатор на Първа Алтернативна Научна Конференция с международно участие. Езотерика и духовност – живот в новото измерение.
Води телевизионни и радио предавания в областта на езотериката и мистиката.

Организира езотерични пътешествия в страната и чужбина. https://ezoterikabg.com/posveshtavane-v-piramidata/
Член на „Асоциацията на Българите в чужбина”
Професионален пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание.