Датата 22.02.2022

Сподели

Идва ангелска година, в която на почит ще е оптимизма – Ангелска година и дата, която носи най-силната енергия за 21 век. Това е нумерологичната прогноза за идващата година. В нея светът ще живее с вибрацията на три двойки, а в един от дните тази вибрация ще се усили двойно, защото при него двойките ще са 6. Ангелското число 2022 носи ясно послание – оптимизъм и поемане на отговорност. В тази година нищо няма да ви дава даром, но всяко добро начинание ще се отплати. Време е да се загърби песимизма и да се върви напред без значение на препятствията и лишенията по пътя.

Трите двойки носят важен урок – как да се защитаваме собствения ни мир на всяка цена. Дошъл е моментът да спрем остро да реагираме на всяка конфликтна ситуацията, да се доверим на интуицията и да мислим позитивно. Това число изключва войните, поставя мира и диалогичността на първо място. Трите двойки са библейското число, което носи вярата в Божественото. Затова и годината ще изобилства от положителни промени, само ако са постлани с добри намерения. Наличието на 0 в числото е бонус за годината, защото ще ни помага при стресови ситуации. Има опасност да се превърнете в непоправими оптимисти, но по-важно е, че ще започнете да се отказвате от съмненията и постоянните притеснения. Увереността ще замени колебливостта ви. Предизвикателствата през годината ще са огромни, но значение на числото 2022 г. е да ви напомня, че имате само този един живот. Следователно, каквото и да става, останете фокусирани върху целите си, без да позволявате на другите да диктуват вашите действия. Ще разберете, че понякога и съдбата може да ви покаже правилния път, по който да следвате. Задава се и най-силната дата през годината.

Мистичната дата 22.02.2022 – На пръв поглед това ще е най-обикновен ден, в който нищо съществено няма да ви се случва. Но след време ще установите, че съществените промени, които са настъпили в живота ви са започнали именно от този ден. На фона на симетричността си, тази дата е напълно подходяща за сватба. Затова и записванията вече валят в целия свят. Въпреки ентусиазма, астролозите не са категорични, че датата гарантира успешно съжителство. Причината е, че Лунната фаза в този момент не способства за укрепване на взаимоотношенията. В същото време обаче това е ден, в който с голяма доза убеденост може да се каже, че е най-подходящия, за да сложите ново начало в навиците си, в отношенията, в работата си.

Дванадесет двойки накуп – Шестте двойки в тази дата носят такъв заряд, че промяната ще е 100 процента налице. Независимо, че тази мистична дата не е била описана от никой от известните през вековете гадатели, астролози и нумеролози, разположението на звездите е повече от показателно. Това е 22- рия лунен ден, в който точно в 22:22 часа Луната влиза в съзвездието Везни. Тези уникални 12 тройки създават момент, който никой от нас никога повече няма да изживее. Това е часът на пълната, гола, безусловна истина. Също така това е часът на границата между живота и смъртта, между изкачването от едно на друго ниво на съзнанието и битието. С две думи, време, когато миналото среща бъдещето и отваря коридор за нови измерения, в кой просперитет ще носят само истинските неща. В мистичната нощ на 22.02.2022 се случва още нещо знаменателно – Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия, която ще обедини две напълно противоположни страни. Едната е женското начало, олицетворяващо с Венера любовта и красотата. Другата е мъжкото начало, заложен в Марс с жаждата за страст, агресия и гняв. Противопоставянето на двете напълно противоположни планети ще създадат особен баланс на Земята, което ще повлече за огромните промени, които ще навлязат в живота на милиони хора.

Източник: © standartnews.com

Датата 22.02.2022 е съвсем точен палиндром и е достатъчно впечатляваща. Това е очарователна симетрия на числата, буквите и знаците.

Палиндромът е една или няколко думи или числа, които се четат по един и същ начин от ляво надясно и от дясно наляво. Думата произхожда от гръцките думи „палин“ („назад“, „отново“) и „дромос“ („път“).Датата е типичен пример за палиндром. Но магията на тази дата не е само в огледалото.

Според лунния календар това е и 22-ри лунен ден. Оказва се, че този ден управляват дори не шест, а осем броя 2-ки! А както знаем, осем е числото на Кармата и символът на Безкрайността. Затова е особено важно да внимаваме в действията и думите. И да си спомним и за златния миг на този ден – 22.22. Когато този момент настъпи по часовник, кажете на глас най-тайното си желание! И не забравяйте да благодарите на Вселената/Бог за помощта и прекрасните събития, които вероятно ще започнат да се случват в живота ви съвсем скоро. Само си представете… такъв ден ще се повтори едва след 180 години. Любопитното е, че последната палиндромна дата за предишното хилядолетие е била в далечния 14 век – 08.31.1380, а след 09.02.2090 ще има такава чак седем века по-късно! В нашия 21 век има цели 29 палиндромни дати като последната ще бъде 22 септември 2290 година. Следващата дата календарен палиндром ще бъде чак 3 октомври 3001 година.

Източник: @Квадратът на Питагор нумерологичният ключ на душата

2022 – Шанс да намериш себе си – д-р Румен Стоилов

…Тази година може би е най-специалната за стоте години на 21 век… в този месец и тази година, в числото което се определя, е само двойки и една нула. Нулата е началото на всичко, хаоса, безвремието от което е тръгнал света и подредеността, и към което периодично се връща, за да разцъфти отново подредеността и материалността на света. Та тази година е само с двойки и този месец февруари е с две дати, които са изключителни…
2-ката е раждащата, сътворяващата част на то, на божественото, на твореца, на по прост език това е богинята майка. Реално, творението, света, вселената е сътворена, родена от женската част на твореца – богинята майка. Неин символен, енергиен израз е двойката. Това е годината на женската енергия в която по много фин (или хитър) начин мъжкото начало присъства съвсем силно и благородно. Годината, в която има само двойки, е израз на женската енергия и началната нула която дава яснота, че това е прието от твореца и творението като състояние. Двойката дава творческото начало. Това е година в която всичко добро в теб родено или готово да се роди му се дава възможност да бъде осъзнато и проявено. Година в която може да създаваш, а не да рушиш. Година в която можеш да се радваш на създаденото или на това което искаш да създадеш. Двойката е и символа на Луната. В мундалната астрология Луната е народа, всеки един от нас…
… Земното съзнание, разум напълно узря, а кристалната решетка на Земята бе готова (2021 г.) за да може сега 2022 година, февруари, 22-ро число земното съзнание и човешкото съзнание да се обединят. Не ние да влезем в Земята и тя в нас, а честотно човечеството и всеки човек, и съзнанието на Земята да бъдат свързани, синхронизирани. Никой не знае този процес, тази дата, как ще се отрази на мислите ни, на поведението ни, Земята дали ще се люлее, танцува, дали ще има изригвания на вулкани… По принцип това е събитие което започва, няма да завърши в тоя ден. Как ще протече никой не може да каже, но моя съвет е просто опитайте се да бъдете себе си, в тези дни не си давайте свръх задачи, тези един-два дни преди и след събитието. Опитайте се да бъдете в състояние на спокойствие, на подреденост, на съзерцание, на вглеждане в себе си и в околния свят, в доброто което имате, в благодарност за това което сте или ви е дадено, така че напълно да осъзнаете доброто в момента, сега и това в което сте в този момент, за да дадете възможност на новото във вас и извън вас да заеме своето място. Така че сме в епоха на чудесата, явно сме искали да се родим в такъм момент, затова не трябва да се оплакваме. Опитайте се във всяка една ситуация да намерите позитива и да видите продължението му във вас и около себе си…

Източник: YouTube