Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Тяло и душа Бабини рецепти За здраве Лечебна храна от бъдещето
Сряда, 18 Януари 2012 13:40

Лечебна храна от бъдещето

Написана от 

Презентация на Сириус - Д - хранителна добавка, българското чудо!

Природосъобразен продукт, получен от натурални водо разтворими протеини на животинска основа.

България е богоизбрана страна, с планетарна мисия. Не случайно на територията на тази държава, колкото човешка длан са съсредоточени такова количество просветлени хора, не случайно тук се правят революционни открития, които повлияват хода на човешката еволюция. Изобретател и създател на SIRIUS-D е българският учен, химик – д-р Димитър Димитров.

Благодарение на тази формула в организма ни влизат свръх чисти аминокиселини и полизахариди. Тези прости на след съставки представляват строителния материал за всички тъкани и органи! “Сириус-Д” ги конфигурира в изключително прецизна молекулна комбинация, която отключва древен Код на изцелението. Тази скрита възможност е заложена в нашата биологична машина-тяло от Твореца, но никой до момента не я беше открил.
Какво представлява Sirius-Д? Отвъд сложните биохимични формули това е съчетание на белтъчини, аминокиселини и извлек от определени растения, който веднъж постъпил в организма ни задейства вътрешните му енергийни механизми на само възстановяване. Този продукт възстановява абсолютно всички увредени тъкани и органи в нашето тяло и ги заменя с нова, чиста, био-активна тъкан!
„Сириус – Д” е храна, която възстановява всички тъкани и органи.
Регистрация: Удостоверение за регистрация по закона за храните №165/20.12.2010 г. с регистрационен № BG 0704013.
Лицензиран от Министерство на здравето, рег.№ 02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г.

Състав: Натурални хранителни продукти, линейни модифицирани протеини, полиаминогликани и хранителни вещества, които не се съдържат в обикновената ни храна. Няма консерванти и добавки с не благоприатен ефект. Получен от водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела, природосъобразни продукти.

Как лекува:
Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. „Сириус – Д” не само  поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно- гранулозната (цикатриксова) тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, бактериални и автоимунни процеси, лъчеви поражения и др. Организмът разпознава цикатрисовата тъкан като нормална, но тя е нефункционална и води до влошаване на всички органи. Известно е , че прилагането на каквито и да било други медикаменти и хранителни добавки, не могат да доведат до превръщането на гранулозната тъкан в нормална.  Продуктът подобрява микро васкуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Прочиства всички кръвоносни съдове от шлака и плаки, отпушва ги при нужда, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан. Премахва шипове.

Последно променена в Понеделник, 16 Януари 2012 13:51
По материали от Интернет

Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната