Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Холистична медицина Терапии Арт терапия Метаморфозите на Октавио Окампо
Четвъртък, 01 Септември 2011 13:27

Метаморфозите на Октавио Окампо

Написана от 

Октавио Окампо е роден на 28 февруари 1943 г. в Селая, Гуанахуато, Мексико.

Той е израснал в семейство на дизайнери и учи изкуство от ранно детство. В училище изкуство, Окампо построил папие-маше цифри за плувки, олтари и орнаменти, които са били използвани по време на карнавалните шествия и други фестивали. В гимназията, Окампо рисува стенописи за подготвително училище и кметството на Селая. Рут Ривера, дъщеря на художника и muralist Диего Ривера, и "Мария Луиза Мендоса го насърчава да посещават училище за живопис и скулптура на Националния институт за изобразително изкуство .

Талантите на Октавио Окампо не са ограничени до живопис и скулптура, но също се удължава с актьорско майсторство и танци. В Института по изкуство в Сан Франциско , той изучава всички тези дисциплини и води както в кино и театър кариера. През 1976 г. той започва да се посвети единствено за боядисване и sculpture.He сега работи главно в метаморфните стил - като се използва техника на наслагване и съпоставянето на реалистични и фигуративни детайли в образите, които той създава.

"Аз съм очарован от силите на Доброто и Злото, и Слънцето (мъже) и на Луната (женски) Аз живея в Tepoztlan, което е югозапад планински район на Мексико Сити, и се счита за един от най-магическите места на земята. Подобно на Бермудския триъгълник, странни и необясними, но изключително мощен, пресечка на магнитни сили, изглежда, се концентрират в Tepozteco планина. "

Източник: Уикипедия, свободната енциклопедия

Приложен видео файл

Последно променена в Четвъртък, 15 Септември 2011 10:04
По материали от Интернет

Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Медия

Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната