Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Духовна Академия Енергията на Любовта представи Патрик Зиглер в Шумен
Събота, 16 Юни 2012 19:45

Енергията на Любовта представи Патрик Зиглер в Шумен

Написана от 

В Регионалната библиотека „Ст. Чилингиров” гостува Патрик Зиглер – известен като създател на системите SEICHIM/SKHM и All-Love /цялата любов/.

 

Той е за първи път в Шумен, а в България гостува за шеста година. Инициативата за пребиваването му е на Елисавета Александрова – Зангелми, основател на ЦИО и Духовната академия на мистериите „Мадара”. Тя е официален представител на Патрик Зиглер за България, а древно египетската система за хармонизиране и лечение на тялото и душата „Изис Сейким” преподава от няколко години у нас.

Срещата беше с групата за медитация „Хармония и светлина”, както и с шуменци, които проявиха интерес.

Патрик Зиглер е международно известен духовен лечител, който свързва тялото, душата и духа във всяка лечебна сесия. Лечебната му енергия се излъчва от сърцето, ръцете и гласа. Патрик е изучавал холистично лечение в продължение на 25 години, като опитът му включва обучение при уважавани лечители, шамани и гуру в Арабия, Непал, Индия и Африка. Патрик е сертифициран по терапевтичен масаж, медитация, йога, рейки, божествено единство и енергийно лечение. През 1984 г. той представя на света един древен лечебен метод, наречен SEICHIM. Понастоящем системата се ползва от хиляди последователи. Във всеки от нас е искрата на творящата енергия, която е вездесъща. SKHM (известна също като Sekhem и Seichim) възстановява нашата връзка с Източника, позволява ни да станем по-съзнателни за целите на живота си и ни съдейства при отстраняване на блокажи, които създават илюзията на отделеност от Източника.

Патрик Зиглер провежда курсове в 15 държави. В Шумен той пристигна от Румъния. На шуменци отдели повече от два часа за медитация и разговори. Преживяванията си те ще осъзнават през следващите дни и месеци. Щастливци са тези, които постигнаха т. нар. „космически оргазъм” – връзка със Сейким енергията и невероятното й въздействие на емоционално, умствено и духовно ниво.

 

 

 

Снимка Авторката, Патрик Зиглер и Елисавета Александрова – Зангелми в Шумен.

Последно променена в Понеделник, 18 Юни 2012 11:03
Валентина Минчева

Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната