Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Архив Семинар ALL LOVE или ЦЯЛАТА ЛЮБОВ

Семинар ALL LOVE или ЦЯЛАТА ЛЮБОВ

Написана от 

Духовното ни израстване и осъзнаване става когато развием любов към себе си, към другите и към Света.

КОГА: на 13 и 14 юли 2013 от 09:30ч до 18:00ч.
КЪДЕ: Семинарът ще се проведе в град Варна - семинарна зала на хотел Импала


На 12.07.13 (петък) от 18:30ч ще се има презентация на семинара с практически медитативни практики в Център "Живо слово". Адресът на центъра можете да видите тук.

Допълнителна информация за практиката ALL LOVE можете да прочетете на сайта на Академия на Мистериите "Мадара"

ПО ВРЕМЕ НА УЪРКШОПА вие се научавате как да работите с енергията ALL LOVE. Как ще преживеете това събитие зависи от вас. Можете да получите пълна Инициация, може да почувствате Връзката и да навлезете в Процеса.

Основната част от уъркшопа е груповата енергия, която се създава от участниците. Същността НЕ са учителите, които присъстват. Те могат да ви помогнат и да “въведат” енергията. Могат да ви напътстват в техниките, за да улеснят вашия Процес. Но истинската стойност на уъркшопа е груповата енергия, която се създава от хората, събрани заедно от намерението да изпълнят своите енергийни системи и сърца с ALL LOVE - ЦЯЛАТА ЛЮБОВ.

По време на уъркшопа вие можете да свършите огромна работа и да се освободите от блокажите и енергиите, които са ви ненужни. А може и нищо да не стане и това пак е добър резултат. Каквото и да се случи по време на уъркшопа, вие получавате ясно осъзнаване за това “къде сте” по пътя на духовния си растеж.

По време на семинара ALL LOVE – ЦЯЛАТА ЛЮБОВ постигате:

1. Самоусъвършенстване.

2. Повдигане на личния потенциал.

3. Освобождаване от стари модели.

4. Отваряне на нови възможности.

5. Самоанализ.

6. Мотивация.

7. Релаксиране.

8. Трансформация.

Целта на ALL LOVE е много проста – да ви свърже с “източника” ALL LOVE -ЦЯЛАТА ЛЮБОВ. Когато това се случи, цялата ви енергийна система се изпълва с енергията на ЛЮБОВТА и вие се свързвате с Вселената или с ЦЯЛОТО /ALL LOVE/.

В началото обикновено се случва събитие, променящо живота ви. Вие разбирате кои сте всъщност. Разбирате коя е истинската цел в живота ви. Осъзнавате своето “място” във Вселената.

Целта на ALL LOVE е да ни “припомни” основното предназначение на нашето съществуване на тази планета. Ние сме тук, за да създадем идеалния съюз между земното и духовно начало чрез силата на безусловната любов. Тук сме също, за да си спомним връзката, която имаме с всяка жива същност във Вселената.

Всичко това звучи доста “метафизично”, докато не го преживеете чрез инициацията на ALL LOVE. Точно в този миг то престава да бъде “просто идея” и се превръща в истинска, физическа реалност, която води до дълбоки трансформации на личността.

Времетраене: Два дни. (Има възможност и за еднодневно участие по предварителна уговорка).

Такса участие:

Презентация на All Love (вечерта преди първи ден): 10 лв

Първи ден: 100 лв

Втори ден: 100 лв

Водещи: Семинарът се провежда под ръководството на Елисавета Александрова-Зангелми и д-р Христо Михайлов. И двамата са ученици, последователи и официални Учители ALL LOVE за България на създателят на системата All Love - Патрик Зиглер

Забележка: Приемат се участници само след предварително записване на тел 0885777645 или 0896752219.

За допълнителна информация и записвания: виж линковете по горе.

Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната