Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Архив Трети Рожден Ден на Духовна Академия на Мистериите „Мадара”

Трети Рожден Ден на Духовна Академия на Мистериите „Мадара”

Написана от 

Осемнадесети семинар и 3-ти Рожден ден на Академията, поздравителен адрес към всички академици, приятели и гости.

Скъпи академици, приятели и гости!


Добре дошли на нашия празник- Трети Рожден Ден на Духовна Академия на Мистериите „Мадара”.

Времето лети, Академията расте и ние растем заедно с нея и помъдряваме.

През изтеклите три години създадохме истински синергизъм между всички академици и достигнахме до ниво, когато всеки нов участник-член в Академията се включва и приобщава към нас с удоволствие  и радост. Това е, защото всички ние вибрираме на вибрациите на хармонията и любовта и тези вибрации са истинската същност на всеобщата егрегора на Академията.

Целите, които заложихме при основаването на Академията се изпълняват естествено, без напъване и преиграване. Задружността и приятелските отношения са част от нашето голямо академично семейство. Академиците ни са хора, които намериха своя път и го следват с радост. Хармонията, веселието, спокойствието, разбирателството, съпричастността, приятелството, взаимопомощта са емоционалния и ментален фон на цялостното ни осъзнато  съществуване.

За тези 3 години преоткрихме много истини по време на проведените 17 семинара по силно енергийни места в България. Нашето присъствие по тези места не беше случайно. Бяхме свидетели на истински трансформации в самите нас и в хората около нас, с които имаме контакти. Успяхме да предадем голямата любов, която носим в сърцата си на нашата мила родина България,и на майката Земя. Работихме за повишаването на собствените си вибрации и се старахме да помогнем за хармонизиране и уравновесяване на вибрациите на света в който живеем. Дали успяхме ще разберем в следващия важен период, който приближава. Ние сме играчи в голямата Игра на Сътворението и една от целите на обученията в Академията е точно тази – да осъзнаем, че ние сме тези които сътворяваме реалността си и че трябва да се стремим да сътворим Рая на Земята тук и сега. За целта имаме на разположение хиляди инструменти, които достигат до нас от мистериите на древните ни прародители и от съвременните ни познание, базиращи се на информацията която носим в себе си, в божествената искра, в гените на нашата ДНК, в паметта на клетките. Познанията са в нас. Всеки път отново и отново се учим да достигаме по най-чистите канали до тях и ние академиците успяваме да го правим много успешно.

Настъпиха времена в които вече не са нужни Учители, Гурута, Пророци и Личности които да следваме. Всеки един от нас е отговорен за това което е и за това,което трябва да бъде. По време на нашите обучения се учим точно на това,всеки един да поеме отговорността си за съществуването си и за съществуването на нашия свят. Разбира се, че трябва да продължаваме напред с помощта и любовта на нашите семейства, като това семейство каквото е нашата Академия. Всеки „играч” в контекста на сегашното ни съществуване и проявление намира своето семейство и всички тук сме част от семейството, което наричаме Духовна Академия на Мистериите „Мадара”. Осъзнатото пътуване към истината се преодолява много по-лекото, когато сме обградени от любящите членове на семейството, но отговорността си е изключително наша.

Но най-истинският отговор за това каква работа свършихме и дали вървим по пътя на мъдростта,познанието и личностното осъзнаване ще намерим в нашето сърце!

На всички пожелавам хармония, баланс, мъдрост, попътен вятър, осъзнатост и нека Силата и Любовта да бъдат с нас, в нас и около нас!

Честит Рожден Ден!

Елисавета Александрова-Зангелми


Уеб сайт: www.ezo.bg/ Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната