Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Konstantin Jovic

Konstantin Jovic

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Вторник, 24 Септември 2013 10:30

ПЕТ ПРИЧИНИ ЗА ДА МЕДИТИРАТЕ

ПЕТ ПРИЧИНИ ЗА ДА МЕДИТИРАТЕ

Втора меѓународна научна конференција во Шумен - Бугарија



Четвъртък, 06 Юни 2013 16:35

НОВАТА ЕНЕРГЕТСКА ВИБРАЦИЈА

НОВАТА ЕНЕРГЕТСКА ВИБРАЦИЈА

Помина 12,12,2012 год. И ? Многумина помислија дека ќе се лучат чуда и огромни промени а сепак, станува збор за ЕВОЛУЦИЈА а не за Револуција. Прмените после еден период на мирување сепак се случуваат. Кај некого видливо и побрзо а кај некого споро.

ЛЕКОВИТЕ КАКО ОТРОВ ЗА ОРГАНИЗМОТ ?

Денеска речиси сите земаат лекови.Дали нашиот „организам“ е создаден да ги прима и да ги обработува ? Интересно прашање.

Вторник, 21 Май 2013 08:59

ОДГОВОРОТ Е ВО НАС

ОДГОВОРОТ Е ВО НАС

Едноставно треба да научиме како да го чувствуваме нашето тело и како да соработуваме со него ?


Во Кавадарци се е поголем бројот на заболени од некако вид на малигно заболување (канцер). ?Деновиве има нов случај на заболен млад човек . Направени анализи и дел од испитувањата и се наведува дека се работи за малигно ткиво.
Прашање ? Што понатаму? Какви се процедурите ? Што треба да се превземе? Има ли лек ? Ке се спасам ли ? Каде да одам најпрво?????
И безброј други прашања , а како времето одминува ги има се повеќе и се се пострашни.

Събота, 23 Март 2013 13:10

Медитација на прошката

Медитација на прошката

Се чини дека пред да се пристапи кон реализација на поставените цели, човекот мора да влезе во хармонична интеракција со светот што го опкружува, да го прифати таков каков што е.

Сряда, 12 Декември 2012 15:52

Д-р Ангел Поп-Ангелов - ХОЛИСТИКА

 

ЗДРАВЈЕ   -   НА ПОИНАКОВ НАЧИН?

 

Представување:

Јас сум Ангел Поп-Ангелов Доктор  по семејна медицина и

терапевт-лечител по алтернативна – холистичка медицина, од староегипетскиот систем за лечење на телото и душата   ИЗИС СЕИКИМ / СЕКХЕМ.

Начало
Предишна
1
Страница 1 от 2
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната